reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobietki :blink: U mnie w sumie nic nowego, nowy cykl i nowe starania, spróbuję z testami owulacyjnymi :happy2: Tylko powiedzcie mi kiedy je zacząć, skoro jeden cykl był 28 dniowy, a następny 32? Chyba jakąś średnią wyciągnę :-D
Anula1807 dziękuję za &&&:happy2:

reklama
Baslan ja bym zaczełam ok 10 dnia ;-) teraz korzystałam z testow owu, dwie grubaśne krechy wyszły w 13 dni w poludnie a przed polnocą juz test był negatywny. Mysle ze wieczor tego dnia byla owu. Teraz odliczam do testu :-) a cykle mamy 27-28 dni

Anula1807 tydzień po mnie miała termin BlackCat ale dawno się nie odzywała na forum.

Pozdrawiam wszystkie kobietki, trzymam kciuki za ciężarówki i staraczki :-)

Dzien Dobry :-)

Plenitude, szok!!! Ty już następna do rozpakowania! Twoja ciąża szybko leci, moja strasznie się ciągnie :-)

U mnie nic nowego, byłam dwa dni w szpitalu, bo co chwile jakieś infekcje TAM mi dokuczały i z tego wszystkiego brzuch mi sie spinał i zobaczyłam jakieś mikro plamienie. Na szczęście wszystko ok jest a te sany zapalne to prawdopodobnie uczulenie na luteinę dowcipną którą całkowicie odstawiłam, Zrobili mi usg w szpitalu i potwierdzone, że w brzuszku mieszka mały facecik :-) :-) :-)
Zaczynam powoli co nieco kupować, bo w domu mam same różowe ubranka po Małej.
Iod paru dni czuję ruchy!!!!!!! Każdego dnia coraz mocniejsze i coraz częściej :-)

Lena, a Ty na kiedy masz termin dokładnie?

One More Time
, czemu nic nie piszesz? Co u Was?

Angelstw, kiedy testujesz??? Trzymam kciuki mocno!

Naala, kupujesz już coś dla Małego? Kai masz wózek na oku?

Anula1807, gdzie Twój suwaczek? Nie widać w którym tygodniu jesteś

Baslan i RESZTA witajcie!!!!!

Doris jakoś nie mogłam się zebrać z tym suwaczkiem, ale wstawię w czwartek po wizycie ;-)
No jak przeczytałam "szpital" to mnie zmroziło, ale całe szczęście że wszystko z Wami w porządku. A coś zamiast luteiny dostałaś? I jednak zostaje pitolek :-) ;-)

Doris najbardziej chciałabym wyczekać z testem do walentynek - 1. urodzin Jasia. Ale wiem, ze nie wytrzymam...wiem też że 10 dpo może być za wcześnie, ale chyba spróbuję w środę zrobić test, bo jeśli wyjdzie na plus to chciałabym włączyć acard i zwiększyć lutkę. Poza tym w obu wcześniejszych ciążach 10dpo miałam już bladziutkie bo bladziutkie ale widoczne kreski na teście ;)

Baslan kiedy ruszasz z testami? ;)

Doris termin mam na 27 kwietnia z USG ale możliwe, że będą mi wcześniej robić cesarkę ze względu na pępowinę dwunaczyniową

reklama
Angelstw nie wytrzymasz 6 dni ? ;)
Mam nadzieję ze na teście zobaczysz 2 piękne grube krechy :)
Dla Was piękny prezent Walentynkowy a dla Jasia Walentynkowo-Urodzinowy :) Kurcze jak ten czas leci....niedawno Ty rodziłas, pozniej Martavel i ja.....a tu już chłopaki kończą pierwsze urodzinki :) Szok!
Kiedy wyprawiacie roczek? Tak jak przypada czyli w niedziele? Imprezka na duzo osob?

Doris super ze jednak będzie chłopczyk :)

Ja nie będę testować....po prostu cierpliwie poczekam do (nie)przyjazdu @ :) Czyli do ok. 20 lutego.

Do góry