reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alza trzymam mocno kciuki: )wszystko będzie dobrze.

Dzień dobry dziewczynki u mnie dziś bardziej pochmurno. Mamy wizytę u okulistki po 12 .
Wstałam kawkę wypilam, i tak się zaczął mój dzień.
Miłego dnia dla Was wszystkich.

reklama
hej dziewczyny :)

z naszych planów wyjazdowych - nici ... szkoda. No ale co się odwlecze to nie uciecze jak się to mówi.
Szkoda mi tylko że w pełni nie wykorzystaliśmy tego cyklu na starania..mamy jedno porządne serduszko na 2 dni przed owulacją więc szansa jakaś jest :) no ale czekamy zobaczymy. W przyszłym cyklu już nic nie pokrzyżuje naszych planów ;)

alza jestem z Tobą myślami!! Będzie dobrze! Musi być!

Alza, ale się cieszę: D. Mam uśmiech od ucha do ucha no to ci ulzylo co? Bardzo fajnie gratuluję chłopca: )choć różnie to bywa.
Moja siostra miała mieć córkę, a dopiero po porodzie się okazało, że to chłopak: )opowiadam o tym bo to była taka zabawna sytuacja krótko przed porodem miała usg lekarz powiedział, że córka będzie no i nadszedł dzień porodu, a tu siusiak: D,no i siostra w panikę wpadła i mówi to jest dwoje dzieci? ! Na co lekarz, że nie, że jedno i jest to chłopiec szok totalny bo to było jej trzecie dziecko, no i ma trzech chłopaków. Myślała, że to będzie córcia.

Alza zarąbista wiadomość!!!

Wiecie?? Dokładnie 4 lata temu dostałam plamień, a w nocy jechałam z krwotokiem do szpitala. Dzisiaj jestem dokładnie w tym samym tygodniu i w tym samym dniu ciąży... Niestety dodatkowo mnie to nakręca...

Martusia wiem co czujesz, już byłam w tym momencie co Ty teraz. Dasz radę, zajmij się czymś, wyjdź na spacer albo na zakupy. Będzie dobrze :)

Mamcia w ciąży z Olkiem dowiedziałam się o płci dopiero w 30 t.c. Ja w ogóle nastawiona jestem na chłopca ;)

Ufff, ale mi ulżyło... Wreszcie mogę przyznać sama przed sobą , że jestem w ciąży :)

reklama
Alza cudowne wieści :)

Też bym chciała mieć drugiego synusia :)
Kiedyś marzyłam o dziewczynce....ale odkąd mam Nikosia tak mogę mieć samych chłopców ;)

Angelstw dlaczego nici z wyjazdu? Brat nie kupuje jednak tego sklepu?

Ja teraz czekam na @.... powinna pojawić sie w sobotę....No i w tym cyklu zaczynamy starania :) Nie czekamy do czerwca :p

Do góry