reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej.

Przepraszam za nieobecność,ostatnio nie miałam jakoś czasu za bardzo...

Dzisiaj miałam wizytę,wszystko wporządku.Ale nie mialam tych prenatalnych bo maluch za mały jeszcze aby dokladnie zmierzyć,i wizyta kolejna za 3tygodnie.Obecnie mierzy 3,8cm nie za mało jakoś?

reklama
OneMoreTime czy gotowa? Hmmm boję się bardzo żeby nie było komplikacji i żeby Michałek urodził się zdrowy, ale już jest ciąża donoszona wiec czekam na rozwój sytuacji. Od czwartku mnie bardziej męczą skurcze i bóle jak na okres. Wczoraj wzięłam ostatni raz duphaston i magnez wiec możliwe, że niedługo przytule Michałka :-)
One wrzucić jakieś aktualnie zdjęcie :-)

Lumia- serdecznie gratuluje i trzymam kciuki! Dzieki ze o mnie pamietalas :) dzis odebralam wypis ze szpitala i wyniki histo ale nic odkrywczego w nich nie bylo. Po operacji bylismy z mezem w krynicy w sanatorium 9 dni wiec mialam czas dojsc do siebie fizycznie. Juz nic mnie nie boli i dziury w brzuchu juz sie praktycznie zagoily. Od dzis jestem juz w pracy mimo ze mam jeszcze tydzien zwolnienia. Wiesz ,okazalo sie ze mam minusowa grupe krwi a cale zycie myslalam ze mam plus bo tak mialam wpisane w ksiazeczke zdrowia dziecka. Tworzy to konflikt grupy krwi miedzy mna a mezem i sobie mysle ze moze to bylo przyczyna naszych niepowodzen? Postanowilismy z mezem ze juz nie bedziemy chodzic do novum bo dwa lata leczenia daly jedynie to ze zpompowali nas z kasy i przytylam 20 kg na ich hormonach. Teraz bede chodzic wylacznie do babki ktora wykryla mi ciaze pozamaciczna i jako jedyna znala sie na rzeczy. Niech nam wyznacza dni do wspolzycia , z jednym jajowodem mam miec owulacje co drugi miesiac. I niech sie dzieje co chce , jak sie uda naturalnie to dobrze a jak nie to trudno. Juz zadnych lekow nie bedziemy brali bo to i tak nic nie daje.

Co do reszty dziewczyn to pozdrawiam was serdecznie, trzymam za was wszystkiw kciuki niezmiennie i czytam co u was co pare dni. Trzymajcie sie i dbajcie o swoje kruszynki.

Kifsi
To dopiero paczatek. Jeszcze nawet boje sie cieszyc...
A jak u Was? Ruszylo cos do przodu?

One
:-*
Nie znam sie na szyjce , ale ciesze sie, że wszystko ok;-)

Stokrotko
A czemu i na co bierzesz zastrzyki?

Co do stosowania kremow znalazlam sprzeczne artykuly. Ale na stronie veet pisza o mozliwosci stosowania w ciazy , wiec taki zakupie;-)

Dostałam skierowanie do szpitala :-( szyjka dzisiaj bez naciskania 2,4 cm a po naciśnięciu przez gina 1,5 cm. Będą zakładać mi szew :- / w szpitalu spędzę ok. tygodnia. Najgorsze, że J rozgrzebał mały pokoik i musi go skończyć do soboty (wtedy wyjeżdża), więc nie będzie mógł mi za bardzo dotrzymać towarzystwa... :-( mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji i szew wytrzyma do końca...
Ciekawe, czy potem będę musiała leżeć plackiem..?

Ostatnia edycja:
One ale. Jeszcze na ostatniej wizycie było chyba ok?
Leżeć może nie ciągle będziesz musiała ale na pewno więcej... I też trzeba się oszczędzać juz potem kochana, nie martw się będzie dobrze

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry