Misia to że nie wytrzymam to fakt ale wiesz nie tylko o mnie tu chodzi. W razie pozytywnego testu muszę poinformować pracodawcę tak aby mnie nie uprzedził wypowiedzeniem z pracy. No i ten acard i luteina. Zobaczymy co z tego wyniknie. Dzisiejsza temperatura dała mi nadzieję, bo pięknie podskoczyła w górę a dziś 7 dpo. Pomyliłam się pisząc wcześniej że zatestuję w środę, miałam napisać że w czwartek bo wtedy będzie 10dpo
roczek robimy w niedzielę, tak jak wypada robimy obiad, z tortem i kawą. Nie będzie nas dużo bo tylko 7 osób, moi rodzice nie mogą dojechać, więc urodziny będą podwójne, za kolejne 2 tyg pojedziemy na drugiego torta do moich rodziców. Na niedzielę już mamy przygotowane balony, napis "moje urodziny" tort zamówiony, jutro ma przyjść butla z helem, także wszystkie balony będą pod sufitem musimy ogarnąć zakupy i prezent dla Jasia.
Strasznie szybko to zleciało...aż łza się w oku kręci...
obyśmy znów razem oczekiwały porodu Misia trzymam kciuki i za Ciebie
roczek robimy w niedzielę, tak jak wypada robimy obiad, z tortem i kawą. Nie będzie nas dużo bo tylko 7 osób, moi rodzice nie mogą dojechać, więc urodziny będą podwójne, za kolejne 2 tyg pojedziemy na drugiego torta do moich rodziców. Na niedzielę już mamy przygotowane balony, napis "moje urodziny" tort zamówiony, jutro ma przyjść butla z helem, także wszystkie balony będą pod sufitem musimy ogarnąć zakupy i prezent dla Jasia.
Strasznie szybko to zleciało...aż łza się w oku kręci...
obyśmy znów razem oczekiwały porodu Misia trzymam kciuki i za Ciebie