reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszekk23 a miałaś już pierwszy @? bo ja jeszcze nie dostałam i nie ukrywam, że boję się bo chyba bym wolała, żeby ta beta to była pozostałość po poronieniu, bo wiadomo, że to za wcześnie i bałabym się całą ciążę choć wiem, że ciąża jest możliwa, bo ja nie mam problemów z zajściem (po jednym razie się udawało). Jutro drugi wynik bety i zobaczymy, bo dopiero wtedy dają wynik obydwu badań a w czwartek wizyta u lekarza więc wszystko się wyjaśni.

reklama
Hej dziewczyny na pewno powyzej 1000 musi byc żeby było cokolwiek widać na usg. Mi na teście wyszla 2 kreska dość słaba gdy bede mialam ok 200-300

To zalezy od testu. Np bobo test wykrywa juz poziom 10 ( wiem po sobie ze dziala) ale.wiekszosc testow od ok 25. Mnie slabe kreski wyszly jak beta byla 31,5 a jak ponad 10 000 to krecha pokazala sie jeszcze zanim odlozylam test na umywalke i byla super widoczna. Moja lekarka mowi ze na usg widac pecherzyk wyraznie juz przy becie 500.

Co do bety moj gin tez mi mowil ze pecherz widoczny jest dopiero od 1000. I sie sprawdzilo...
Dzis bylan na usg, wczoraj beta byla 594 i dzis nic jeszcze gin nie znalazl;-)

Hej dziewczyny :-) jestem w szpitalu. Zrobili mi wymaz i mam czekać na wynik 2/3 dni a jak wszystko będzie ok, to założą mi ten szew i kolejne 2/3 dni na mam zostać na obserwacji. A najlepsze, że szyjka dzisiaj wyszła p. Dr zdecydowanie dłuższa :-O ?Próbowali mi zrobić ktg, żeby sprawdzić czy temu skracaniu szyjki nie towarzyszą skurcze, ale odczyt nie był zbyt wyraźny - jeszcze chyba trochę za wcześnie na ktg. Póki co więc leżę sobie tyłkiem i nogami do góry i mam okropną zgagę...

Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie :-)

Lumia, ładna beta :-) &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
One ja miałam ktg w 21 tygodniu zapis był dobry ale skurczy brak. To dobrze ze jest dłuższa, powodzenia Kochana.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry