reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doris, nie dopisuj tutaj większej filozofii - beta piękna:tak: :biggrin2: sama napisałaś, że wystarczy 66 % a Ty masz ponad 100 :-) nic, tylko umówić się na wizytę. Chodzisz nadal do vitro ?

Ja dzisiaj przypływ energii miałam,więc pościerałam kurze, poodkurzałam, podlałam kwiatki i ogarnęłam łazienkę... :-pzostała mi jeszcze podłoga do umycia, ale to chyba na jutro zostawię już, bo padam :sorry: w sumie już teraz mogę sobie poszaleć :happy: jak ię kręcę po domu, to wszystko OK, ale tylko wyjdę na dwór,do sklepu czy coś, to zaraz brzuch twardnieje :baffled: nie wiem dlaczego...

reklama
OneMore...w vitro byłam jednorazowo, wczoraj i przedwczoraj byłam u mojego starego gina. Dostałam recepty, wizyta dopiero 20 listopada, wczesniej nie ma sensu bo jeszcze bardziej bede się stresowac,

Dziewczynki w ciąży, możecie napisac jkie miałyscie bety hcg na poczatku?

zaglądam na forum po dwóch dniach, myślę sobie ostatnio taka cisza była, nie będzie za wiele do czytania a tu TAKIE wieści
Doris beta piękna, gratuluje, jesteś Kochana na tak żelaznym zestawie leków że musi być dobrze :tak::-) kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

IwiX światełko
[*] dla Aniołka, a teraz jesteś już na finiszu, musi być już wszystko dobrze. Oby ten pozostały czas do porodu szybko Ci zleciał. kciuki zaciśnięte za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris, ja w tej ciąży miałam pierwszą betę 268,9 a po 48 godz. 977,4 i ciąża donoszona na tą chwilę :-). W poprzednich ciążach miałam znacznie wyższe poziomy (choć nie wiem w jakich dniach cyklu robione były) a skończyło się jak się skończyło :-(Niemniej jednak uważam, że nie powinnaś porównywać, bo każda ciąża jest inna - w innym terminie owulka i samo badanie. Masz piękną betę i tego się trzymaj :tak: POSTARAJ się choć odrobinę wyluzować i oby do 20-go - na pewno usłyszysz pięknie bijące serduszko :tak:&&&&&&&&

Ja dziś miałam plamienie kontrolnie na IP..rozwarcie na 1palec...ciekawe kiedy to moje małe wyjdzie, do tego szalala tak na ktg ze zapis był zły i leżałam 3h....wreszcie po 1.5h uspokoila się... I zapis był. Juz dobry

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Miałam trochę takich plamek krwi na papierze 2 razy potem już nie... Ale wolałam skontrolować szczególnie ze ja o to ciśnienie na ktg musze co 2 dzień, więc pojechałam. Szyjka ukrwiona jak się zaczyna rozwierac to tak może być. Kazała się tym nic nie przejmować. Juz bym chciała urodzic bo czuję się jak słoń.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Coś mówiła lekarka, czy się rozkręca lub za ile się może rozkręcić?

Na IP jeździsz do szpitala, w którym zamierzasz rodzić, czy póki co do najbliższego? chyba, że ten w którym zamierzasz rodzić jest tym najbliższym za razem...

U mnie oprócz kłucia i bólu podbrzusza nic się nie dzieje... ale zastanawiam się, czy na takie sprawdzanie jeździć do szpitala 500 m od mojego domu, czy do tego docelowego (w którym pracuje mój gin), a który jest ok. 10 km ode mnie.... ciekawe, czy mój gin by się obraził,jakbym jednak się zdecydowała rodzić w szpitalu obok a nie u niego......?

reklama
Do góry