reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magnusik, nawet nie myslalam o tym pod katem ew. brania luteiny, a po prostu chcialabym wiedziec. Tylko tyle.
Marcepanek, poczytalam na staraczkach. No, faktycznie wszystko cacy, wszystko slicznie - gratulacje, ochy i achy... Nie wiem skad sie wziely potem te wpisy na bloga i choc pisaly to inne kobiety, jednak roznica w klimacie byla drastyczna. No, nic - bylo, teraz juz spokojnie.
O, anulka sie kulinarnie rozkreca!:-D U nas po wczorajszej salacie, powtorka - Rajmundowi podeszlo. Na znowu mam ochote zrobic to samol ale z grapefruitem zamiast ananasa - moje chlopisko autorytatywnie stwierdzilo ze to bedzie niedobre. Skad wie? "Tygrysy to wiedza." Poniewaz jednak facet nie krolik, na normalne jedzonko ma lazanki z kapusta. Mnie tam salata do szczescia wystarcza. A Ty dalej nie palisz oczywiscie?

Ostatnia edycja:
reklama
oczywiście że nie pale!!!:tak:dziś podjadam kalarepke cały czas bo ....mnie ciągnie jak cholerka:wściekła/y:. Ale skarbonka sie zapełnia :tak: więc jest ok.

no i wiecie co będe musiała iść do lekarza!!!!!
leci ze mnie jakiś śluz żółty....bleee;/
i bolą jajniki... niby normalne, ale kobitki po łyzeczkowaniu podobno tego nie miały... i oooo... nie wiem co jest grane...........

Idz. Ja tez nie mialam po lyzeczkowaniu zadnych dolegliwosci. Krociutkie krwawienie i po wszystkim - jakby nigdy nic. Zadnego sluzu, zadnych boli - moze byc jakas infekcja albo stan zapalny. Zasuwaj.

klaczek babka ten slim fast z anglii sprowadza, u nas w aptekach i hurtowniach nie ma.........bananowy pychaaaaaaaa
IZW....ja po 30 wazylam 45kg jak wage kupilam i jesc zaczelam....wygladalam jak szkieletor.....teraz no nie jest tak tragicznie 58-59kg ale ja wole tak 53kg, jak zaszlam w ciaze 55 wazylam a po tej tragicznej wizycie u lekarza przez weekend do 51 zjechalam, a potem znowu..........potem mi sie przytylo po slodtyczach a teraz lato trzeba zrzucic

No, przeciez ja jestem w Anglii! Maaaamoooo... Ja sie tak nie bawie!! Wprowadzili nowe smaki!! Powder Shakes
Ja znam te 3 na dole strony, a sa jeszcze 3 inne jak widze, ktorych nie znam. Oni sa wstretni! Podstepnie wprowadzaja cos pysznosciowego, kiedy ja nie moge tego zrec.

Dziewczyny nie absolutnie nie na staraczkach mi nagadały...i każdej z was dziękuje za tyle ciepłych słów. Postaram się później każdej z osobna odpowiedzieć ...bo teraz zbyt dużo emocji mną szarga.

reklama
Do góry