reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no tak, masz racje. przepraszam, nie zauwazylam wczesniej Twoich Aniolkow :( bede sie modlic aby tym razem ci sie udalo. Oby nam wszystkim na forum sie wreszcie udalo :)

reklama
martaha123 ściskam bardzo kciuki i wierzę, że będzie wszystko dobrze :happy2:
Ja dziś zrobiłam pierwszy test owulacyjny, druga kreska też widoczna. Powiedzcie mi, czy ta druga kreseczka jest zawsze widoczna czy tylko przed owu?

Baslan u mnie w zależności od testow amil czy coś w tym stylu zawsze mialam widoczną a paskowe z alegro to nie widoczne były.

IMG_20160209_220708.JPG

Tak to wygląda, test facelle

Załączniki

• IMG_20160209_220708.JPG
    IMG_20160209_220708.JPG
    623,2 KB · Wyświetleń: 247
Wlasnie nie udało sie, a wykorzystywałam męża okrutnie ;)
To był pierwszy cykl mierzenia temp i testowania owu i chyba przez to mocne nastawienie na starania wszystko sie poprzesuwalo - no normalnie miałam ok 14dc owu, a teraz 20dc, no i nic nie zaskoczyło.

reklama
Hehe, ja sie juz nie oszukuje ze można sie nie nastawiać ;)
Teraz akurat mam dobra wymówkę zeby sie nie nastawiać bo zmieniam prace od marca wiec musze przerwać starania. Ale oczywiście i tak wyliczam kiedy termin @ i czy moze jednak nie przyjdzie ;)

Do góry