reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doris, nie dopisuj tutaj większej filozofii - beta piękna:tak: :biggrin2: sama napisałaś, że wystarczy 66 % a Ty masz ponad 100 :-) nic, tylko umówić się na wizytę. Chodzisz nadal do vitro ?

Ja dzisiaj przypływ energii miałam,więc pościerałam kurze, poodkurzałam, podlałam kwiatki i ogarnęłam łazienkę... :-pzostała mi jeszcze podłoga do umycia, ale to chyba na jutro zostawię już, bo padam :sorry: w sumie już teraz mogę sobie poszaleć :happy: jak ię kręcę po domu, to wszystko OK, ale tylko wyjdę na dwór,do sklepu czy coś, to zaraz brzuch twardnieje :baffled: nie wiem dlaczego...

reklama
OneMore...w vitro byłam jednorazowo, wczoraj i przedwczoraj byłam u mojego starego gina. Dostałam recepty, wizyta dopiero 20 listopada, wczesniej nie ma sensu bo jeszcze bardziej bede się stresowac,

Dziewczynki w ciąży, możecie napisac jkie miałyscie bety hcg na poczatku?

zaglądam na forum po dwóch dniach, myślę sobie ostatnio taka cisza była, nie będzie za wiele do czytania a tu TAKIE wieści
Doris beta piękna, gratuluje, jesteś Kochana na tak żelaznym zestawie leków że musi być dobrze :tak::-) kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

IwiX światełko
[*] dla Aniołka, a teraz jesteś już na finiszu, musi być już wszystko dobrze. Oby ten pozostały czas do porodu szybko Ci zleciał. kciuki zaciśnięte za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris, ja w tej ciąży miałam pierwszą betę 268,9 a po 48 godz. 977,4 i ciąża donoszona na tą chwilę :-). W poprzednich ciążach miałam znacznie wyższe poziomy (choć nie wiem w jakich dniach cyklu robione były) a skończyło się jak się skończyło :-(Niemniej jednak uważam, że nie powinnaś porównywać, bo każda ciąża jest inna - w innym terminie owulka i samo badanie. Masz piękną betę i tego się trzymaj :tak: POSTARAJ się choć odrobinę wyluzować i oby do 20-go - na pewno usłyszysz pięknie bijące serduszko :tak:&&&&&&&&

Ja dziś miałam plamienie kontrolnie na IP..rozwarcie na 1palec...ciekawe kiedy to moje małe wyjdzie, do tego szalala tak na ktg ze zapis był zły i leżałam 3h....wreszcie po 1.5h uspokoila się... I zapis był. Juz dobry

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Miałam trochę takich plamek krwi na papierze 2 razy potem już nie... Ale wolałam skontrolować szczególnie ze ja o to ciśnienie na ktg musze co 2 dzień, więc pojechałam. Szyjka ukrwiona jak się zaczyna rozwierac to tak może być. Kazała się tym nic nie przejmować. Juz bym chciała urodzic bo czuję się jak słoń.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Coś mówiła lekarka, czy się rozkręca lub za ile się może rozkręcić?

Na IP jeździsz do szpitala, w którym zamierzasz rodzić, czy póki co do najbliższego? chyba, że ten w którym zamierzasz rodzić jest tym najbliższym za razem...

U mnie oprócz kłucia i bólu podbrzusza nic się nie dzieje... ale zastanawiam się, czy na takie sprawdzanie jeździć do szpitala 500 m od mojego domu, czy do tego docelowego (w którym pracuje mój gin), a który jest ok. 10 km ode mnie.... ciekawe, czy mój gin by się obraził,jakbym jednak się zdecydowała rodzić w szpitalu obok a nie u niego......?

reklama
Do góry