reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

życzenia BB.jpg

Załączniki

• życzenia BB.jpg
    życzenia BB.jpg
    462 KB · Wyświetleń: 391
reklama
Borysowa tule cie najmocniej jak potrafie!! Duzo sily ci życzę!!

Kochane z okazji zbliżających sie Swiat duzo radosci, spokoju ducha, wytrwalosci i cierpliwosci w dazeniach do celu Wam zycze!

Aby nasze Anioły dzis, kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, zeszły z nieba i zasiadły razem z nami przy wigilijnym stole!

Wesołych Swiat życzy Monika, Krzysztof i Jas! ;-)

Załączniki

• 1450950488014.jpg
    1450950488014.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 66
Dziewczyny ja też w ostatniej wolnej chwili życzę Wam tego czego same sobie życzycie z okazji Świąt Bożego Narodzenia :-) :) światła, ciepła i spokoju w sercu dla Was i Waszych rodzin.

Borysowa Tobie życzę byś przestała zagłębiać się w ten depresyjny stan, żebyś znowu zaszła w ciążę i urodziła niejednego maluszka. Nie jest o życzenie na ten czy następny rok, jest bezterminowe. Dużo sił bo będą bardzo potrzebne. Przytulam.

angelstw następny krok to choinka do połowy łysa :tak: śliczny synuś :biggrin2:

Dziewczyny i ja o Was pamiętam. Dziękuję każdej z Was, za to że jesteście i wspieracie mnie każdego dnia :-) Dlatego też z całego serca życzę Wam dużo spokoju (bo żadna z nas nie ma go w nadmiarze), miłości (bo tego nigdy za dużo), a przede wszystkim spełnienia Waszych marzeń :-*

Angelstw jaki Twój Jaś już jest duży. Buziaki od e-ciotki.

Borysowa moje Święta rok temu były takie jak Twoje dziś. Dopiero teraz wiem, że wszystko może się zmienić na lepsze. Dużo siły Ci życzę. Ściskam mocno.

Borysowa moje święta w zeszłym roku były takie jak u Ciebie tego roczne. Płakałam bo miały to być piękne święta we trójkę. Tydzień po świętach dowiedziałam się, że jestem w ciąży i dziś mam Michałka. Życzę Ci tego samego, dużo wiary i cierpliwości :-*

Angel synuś jest cudny i jaki już duży :-)

Dziewczyny, życzę Wam wraz z Michałkiem dużo zdrówka, wiary w lepsze jutro, spełnienia marzeń oraz wesołych Świąt :-)

Załączniki

• DSC_0090.JPG
    DSC_0090.JPG
    464 KB · Wyświetleń: 66
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Tego życzymy z okazji Świąt Bożego Narodzenia. To. Pierwsze święta z Lenka :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny...radość, szczęście, zdrowie i pomyślność to najserdeczniejsze życzenia jakie można złożyć...takie właśnie Wam przesyłam. A do tego wiele, wiele ciepła każdego dnia, rodzinnej atmosfery na co dzień i ciągłej obecności bliskich - to dzięki nim czujemy się dobrze i bezpiecznie. Wszystkoego co najlepsze dla Was i Waszych rodzin życzę Wam ja, Asia i moje marzenie, które śpi smacznie w łóżeczku - Marysia

Jak tam po świętach dziewczyny?
U mnie brzusznek się obniżył, a poza tym zero objawów zbliżającego się porodu, ale do terminu jeszcze trzy tygodnie.Młody w brzuszku szaleje i rozpycha się na boki.

reklama
Do góry