reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia to że nie wytrzymam to fakt :p ale wiesz nie tylko o mnie tu chodzi. W razie pozytywnego testu muszę poinformować pracodawcę tak aby mnie nie uprzedził wypowiedzeniem z pracy. No i ten acard i luteina. Zobaczymy co z tego wyniknie. Dzisiejsza temperatura dała mi nadzieję, bo pięknie podskoczyła w górę a dziś 7 dpo. Pomyliłam się pisząc wcześniej że zatestuję w środę, miałam napisać że w czwartek :D bo wtedy będzie 10dpo

roczek robimy w niedzielę, tak jak wypada :) robimy obiad, z tortem i kawą. Nie będzie nas dużo bo tylko 7 osób, moi rodzice nie mogą dojechać, więc urodziny będą podwójne, za kolejne 2 tyg pojedziemy na drugiego torta do moich rodziców. Na niedzielę już mamy przygotowane balony, napis "moje urodziny" tort zamówiony, jutro ma przyjść butla z helem, także wszystkie balony będą pod sufitem ;) musimy ogarnąć zakupy i prezent dla Jasia.
Strasznie szybko to zleciało...aż łza się w oku kręci...

obyśmy znów razem oczekiwały porodu Misia ;) trzymam kciuki i za Ciebie ;)

reklama
Doris dobrze że już w domku:) Powoli zabieram się za wymianę garderoby dla młodego bo u mnie też same róże:biggrin2:Na początek już większość mam, właściwie zostały mi tylko kosmetyki, smoki i jakiś kocyk. Wózek zostaje po córce, wygląda jak nowy, ma dużą gondolę - moi rodzice kupowali i trochę się wykosztowali więc żal mi kupować nowy. Wolę zainwestować w fotelik - mam świra na punkcie bezpieczeństwa. A Ty masz już jakiś pojazd upatrzony??

Angelstw, Misia, Baslan, Martaha trzymam kciuki za wasze testowanie&&&
Anula kciuki za czwartkową wizytę i czekam na suwaczek:-) :)

Pozdrowienia dla wszystkich!!!

angelstw jutro 10dc więc chyba jutro wieczorem zacznę testować:happy2:
Naala, Doris, Pleni,Anula1807, Lena2710 kciukasy za Wasze maluchy :biggrin2:
angelstw, Misia &&&& za dwie kreseczki :rolleyes:
Miłego popołudnia wszystkim :wink:

MisiaMonisia, Ty też rozpoczęłaś starania???? SUPER!!!!!

Naala, ja nie mam nic właściwie jeszcze dla Malucha, ubranka wszystkie różowe po Małej więc odpadają, wózek i łóżeczko sprzedałam, mam jeden niebieski kocyk, karuzelę i pościel.
Wózek podoba mi się ten i chyba za jakiś czas go kupię, ubranka mam dostac od znajomych więc na razie nie kupuję za dużo. Coś tam już kupiłam, bo mi się podobało ale to jeszcze nic. Wanienkę, smoczki, jakąś butelkę, kosmetyki, laktator i monitor oddechu pewnie zakupię w czerwcu.

kolor 12.jpg

Baslan, ja zawsze testowałam najwcześniej w 12 dpo

Angelstw, no mam nadzieję, ze pochwalisz tez iebawem dwoma pięknymi kreskami.

Załączniki

• kolor 12.jpg
    kolor 12.jpg
    127,4 KB · Wyświetleń: 70
Doris po prostu w tym cyklu nie zabezpieczalismy się ;) Stwierdziliśmy że co ma być to będzie.
Jak się udało to super.....jak nie to z dniem 1 kwietnia ide do pracy. A starania przelozymy na pozniej.

Śliczny wózek :) Ile kosztuje?

Baslan za Ciebie także trzymam kciuki &&&&& Daj znać jak wyszedł test :)

Angelstw czyli Jaś będzie podwójnie świętował :D Super! Będziemy czekać na zdjęcia ;)
My musimy przełożyć imprezke. Chcieliśmy roczek wyprawic 26 marca w sobotę no ale jak się okazało dzień później jest Wielkanoc więc odpada.
Wyprawimy 2 kwietnia. Musieliśmy wynająć salę bo w domu ciasno. A będzie 19 osób... czyli nasi rodzice, rodzeństwo z rodzinami i moja babcia z dziadkiem (pradziadkowie Nikosia).
Także się nazbierało choć to najbliższa rodzina.
Jedzenie będę robiła sama żeby wyszło taniej....ciasta popiecze mi tesciowa a tort zamowimy.

Doris, Misia narazie będę robić testy owulacyjne, a dlatego w 10 dc, bo nie chcę przegapić owu ;-) ;) o ile w ogóle wystąpi, bo wydaje mi się, że poprzedni cykl był bezowulacyjny...

reklama
Do góry