reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Kobitki.
Pamiętacie moje plamienia? Otóż jest ich tyle co kot napłakał i nawet wkładka to za wiele. I póki co @ nie przylazła, a tak w ogóle, to dostałam ich po bardzo ciężkim dniu, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Jak się wkurzę, to jakieś kropki wracają. Co Wy na to? Chyba jutro betkę pójdę zrobić. Nawet nie chyba, tylko na pewno, bo mój piękny mnie już gania.
Miłego wieczorka.

reklama
Emy, tak naprawdę dopiero zaczęła się spóźniać, ale nie widać żeby się chociaż zbliżała. Byłam pewna, że jak się to plamienie zaczęło, to się cholera rozkręci, ale jej ani widu, ani słychu, tylko ja ciągle zmęczona. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Staram się nie nakręcać, ale dla świętego spokoju betkę zrobię.
Buźka.

Oczywiście, że dam znać. Zapomniałam tylko dodać, że prawie cały czas mam podwyższoną tempkę, tak około 36,9 - 37 stopni. I tu pytanie do speca od tempki, czyli do Kłaczka, jak to jest? Bo nie jestem pewna, a pamiętam tylko że w grudniu też tak miałam. Ale może to tylko zbieg okoliczności? nie wiem. Zobaczymy jutro.

Olusia81 trzymam mocno kciuki żeby to była ciąża &&&&&&&&

IZW jakbys mogła dać numer to ja chetnie z tym Ojcem Tobiaszem umówię się na rozmowe, bo psycholog do mnie nie przemawia, byłam dwa razy( ale z innym problemem) i odpusciłam....
a jak tam wesele sąsiadki??? przebranie było? brama zrobiona? :-D:-D pewnie halba pijecie i nie możesz zajrzeć:-D:tak::-D;-):-D

Kłaczek pogodziłam się z mężem i od razu humor lepszy....pójde na rozmowę do Ojca Tobiasza, którego poleca mi IZW i mam nadzieję, że taka szczera rozmowa mi pomoże, bo psycholog:baffled: to lekarz a ja im nie ufam:zawstydzona/y:

coś miałam napisać, ale nie wiem co:zawstydzona/y:...

Jajniki dalej mnie bola, często mam zawroty głowy....już sama zaczęłam wmawiać sobie ciążę, ale staram sie mysleć trzeźwo, że to nie jest dzidzia....choć bardzo bym chciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: 15 czerwca juz na 100% idę do mojego ginekologa, mam nadzieję, że pomoże nam w staraniach o braciszka llub siostrzyczkę dla Filipka....

Anulka jak tam nie palenie????

A ja się załapałam na rozdawanie ulotek, tzn wymusiłam to na moim rejonowym:-) i za jeden dzień wpadnie mi 800 zł i bedę miała na małą rzeźbę Aniołka:tak:

IZW 9 czerwa otwieraja nową biedronkę i będzie schab za 4.99:tak: za kilo

Dzięki Dziewczyny, będzie co ma byc, choć nie powiem, żeby plamienia mnie nie martwiły, ale jeśli mam cieszyć się maleństwem i móc je przytulać, to tak będzie i już.

ale tu dzisiaj pusto:)

emy jak samopoczucie??
Pusto pusto, ale tak przeważnie jest w weekendy. Jak samopoczucie? Mogłoby byc lepiej, chciałabym gdzies wyjsc cos porobic, juz mnie tyłek boli od leżenia

Oczywiście, że dam znać. Zapomniałam tylko dodać, że prawie cały czas mam podwyższoną tempkę, tak około 36,9 - 37 stopni. I tu pytanie do speca od tempki, czyli do Kłaczka, jak to jest? Bo nie jestem pewna, a pamiętam tylko że w grudniu też tak miałam. Ale może to tylko zbieg okoliczności? nie wiem. Zobaczymy jutro.
Z temką nie wiadomo, musiałabys ją mierzyć wczesniej, bo to nie chodzi o to że jest wysoka, ale że się utrzymuje na poziomie już jakis czas, bo w sumie mogłas miec wyzszą te kilka kresek a teraz mimo ze 37 to może byc niższa niż po owulce

bibiana, cieszę się że się pogodziłas z mężęm. Mam nadzieję, że wszystko się wam ułoży

reklama
Do góry