reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

życzenia BB.jpg

Załączniki

• życzenia BB.jpg
    życzenia BB.jpg
    462 KB · Wyświetleń: 394
reklama
Borysowa tule cie najmocniej jak potrafie!! Duzo sily ci życzę!!

Kochane z okazji zbliżających sie Swiat duzo radosci, spokoju ducha, wytrwalosci i cierpliwosci w dazeniach do celu Wam zycze!

Aby nasze Anioły dzis, kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, zeszły z nieba i zasiadły razem z nami przy wigilijnym stole!

Wesołych Swiat życzy Monika, Krzysztof i Jas! ;-)

Załączniki

• 1450950488014.jpg
    1450950488014.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 69
Dziewczyny ja też w ostatniej wolnej chwili życzę Wam tego czego same sobie życzycie z okazji Świąt Bożego Narodzenia :-) :) światła, ciepła i spokoju w sercu dla Was i Waszych rodzin.

Borysowa Tobie życzę byś przestała zagłębiać się w ten depresyjny stan, żebyś znowu zaszła w ciążę i urodziła niejednego maluszka. Nie jest o życzenie na ten czy następny rok, jest bezterminowe. Dużo sił bo będą bardzo potrzebne. Przytulam.

angelstw następny krok to choinka do połowy łysa :tak: śliczny synuś :biggrin2:

Dziewczyny i ja o Was pamiętam. Dziękuję każdej z Was, za to że jesteście i wspieracie mnie każdego dnia :-) Dlatego też z całego serca życzę Wam dużo spokoju (bo żadna z nas nie ma go w nadmiarze), miłości (bo tego nigdy za dużo), a przede wszystkim spełnienia Waszych marzeń :-*

Angelstw jaki Twój Jaś już jest duży. Buziaki od e-ciotki.

Borysowa moje Święta rok temu były takie jak Twoje dziś. Dopiero teraz wiem, że wszystko może się zmienić na lepsze. Dużo siły Ci życzę. Ściskam mocno.

Borysowa moje święta w zeszłym roku były takie jak u Ciebie tego roczne. Płakałam bo miały to być piękne święta we trójkę. Tydzień po świętach dowiedziałam się, że jestem w ciąży i dziś mam Michałka. Życzę Ci tego samego, dużo wiary i cierpliwości :-*

Angel synuś jest cudny i jaki już duży :-)

Dziewczyny, życzę Wam wraz z Michałkiem dużo zdrówka, wiary w lepsze jutro, spełnienia marzeń oraz wesołych Świąt :-)

Załączniki

• DSC_0090.JPG
    DSC_0090.JPG
    464 KB · Wyświetleń: 68
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Tego życzymy z okazji Świąt Bożego Narodzenia. To. Pierwsze święta z Lenka :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny...radość, szczęście, zdrowie i pomyślność to najserdeczniejsze życzenia jakie można złożyć...takie właśnie Wam przesyłam. A do tego wiele, wiele ciepła każdego dnia, rodzinnej atmosfery na co dzień i ciągłej obecności bliskich - to dzięki nim czujemy się dobrze i bezpiecznie. Wszystkoego co najlepsze dla Was i Waszych rodzin życzę Wam ja, Asia i moje marzenie, które śpi smacznie w łóżeczku - Marysia

Jak tam po świętach dziewczyny?
U mnie brzusznek się obniżył, a poza tym zero objawów zbliżającego się porodu, ale do terminu jeszcze trzy tygodnie.Młody w brzuszku szaleje i rozpycha się na boki.

reklama
Do góry