MisiaMonisia
Fanka BB :)
Witajcie
cieżko było Was nadrobić..ale jakoś sie udało ;-)
MAm nadzieję że nic nie pokręcę.....ale...
Gratuluję Wam dziewczyny II kreseczek I mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
OneMoreTime nie zaszkodzi jeśli zwolnisz tempa i poleniuszkujesz sobie w domku.......Poleż, odpoczywaj.......tylko nie głaszcz za dużo brzuszka bo można wywołać skurcze ;-) Ciekawa jestem co jutro Ci lekarz powie na wizycie.
ONA po usg dopochwowym prawie za kazdym razem miałam plamienia ale nie krwawienia. Mam nadzieje ze u Ciebie to minie i ze wszystko bedzie OK Ktory to u Ciebie tc?
Mam pytanie do "MAMUŚ".....Mój Niki od 7 dni nie robi kupki....Uważacie ze powinnam isc z Nim do pediatry?
Bo wyczytalam w necie że przy karmieniu piersia takie coś moze sie zdarzac....
Tyle ze takie "zastoje" ma od dobrego miesiaca.....robil kupke co 4-5 dni......a teraz juz 7 dni nic :-(
Nie chce zeby lekarz mnie wysmal...ze moze panikuje
Wczoraj wlozylam mu czopek ale Go nie ruszyl.
cieżko było Was nadrobić..ale jakoś sie udało ;-)
MAm nadzieję że nic nie pokręcę.....ale...
Gratuluję Wam dziewczyny II kreseczek I mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
OneMoreTime nie zaszkodzi jeśli zwolnisz tempa i poleniuszkujesz sobie w domku.......Poleż, odpoczywaj.......tylko nie głaszcz za dużo brzuszka bo można wywołać skurcze ;-) Ciekawa jestem co jutro Ci lekarz powie na wizycie.
ONA po usg dopochwowym prawie za kazdym razem miałam plamienia ale nie krwawienia. Mam nadzieje ze u Ciebie to minie i ze wszystko bedzie OK Ktory to u Ciebie tc?
Mam pytanie do "MAMUŚ".....Mój Niki od 7 dni nie robi kupki....Uważacie ze powinnam isc z Nim do pediatry?
Bo wyczytalam w necie że przy karmieniu piersia takie coś moze sie zdarzac....
Tyle ze takie "zastoje" ma od dobrego miesiaca.....robil kupke co 4-5 dni......a teraz juz 7 dni nic :-(
Nie chce zeby lekarz mnie wysmal...ze moze panikuje
Wczoraj wlozylam mu czopek ale Go nie ruszyl.