reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magnusik, nawet nie myslalam o tym pod katem ew. brania luteiny, a po prostu chcialabym wiedziec. Tylko tyle.
Marcepanek, poczytalam na staraczkach. No, faktycznie wszystko cacy, wszystko slicznie - gratulacje, ochy i achy... Nie wiem skad sie wziely potem te wpisy na bloga i choc pisaly to inne kobiety, jednak roznica w klimacie byla drastyczna. No, nic - bylo, teraz juz spokojnie.
O, anulka sie kulinarnie rozkreca!:-D U nas po wczorajszej salacie, powtorka - Rajmundowi podeszlo. Na znowu mam ochote zrobic to samol ale z grapefruitem zamiast ananasa - moje chlopisko autorytatywnie stwierdzilo ze to bedzie niedobre. Skad wie? "Tygrysy to wiedza." Poniewaz jednak facet nie krolik, na normalne jedzonko ma lazanki z kapusta. Mnie tam salata do szczescia wystarcza. A Ty dalej nie palisz oczywiscie?

Ostatnia edycja:
reklama
oczywiście że nie pale!!!:tak:dziś podjadam kalarepke cały czas bo ....mnie ciągnie jak cholerka:wściekła/y:. Ale skarbonka sie zapełnia :tak: więc jest ok.

no i wiecie co będe musiała iść do lekarza!!!!!
leci ze mnie jakiś śluz żółty....bleee;/
i bolą jajniki... niby normalne, ale kobitki po łyzeczkowaniu podobno tego nie miały... i oooo... nie wiem co jest grane...........

Idz. Ja tez nie mialam po lyzeczkowaniu zadnych dolegliwosci. Krociutkie krwawienie i po wszystkim - jakby nigdy nic. Zadnego sluzu, zadnych boli - moze byc jakas infekcja albo stan zapalny. Zasuwaj.

klaczek babka ten slim fast z anglii sprowadza, u nas w aptekach i hurtowniach nie ma.........bananowy pychaaaaaaaa
IZW....ja po 30 wazylam 45kg jak wage kupilam i jesc zaczelam....wygladalam jak szkieletor.....teraz no nie jest tak tragicznie 58-59kg ale ja wole tak 53kg, jak zaszlam w ciaze 55 wazylam a po tej tragicznej wizycie u lekarza przez weekend do 51 zjechalam, a potem znowu..........potem mi sie przytylo po slodtyczach a teraz lato trzeba zrzucic

No, przeciez ja jestem w Anglii! Maaaamoooo... Ja sie tak nie bawie!! Wprowadzili nowe smaki!! Powder Shakes
Ja znam te 3 na dole strony, a sa jeszcze 3 inne jak widze, ktorych nie znam. Oni sa wstretni! Podstepnie wprowadzaja cos pysznosciowego, kiedy ja nie moge tego zrec.

Dziewczyny nie absolutnie nie na staraczkach mi nagadały...i każdej z was dziękuje za tyle ciepłych słów. Postaram się później każdej z osobna odpowiedzieć ...bo teraz zbyt dużo emocji mną szarga.

reklama
Do góry