reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja byłam na długim spacerze potem kąpiel małego i kolacja i teraz mam chwilkę dla siebie i dla Was.

Alza to dobrze obstawilas: )
Diagnozę usłyszałam w 2011 od tamtej pory dwa razy byłam w szpitalu raz za pierwszym rzutem i drugi jak odstawiłam leki żeby urodzić. Choroba ciężka i nie wesoła, ale trzeba sobie radzić mam ogromną pomoc od bliskich. To bardzo ważne.

Co do wiary to ja uważam, że każdy wierzy w to w co chce wierzyć, ja mam siostrę ateistke ona nie wierzy w żadnego Boga, ale nie potępiam jej ani nie próbuje nawracać każdy ma własne sumienie i wlasne poglądy, a w moim rozumowaniu jeśli człowiek jest dobry dla innych to to do niego wróci wcześniej czy później, a księża są różni poczynając od pedofilii, a kończąc na takich z prawdziwym powołaniem. Nasz proboszcz jest ok. Nie ma żadnego cennika usług kościelnych czy czegoś takiego jest tylko dobrowolna ofiara no i budują nam kościół teraz odprawia się w kaplicy.

Kościół będę miała tuż za blokiem także minutka i jestem.

Dobra czas się wykąpać i zrelaksować. Dobranoc.

reklama
Magdalena w ciąży z Olkiem płaciłam 300 zł ale teraz w tym samym miejscu powiedzieli już 400. Chyba będę musiała zwiększyć ceny w gabinecie jak wrócę do pracy... Podwyżki nie było od chyba 5 lat...
A rzyganko... Nie chciałam zapeszać, bo ostatnio jak się pochwaliłam to źle się skończyło. Ale od dwóch dni nie biorę tabletek, wczoraj wymiotowałam raz w trakcie drugiego śniadania (ledwo zdążyłam do kibla) a dzisiaj tylko mdłości. Tak więc jest ogromna poprawa ☺ Dodatkowo cieszy mnie to, że nie muszę chodzić ciągle tak samo napchana. Musiałam jeść co 1,5-2 godziny. Mój żołądek już nie dawał rady. A dzisiaj jadłam zdecydowanie mniejsze porcje i rzadziej ☺ Widzę światełko w tunelu ☺

Dzisiaj mieliśmy taki fajny dzień! Cały czas na dworze, było 26 stopni! Aż się chciało krótkie spodenki założyć ☺ Olek się tak wybiegał, że pod wieczór zataczał się jak pijany Szkoda, że to ciepełko ma się już skończyć

Jutro wielka wyprawa. Planujemy wielkie zakupy przed i po teście. Przynajmniej będę miała jakieś zajęcie Nie chcę znowu zapeszać, ale czuję jakiś wewnętrzny spokój, że wszystko będzie dobrze ☺ Ale i tak proszę o kciuki i modlitwę ☺

Ostatnia edycja:
Nimfi psikam Nikosiowi do noska wodę morską, oczka przemywam sola fizjologiczna....dziś jest troszkę lepiej :)

Alza &&&&&&&& mocno zaciśnięte :) Będzie dobrze :)

My też spędziliśmy dziś większość czasu na dworze :) Piękna pogoda :)
Niestety od jutra ma być u mnie deszczowo :/ A szkoda....

Alza ja rowniez trzymam kciuki! Bedzie super zobaczysz jak maluszek fika :) u mnie test podwojny 600 kosztuje wiec i tak masz promocje :D

reklama
Alza kciuki mocno zaciśnięte!!!!

Magdalena sukces! Na mnie maz zaczyna naciskać bym zjadła mięso, bo wcale go nie jem. Chciałabym żeby przez chwile poczuł to co ja na sam widok i zapach mięsa..

My z córcia wczoraj wyciagnełyśmy zjeżdżalnie, huśtawke, piaskownice :) Była świetna zabawa, choć coraz szybciej się mecze.

Do góry