reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane widzicie to co ja? [emoji7]
1462884736978.jpg

Test wykonany przed chwilą. 11 dni po owu. Termin @ na piątek. Trzymajcie kciuki niech ta kreska ciemnieje!!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462884736978.jpg
    1462884736978.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Angelstw &&&&&&&&&&&&& :D ja taką krechę miałam dopiero gdy @ spóźniała się tydzień.

Ja już jestem po wizycie, wszystko jest w najlepszym porządku, na chwilę obecną siusiaka nie ma :D
Niestety jak wyszło w teście podwójnym grozi mi nadciśnienie a co za tym idzie hipotrofia płodu ale na szczęście mój lekarz specjalizuje się w takich przypadkach. Na chwilę obecną ciśnienie mam ok, ale mam założyć zeszyt i mierzyć trzy razy dziennie.

Ostatnia edycja:
Magdalena lezalam w jednej sali z dziewczyna ktora trafiła do Szpitala w 35 tc z nadciśnieniem (w dniu przyjęcia jej ciśnienie wynosiło 200/110). Też wspomnieli jej o hipotrofii płodu. Dostawala tabletki na nadciśnienie. Mała urodziła się z normalną wagą, zdrowa jak ryba :) Fakt ze do końca ciąży była w szpitalu.

Angelstw a mówiłam ze ciążą może być bezobjawowa? Ja obie ciaze takie miałam (mimo że pierwsza zakończyła się w 9tc) ;)
Kciuki ogromne &&&&&&& wierzę ze tym razem będzie wszystko dobrze :*

OneMoreTime super ze Kaja tak pięknie zjada :) Nikos taki słoiczek miał na dwa dni :p I takim niejadkiem nadal jest :/ Kombinuje tak jak Hona...żeby Mały cokolwiek zjadł:/

U nas marudzenie i płacz na maksa :/ Idą naraz cztery zeby (3-jki i 4-ki) :/
Masakra jakas.

Karolcia ja bym nie dała rady znowu tak na żywioł się starać. Pierwszą, poronioną ciążę tak miałam. Źle się to dla nas skończyło...

OneMoreTime kaszka ryżowa jest bezglutenowa i chyba najłatwiej strawna dla brzuszka. Może dawaj Małej warzywa z kleikiem ryżowym? Zawsze to dłużej posiedzi w żołądku, a też da więcej łatwo przyswajalnych kalorii :)

reklama
Do góry