reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
27 dc jutro jadę do lekarza i jak nie każe robić bety to może nie będę robić. ... przyrosty z doswiadczenia wiem że nie zawsze świadczą o powodzeniu....

martaha to kciuki za dobre wiesci od gina! Daj nam znac co i jak. Ja bety nie bede robic wogole jesli sie uda. Dla mnie to dodatkowy zbedny stres...

Angel - popieram. Ja również tym razem nie robiłam bety. nie chciałam świrować. i celowo odwlekałam pierwsza wizyte u lekarza, chciałam żeby już było dobrze widać czy wszystko ok czy nie. Jak poszłam w 6t3d to już biło serduszko :)

Gloria dokladnie tak samo bede chciala zrobic. O ile wytrzymam to na wizyte pojde gdzies dopiero w polowie marca, o ile sie uda ;-)

Ja jadę ale pewnie badania nawet nie będzie bo co tu badać. .. chodzi tylko o leki bo biorę kupę leków ale pewnie dawkowania zmieni a może coś dołoży. ..

A to pewnie że musisz się skonsultować. Ja brałam leki na cukier przed ale odkąd zaszlam to tylko kwas foliowy. Żadnych duphastonow, luteiny ani nic. Ale wiadomo że każdy jest inny i zmaga się z różnymi chorobami. Martaha czy mi się wydaje czy jesteś smutna a może przerażona dzisiejszym wynikiem testowania?

reklama
Ja właściwie nie wiem co teraz czuję to jest moja 7 ciąża. .. więc trochę trudno o napad euforii zważając ze mam tyloo 1 dziecko... ale staram się myśleć pozytywnie. .. mimo wszystko. ..

Do góry