reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia brat z bratowa tez sie staraja o maluszka. Brat ma 34 lata wiec pewenie tez chcialby byc tatą juz. Jesli kupi ten sklep wiazaloby sie to z tym ze jego zona pracowalaby tam z moim mężem. Wiec na początku napewno nie bylo by mowy o dziecku dopoki interes nie rozkrecilby sie. Przeanalizowali koszty i doszli do wniosku ze sa rzeczy wazne i ważniejsze. Takze sklepu nie kupują :-) ale mam nadzieję ze szybko zostanę ciocią :-)

Napisane na D5803 w Forum BabyBoom

reklama
Angelstw w takim razie trzymam kciuki za Twoją bratowa i brata :)

Mamcia dziękuję za kciuki ;)
Nie napalam się ze sie uda za pierwszym razem (choć z Nikosiem sie udalo).... Zawsze jak miałam owulacje to bolały mnie jajniki, a w tym cyklu nic nie czułam (czyżby jej nie było?) ...albo byłam tak zajęta przygotowaniami do roczku ze może nie zwróciłam uwagi. Nie wiem. Chyba zaopatrze się w testy.
Chciałabym żeby się udało....bo goni nas trochę nasz wiek. Ja za miesiąc kończę 30, a mąż 35 ;)

Alza gratuluje i bardzo sie ciesze!

Angel- przykro mi ze z wyjazdu nici ale zycie jest tak przewrotne ze jeszcze nie jeden pomysl wam wpadnie do glowy. Ja z doswiadczenia z rodzina wole interesow nie robic bo niezaleznie od tego jak super sa stosunki to jak w gre w chodzi kasa to zawsze jest takis kwas predzej czy pozniej.

Madzia- dzieki ze pytasz- niestety wciaz sie mecze w nocy 2-3 to sa godziny w ktorych wreszcie zasypiam. Poza tym wszystko ok, wczoraj kupilismy dywan do pokoju malej i strasznie mnie to ucieszylo... zadko cos kupujemy wiec nawet taka glupia rzecz jak dywan poprawia nastroj.

Sluchajcie- czy myslicie ze na moim etapie ma znaczenie w jakiej pozycji spie ? Mowi sie ze na boku najlepiej ale mnie najwygodniej na wznak, na obydwu bokach jak leze to boli mnie brzuch.

Gloria nie ma to znaczenia. Jak ciąża jest bardzo duża, to polecają lewy bok. Ja bardzo długo spałam w różnych pozycjach. Dopiero na końcówce faktycznie było lepiej na lewym boku. Moja mama całą ciążę spała na brzuchu. Zawsze w takiej pozycji było jej najwygodniej a w ciąży zwłaszcza, bo bardzo odpoczywa kręgosłup.

Alzunia wiedziałam ze musi być dobrze juz ci pisalam ze.jak może być inaczej kiedy tyle &&&&& Dla Ciebie kochana ja tez po pracy poszlam na.spacer z dzioluszkami bo również się wypogodzilo potem kolacja i spanko właśnie pisalam ma forum staraczki 2017 dziewczyna ze trudno strasznie nadarzyc za postaci kiedy człowiek z parę godzin nie ma możliwości wejść na forum i ze przydało by się jakieś dłuższe L4 wtedy nie było by problemu i by się dziewczyny pisało ile by się dało heheh:happy:

Dzień dobry: )
Jak Wam mija poranek? Ja wstałam o 8 wypilam kawkę, mały jeszcze śpi.
Dziś miał do nas przyjechać mój tata, ale się wykrecil złą pogodą, zawsze tak jest obiecuje, a potem się rozmyśla. Mieszka z jego mamą bo rozstał się z moją mamą i już chyba pół roku u nas nie był: (.trochę mi przykro bo nastawilam się, że nas odwiedzi.

reklama
Hejka dziewczyny :)

Moje dziecko się przestawilo i wstaje teraz po 6. Co przy moich nocnych wędrówkach, bo próbuje ją odsmoczkowac i przy mojej bezsenności ciazowej oznacza jakieś 4 h snu :/

Dziś kolejna rocznica- 4 lata temu w nocy straciliśmy naszego Aniołka w 9t6d :( Dziś jestem dokładnie na tym samym etapie i dziękuję Bogu za ten Cud! Wierzę, ze się uda!!

Alza Twoja mama chyba miała mały brzuch skoro dala rady na nim spać w ciąży :p

Misia za owocne staranka :)

Gloria zalecenia są na lewym boku, ale u mnie nie ma mowy o zasnieciu w takiej pozycji. Najlepiej mi na brzuchu, choć trochę się obawiam tak spać :/

Do góry