reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobietki :blink: U mnie w sumie nic nowego, nowy cykl i nowe starania, spróbuję z testami owulacyjnymi :happy2: Tylko powiedzcie mi kiedy je zacząć, skoro jeden cykl był 28 dniowy, a następny 32? Chyba jakąś średnią wyciągnę :-D
Anula1807 dziękuję za &&&:happy2:

reklama
Baslan ja bym zaczełam ok 10 dnia ;-) teraz korzystałam z testow owu, dwie grubaśne krechy wyszły w 13 dni w poludnie a przed polnocą juz test był negatywny. Mysle ze wieczor tego dnia byla owu. Teraz odliczam do testu :-) a cykle mamy 27-28 dni

Anula1807 tydzień po mnie miała termin BlackCat ale dawno się nie odzywała na forum.

Pozdrawiam wszystkie kobietki, trzymam kciuki za ciężarówki i staraczki :-)

Dzien Dobry :-)

Plenitude, szok!!! Ty już następna do rozpakowania! Twoja ciąża szybko leci, moja strasznie się ciągnie :-)

U mnie nic nowego, byłam dwa dni w szpitalu, bo co chwile jakieś infekcje TAM mi dokuczały i z tego wszystkiego brzuch mi sie spinał i zobaczyłam jakieś mikro plamienie. Na szczęście wszystko ok jest a te sany zapalne to prawdopodobnie uczulenie na luteinę dowcipną którą całkowicie odstawiłam, Zrobili mi usg w szpitalu i potwierdzone, że w brzuszku mieszka mały facecik :-) :-) :-)
Zaczynam powoli co nieco kupować, bo w domu mam same różowe ubranka po Małej.
Iod paru dni czuję ruchy!!!!!!! Każdego dnia coraz mocniejsze i coraz częściej :-)

Lena, a Ty na kiedy masz termin dokładnie?

One More Time
, czemu nic nie piszesz? Co u Was?

Angelstw, kiedy testujesz??? Trzymam kciuki mocno!

Naala, kupujesz już coś dla Małego? Kai masz wózek na oku?

Anula1807, gdzie Twój suwaczek? Nie widać w którym tygodniu jesteś

Baslan i RESZTA witajcie!!!!!

Doris jakoś nie mogłam się zebrać z tym suwaczkiem, ale wstawię w czwartek po wizycie ;-)
No jak przeczytałam "szpital" to mnie zmroziło, ale całe szczęście że wszystko z Wami w porządku. A coś zamiast luteiny dostałaś? I jednak zostaje pitolek :-) ;-)

Doris najbardziej chciałabym wyczekać z testem do walentynek - 1. urodzin Jasia. Ale wiem, ze nie wytrzymam...wiem też że 10 dpo może być za wcześnie, ale chyba spróbuję w środę zrobić test, bo jeśli wyjdzie na plus to chciałabym włączyć acard i zwiększyć lutkę. Poza tym w obu wcześniejszych ciążach 10dpo miałam już bladziutkie bo bladziutkie ale widoczne kreski na teście ;)

Baslan kiedy ruszasz z testami? ;)

Doris termin mam na 27 kwietnia z USG ale możliwe, że będą mi wcześniej robić cesarkę ze względu na pępowinę dwunaczyniową

reklama
Angelstw nie wytrzymasz 6 dni ? ;)
Mam nadzieję ze na teście zobaczysz 2 piękne grube krechy :)
Dla Was piękny prezent Walentynkowy a dla Jasia Walentynkowo-Urodzinowy :) Kurcze jak ten czas leci....niedawno Ty rodziłas, pozniej Martavel i ja.....a tu już chłopaki kończą pierwsze urodzinki :) Szok!
Kiedy wyprawiacie roczek? Tak jak przypada czyli w niedziele? Imprezka na duzo osob?

Doris super ze jednak będzie chłopczyk :)

Ja nie będę testować....po prostu cierpliwie poczekam do (nie)przyjazdu @ :) Czyli do ok. 20 lutego.

Do góry