reklama
enya81
Fanka BB :)
Stokrotko ja brałam heparynę od pozytywnego testu. Refundacja przysługuje tylko przy chorobach zakrzepowo-zatorowych, przy unieruchomieniu, przy stwierdzonym APS, za niskim białku C i białku S. Ja niby nie miałam wskazań bo te badania wyszły mi OK ale moja ginka wypisywała mi z refundacją.
OneMoreTime nie chcę Cię straszyć, jeśli to prawda że Twoja szyjka się skróciła i ma ok 2 cm to musisz się bezwzględnie oszczędzać. Ja mam na tym punkcie hopla bo sama mam niewydolność szyjki, w 17tc miałam już założony pessar, w 22tc moja szyjka miała tyle co Twoja i miałam rozwarcie na palec. Urodziłam w 35tc . Nie leżałam non stop ale starałam się polegiwać jak najwięcej i nie przesadzać z chodzeniem i sprzątaniem w domu.
OneMoreTime nie chcę Cię straszyć, jeśli to prawda że Twoja szyjka się skróciła i ma ok 2 cm to musisz się bezwzględnie oszczędzać. Ja mam na tym punkcie hopla bo sama mam niewydolność szyjki, w 17tc miałam już założony pessar, w 22tc moja szyjka miała tyle co Twoja i miałam rozwarcie na palec. Urodziłam w 35tc . Nie leżałam non stop ale starałam się polegiwać jak najwięcej i nie przesadzać z chodzeniem i sprzątaniem w domu.
stokrotka85
Zaciekawiona BB
Heeej dziewczyny moj dzien zaczal sie po raz kolejny od zeobienia testu ☺☺☺nie wytrzymałam -jest i druga kreska bardziej wyrazna niz ostatnio ale noe az tak ciemna jak pierwsza. Dzwonilam do lekarki kazała przyjść pedzikiem więc wizyta jutro lub w środę.
Załączniki
stokrotka85 Moim zdaniem tutaj nie może być pomyłki! Jeszcze raz gratuluję. U mnie początkowo była druga kreska tylko pod światło widoczna. Zdecydowanie słabsza niż na załączonym obrazku.
gloria6 My tu Tobie cały czas kibicujemy! Niech moc będzie z Tobą - już jutro będziesz wiedziała na czym stoisz! Daj nam znać, bo się wszystkie o Ciebie martwimy!
gloria6 My tu Tobie cały czas kibicujemy! Niech moc będzie z Tobą - już jutro będziesz wiedziała na czym stoisz! Daj nam znać, bo się wszystkie o Ciebie martwimy!
stokrotka85
Zaciekawiona BB
dzięki dziewczyny ale nie ma JESZCZE czego gratulowac. Ja za kazdym razem zachodze w ciaze zgodnie z planem i dniem plodnym
reklama