reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nic nie stwierdzili robilam badania genetyczne mąż tez wszystko ok.cytomegalia p.ciala nabyte imne przeciwciala na choroby zwierzece tez ok. Generalnie okaz zdrowia ☺

stokrotka, bardzo wyraźna druga krecha :-) mojej na zdjęciach prawie w ogóle widać nie było:tak: za pozytywne wieści z wizyty &&&&&&&&&
gloria, nieustanne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby dzidzia się jutro pokazała ;-)

enya, ja już się sama tak nakręciłam, że hej....:baffled: wczoraj wieczorem jakoś tak mi brzuch twardniał - nie wiem czy to ze stresu, czy ja już sobie wmawiam, no i w ogóle kłuło mnie po bokach bardziej niż zwykle... niby spałam w nocy, ale wstałam taka zmęczona...:-( oczywiście obwiniam siebie, że się tak przejęłam tą wagą i komentarzami lekarza, że aż za dużo aktywności sobie zafundowałam, aby nie przytyć i dlatego mi się ta szyjka tak skróciła.... :wściekła/y: jestem taka GŁUPIA !!!!!!!!!!!!!!!

Już wyluzowałam na tyle, że każde kłucie, czy twardy brzuch brałam jako normalny objaw rosnącego brzucha i dzidzi przyjmującej najróżniejsze pozycje i teraz znów każdą taką rzecz widzę w czarnych barwach - jako zły objaw :-(Odechciało mi się wyprawek dla dziecka....

One kochana nie martw się.. Mi też brzuch czasami twardnieje mam te skurcze braxtona i tez byłam pełna strachu możesz sobie brać magnez na to. Dużo pić wody w upaly na pewno. A szyjka to Kochana skraca się nie od tego ze dużo. Się chodzi... Mam koleżankę która. Leżała w ciąży dużo i tez jej się skróciła wiec winy tu Twojej nie ma. Jutro idziesz chyba po zwolnienie to może coś więcej lekarz powie na temat tej szyjki tzn ile się skróciła bo na pewno mniej:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Lekarza mam w czwartek na 15.30 boje sie czy cos zobacze? wychodzi na 5 tydzien. Boje sie tez tego co mo przepisze nastawiam sie na te heparyne w zastrzykach

reklama
Do góry