reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
I mam w końcu wyniki bety: poniedziałek - 74.20, środa - 259.20 :tak:. Jutro USG - pewnie nie za dużo będzie widać ale chyba jednak ciąża. Widocznie organizm był już gotowy - 2 tygodnie po poronieniu:-D

Lena na usg to może być widać jedynie pęcherzyk ciążowy. Albo i nie tez może być za wcześnie. Trzymam kciuki, mój lekarz chyba by nie źle na krzyczał gdybym tak zaszła szybko ale pewnie zależy jakie poronienie ma się za soba

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny u mnie polowa 8 tyg. a brzuszysko mam takie jak po meega obrzarstwie. W szoku jestem zawsze slyszalam ze przy 2 szybciej brzuch rośnie ale zeby az tak? staram sie wciągać bo w pracy nic jeszcze nie mówiłam ale czasami juz sie nie da ☺

reklama
Lena, gratuluję :-)
Stokrotka, oby tak dalej &&&&&&

Ja jestem po zabiegu. Z posiewu nic nie wyszło, więc założyli mi ten szew. Na razie bez plamienia, tylko odrobinę ciągnie. .. jutro albo pojutrze zrobią usg i sprawdzą jak się szew uplasował i może pozwolą nogi niżej opuścić. Sprawdzą jak się szyjka po tym zachowa i jak będzie OK, rozważą wyjście do domu :-/. A w domu raczej tryb życia łóżkowo-kocykowy... najbliższe dni pokażą ...
pozdrawiam was wszystkie :-*

Do góry