reklama
Borysowa tule cie najmocniej jak potrafie!! Duzo sily ci życzę!!
Kochane z okazji zbliżających sie Swiat duzo radosci, spokoju ducha, wytrwalosci i cierpliwosci w dazeniach do celu Wam zycze!
Aby nasze Anioły dzis, kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, zeszły z nieba i zasiadły razem z nami przy wigilijnym stole!
Wesołych Swiat życzy Monika, Krzysztof i Jas! ;-)
Kochane z okazji zbliżających sie Swiat duzo radosci, spokoju ducha, wytrwalosci i cierpliwosci w dazeniach do celu Wam zycze!
Aby nasze Anioły dzis, kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, zeszły z nieba i zasiadły razem z nami przy wigilijnym stole!
Wesołych Swiat życzy Monika, Krzysztof i Jas! ;-)
Załączniki
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Dziewczyny ja też w ostatniej wolnej chwili życzę Wam tego czego same sobie życzycie z okazji Świąt Bożego Narodzenia światła, ciepła i spokoju w sercu dla Was i Waszych rodzin.
Borysowa Tobie życzę byś przestała zagłębiać się w ten depresyjny stan, żebyś znowu zaszła w ciążę i urodziła niejednego maluszka. Nie jest o życzenie na ten czy następny rok, jest bezterminowe. Dużo sił bo będą bardzo potrzebne. Przytulam.
angelstw następny krok to choinka do połowy łysa śliczny synuś
Borysowa Tobie życzę byś przestała zagłębiać się w ten depresyjny stan, żebyś znowu zaszła w ciążę i urodziła niejednego maluszka. Nie jest o życzenie na ten czy następny rok, jest bezterminowe. Dużo sił bo będą bardzo potrzebne. Przytulam.
angelstw następny krok to choinka do połowy łysa śliczny synuś
Anula1807*
Zaangażowana w BB
Dziewczyny i ja o Was pamiętam. Dziękuję każdej z Was, za to że jesteście i wspieracie mnie każdego dnia :-) Dlatego też z całego serca życzę Wam dużo spokoju (bo żadna z nas nie ma go w nadmiarze), miłości (bo tego nigdy za dużo), a przede wszystkim spełnienia Waszych marzeń :-*
Angelstw jaki Twój Jaś już jest duży. Buziaki od e-ciotki.
Borysowa moje Święta rok temu były takie jak Twoje dziś. Dopiero teraz wiem, że wszystko może się zmienić na lepsze. Dużo siły Ci życzę. Ściskam mocno.
Angelstw jaki Twój Jaś już jest duży. Buziaki od e-ciotki.
Borysowa moje Święta rok temu były takie jak Twoje dziś. Dopiero teraz wiem, że wszystko może się zmienić na lepsze. Dużo siły Ci życzę. Ściskam mocno.
Olasec
Fanka BB :)
Borysowa moje święta w zeszłym roku były takie jak u Ciebie tego roczne. Płakałam bo miały to być piękne święta we trójkę. Tydzień po świętach dowiedziałam się, że jestem w ciąży i dziś mam Michałka. Życzę Ci tego samego, dużo wiary i cierpliwości :-*
Angel synuś jest cudny i jaki już duży :-)
Dziewczyny, życzę Wam wraz z Michałkiem dużo zdrówka, wiary w lepsze jutro, spełnienia marzeń oraz wesołych Świąt :-)
Angel synuś jest cudny i jaki już duży :-)
Dziewczyny, życzę Wam wraz z Michałkiem dużo zdrówka, wiary w lepsze jutro, spełnienia marzeń oraz wesołych Świąt :-)
Załączniki
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Tego życzymy z okazji Świąt Bożego Narodzenia. To. Pierwsze święta z Lenka :-)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Tego życzymy z okazji Świąt Bożego Narodzenia. To. Pierwsze święta z Lenka :-)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny...radość, szczęście, zdrowie i pomyślność to najserdeczniejsze życzenia jakie można złożyć...takie właśnie Wam przesyłam. A do tego wiele, wiele ciepła każdego dnia, rodzinnej atmosfery na co dzień i ciągłej obecności bliskich - to dzięki nim czujemy się dobrze i bezpiecznie. Wszystkoego co najlepsze dla Was i Waszych rodzin życzę Wam ja, Asia i moje marzenie, które śpi smacznie w łóżeczku - Marysia
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Iwix,,,ja nie wiem, bo CC miałam w III ciąży więc sprawdzę co się dzieje z blizną w czerwcu.
Cisza tutaj straszna!
Cisza tutaj straszna!