reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny dziękuję za kciuki!!! Jesteście Kochane. Jutro powtarzam betę. Ogólnie czuję się kiepsko, jestem mega zmęczona, bolą mnie piersi, mdli mnie, lekko boli mnie brzuch, najchętniej to bym spała cały czas. Ledwo dałam radę dziś w pracy.
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????

reklama
Ozila, wybacz moją ciążową głowę, wygląda na to, że pomyliłam Cię z kimś innym :sorry::zawstydzona/y: a to wszystko przez Ciebie, bo nie zaglądałaś do nas długo :-D

ONA, mi lekarz pozwolił na plasterki - jakoś się zbytnio nie przejął tą opryszczką. Wydaje mi się, że tak wszystko, najgroźniejsza jest w I trymestrze. Ja używałam plasterków compeed i jestem zaskoczona jak szybko się wszystko zagoiło :tak: także polecam :tak:

Doris, a wynik też będziesz jutro znała?

mam nadzieje, że takie będą. Nie ma innej opcji!!!!

I mam jeszcze pytanie, jak aplikujecie lutkę? Ja przeważnie brałam podjęzykową lub duphasto, tą dowcipną chyba tylko raz. Teraz muszę 3x2 i czujęs ię już zaklejona totalnie. Tego aplikatora nie używałam.

Mam wynik bety :biggrin2:
przedwczoraj 2326
dzisiaj 4838 :biggrin2:

wynik w normie (ale oczywiście już mam nerwy, bo poprzedni przyrost był 140 % po 48h a teraz 104 % po 48h .......hmmmm:sorry2:)

Prawidłowy przyrost to min 66% po 48 h, ja mam 104 % więc chyba jest super pomimo mniejszego przyrostu niż poprzednio

Ostatnia edycja:
reklama
Doris Im starsza ciąża tym przyrosty będą coraz mniejsze - to zaraz będziesz mogła iść na USG - bodajże od 1000 już powinno być widać serduszko - a w tym tempie... Ja bym umówiła się jednak na wizytę USG wcześniej ;-)

Do góry