reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Stokrotko ja brałam heparynę od pozytywnego testu. Refundacja przysługuje tylko przy chorobach zakrzepowo-zatorowych, przy unieruchomieniu, przy stwierdzonym APS, za niskim białku C i białku S. Ja niby nie miałam wskazań bo te badania wyszły mi OK ale moja ginka wypisywała mi z refundacją.

OneMoreTime
nie chcę Cię straszyć, jeśli to prawda że Twoja szyjka się skróciła i ma ok 2 cm to musisz się bezwzględnie oszczędzać. Ja mam na tym punkcie hopla bo sama mam niewydolność szyjki, w 17tc miałam już założony pessar, w 22tc moja szyjka miała tyle co Twoja i miałam rozwarcie na palec. Urodziłam w 35tc . Nie leżałam non stop ale starałam się polegiwać jak najwięcej i nie przesadzać z chodzeniem i sprzątaniem w domu.

Hey ewel, niestety nic. Mowia ze beta ma teraz ok 13 tys wiec sobie rosnie pomalu i ze mam leukocyty powiekszone. I mam czekac do jutra a jutro znowu beta i usg zeby zobaczyc czy cos sie tam pojawilo. Zwariowac mozna z tej niewiedzy.

Heeej dziewczyny moj dzien zaczal sie po raz kolejny od zeobienia testu ☺☺☺nie wytrzymałam -jest i druga kreska bardziej wyrazna niz ostatnio ale noe az tak ciemna jak pierwsza. Dzwonilam do lekarki kazała przyjść pedzikiem więc wizyta jutro lub w środę.

Załączniki

• 1438098139576.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 52
stokrotka85 Moim zdaniem tutaj nie może być pomyłki! Jeszcze raz gratuluję. U mnie początkowo była druga kreska tylko pod światło widoczna. Zdecydowanie słabsza niż na załączonym obrazku.

gloria6 My tu Tobie cały czas kibicujemy! Niech moc będzie z Tobą - już jutro będziesz wiedziała na czym stoisz! Daj nam znać, bo się wszystkie o Ciebie martwimy!

Kreska nie ma być tak samo mocna jak testowa ma po prostu być to nie test owulacyjny :-)
Gratuluję

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry