reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane widzicie to co ja? [emoji7]
1462884736978.jpg

Test wykonany przed chwilą. 11 dni po owu. Termin @ na piątek. Trzymajcie kciuki niech ta kreska ciemnieje!!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462884736978.jpg
    1462884736978.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 440
reklama
Angelstw &&&&&&&&&&&&& :D ja taką krechę miałam dopiero gdy @ spóźniała się tydzień.

Ja już jestem po wizycie, wszystko jest w najlepszym porządku, na chwilę obecną siusiaka nie ma :D
Niestety jak wyszło w teście podwójnym grozi mi nadciśnienie a co za tym idzie hipotrofia płodu ale na szczęście mój lekarz specjalizuje się w takich przypadkach. Na chwilę obecną ciśnienie mam ok, ale mam założyć zeszyt i mierzyć trzy razy dziennie.

Ostatnia edycja:
Magdalena lezalam w jednej sali z dziewczyna ktora trafiła do Szpitala w 35 tc z nadciśnieniem (w dniu przyjęcia jej ciśnienie wynosiło 200/110). Też wspomnieli jej o hipotrofii płodu. Dostawala tabletki na nadciśnienie. Mała urodziła się z normalną wagą, zdrowa jak ryba :) Fakt ze do końca ciąży była w szpitalu.

Angelstw a mówiłam ze ciążą może być bezobjawowa? Ja obie ciaze takie miałam (mimo że pierwsza zakończyła się w 9tc) ;)
Kciuki ogromne &&&&&&& wierzę ze tym razem będzie wszystko dobrze :*

OneMoreTime super ze Kaja tak pięknie zjada :) Nikos taki słoiczek miał na dwa dni :p I takim niejadkiem nadal jest :/ Kombinuje tak jak Hona...żeby Mały cokolwiek zjadł:/

U nas marudzenie i płacz na maksa :/ Idą naraz cztery zeby (3-jki i 4-ki) :/
Masakra jakas.

Karolcia ja bym nie dała rady znowu tak na żywioł się starać. Pierwszą, poronioną ciążę tak miałam. Źle się to dla nas skończyło...

OneMoreTime kaszka ryżowa jest bezglutenowa i chyba najłatwiej strawna dla brzuszka. Może dawaj Małej warzywa z kleikiem ryżowym? Zawsze to dłużej posiedzi w żołądku, a też da więcej łatwo przyswajalnych kalorii :)

reklama
Do góry