Lumia, GRATULUJĘ :-)
Co do kremu do depilacji byłabym ostrożna - przeczytaj skład a w necie można znaleźć składniki kosmetyków dozwolone i zabronione w ciąży, szczególnie w I trymestrze. Kiedy wizyta u gina?
Lena, ja również słyszałam,że przez kilka tygodni beta może się utrzymywać. Jedyny sposób to sprawdzić na dwóch wynikach czy beta spada czy rośnie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ONA, i jak samopoczucie?
Olasec, gotowa na spotkanie z Michasiem?
stokrotka, cieszę się z pozytywnych wieści i zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A co u mnie? W zeszły weekend byliśmy na weselu. Było całkiem fajnie, kilka razy zatańczyłam wolniejsze kawałki. No i było MEGA GORĄCO - 40 stopni w cieniu
na szczęście sala klimatyzowana i nie wychodziłam z niej do późnego wieczora. W poniedziałek planowaliśmy jechać na camping nad jezioro, więc poszłam do gina, żeby mnie między pacjentkami wcisnął i sprawdził czy wszystko OK - co bym miała spokojną głowę na wyjeździe i faktycznie mogła odpocząć. Okazało się, że szyjka ma 3 cm
a jak zapytałam, czy możliwe, żeby się z powrotem wydłużyła, sprawdził/zaznaczył jeszcze raz i wyszło 2,8 cm. Byłam "trochę" zła za ten stres, który mnie trawił od wcześniejszej wizyty, ale równie mocno się ucieszyłam, że jednak nie jest z szyjką tak źle
Podczas wyjazdu oczywiście maleńka była mniej ruchliwa niż w domu, ale czasami wyraźnie mi sprawdzała elastyczność skóry brzucha ;-)Dzisiaj po południu idę na normalną wizytę. Zrobiłam krzywą cukrową w zeszły poniedziałek zaraz po weselu i jest w górnych granicach normy (80, 118 i po 2 godz. 135 a max. jest 140), ale podejrzewam, że to wynik weselnego obżarstwa
mam taką nadzieję
Dam znać jak po wizycie. Pozdrawiam :-*