reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez plamilam w ciąży z Nikosiem....dlatego brałam Dupka. Tyle ze ja miałam krwiak.

Angelstw...czyli o której Jaś chodzi Ci spać na noc i o której wstaje?

Nikos w ciągu dnia ma 3 drzemki (1-1,5 h). Wstaje o 10:00...o 12:00 jest już śpiący...śpi do 13:30....później idzie spać o 16:00 (1h)...ostatnia drzemka o 20:00 (1h). I spać chodzi koło północy.
Niestety nie idzie Go inaczej przestawic. Chociaż te godziny mi odpowiadają....Ale chciałabym żeby dłużej był "aktywny"....bo 2,5 godziny moment mija. A przetrzymać się Go nie da...bo jest płacz.

reklama
Misia Jasia kąpie o 19:30, pozniej butla i nyny. Zasypia ok 20 czasem pare minut po 20. A wstaje różnie ;-) w najlepszym wypadku o 7 a w najgorszym przed 6 :-) no i jak wstanie o tej 7 to ok 10 ma jedną drzemke i drugą ok 14. I tyle. Od 16 jesteśmy aktywni do 19:30 choćby sie walilo i paliło ;-) a czasem robie tak ze daje mu pospac tylko 40 min i budze go. Wiem ze mu to wystarcza na regenerację sił :-)

Hej.
Misia nie moge znalesc tego co mi odpisalas na te krosty na brzuchu,pamietam ze mialas ich bardzo duzo prawda? I co to wyszlo u Ciebie? Mialas robione badania watrobowe aby wykluczyc cholestoze? Bo ja pojechalam na IP i pani
wykluczyla cholestoze i polpasca
i stwierdzila ze to raczej
uczuleniowe.swedzi mnie tylko
przy stycznosci z
ubraniem,czasami piecze az
boli.a i mam tylko pod pepkiem z
10krostek, i 3na plecach.
I kazala smarowac fenistilem

ONA gin dała mi skierowanie na próby watrobowe żeby wykluczyć cholestaze. Wyniki były dobre. U mnie to była pokrzywka, która w przeciągu 2 tygodni zniknęła. Miałam cały brzuch zawalony krosteczkami...i strasznie swedzialo.
Może zmienialas ostatnio płyn do plukania/proszek do prania/płyn do kąpieli? Może faktycznie to tylko uczulenie ... bo na pokrzywke to za mało tych krostek masz.
Jeszcze troszkę i wszystko Ci minie ;)

Hej.
Misia dziekuje za odpowiedz:* mysle ze na cholestaze to tez za malo tych krosteczek czy na polpasca prawda? Pieka mnie przy dotyku ubrania np,ale w jednym miejscu bo jedne juz przygasaja maja wrazenie i nie pieka wogole.boje sie i w poniedzialek pojade zrobie sobie proby watrobowe na swoja reke.bede spokojniesza bo ja to mam juz od.poniedzialku wiec itak dlugo.

Wiecie,cala ciaze znosilam super,nic sie nie dzialo,a od stycznia po prostu jak zaczarowana
Jak nie grzybica,plamienia i szpital to znowu po grzybicy od razu zapalenie i dalej jakies tabletki,wyleczylam to znowu krostki mi te wywalilo,stwierdzilam ze do porodu osiwieje albo wylysieje jak urodze w terminie albo po.

reklama
Hej.pani z ip dzwonila do mnie dzis ze konsultowala sie z lekarzem jakims i mowi ze moze to byc polpasiec.przepisala mi heviran 3razy dziennie.boje sie brac.brala ktoras z Was?

Do góry