reklama
poroniona ma racje te paputki zrobiłłyby furore na allegro. Mnie sie osobiście bardziej podobają te drugie , kwestia gustu. Ale jakby były różowe to super.Co do tego wyjazdu mojego to by jechał na rok :-(a ja? ja narazie musiałabym zostać ...mam tutaj prace, młody do szkoły ,aj nie wiem , nie wiem.Niby wcześniej chcieliśmy wyjechać a jak dochodzi do tego to sama nie wiem . Kasa- to jedyna rzecz dla której byśmy pojechali.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Emy
Fanka BB :)
anulka rok szybko minie, wiem że byłoby ciężko, ale może warto spróbować?
Dziewczyny ja sobie uswiadomilam jak oprzytomniałam co mysmy za gadki prawili zaraz po moim przebudzeniu. jedno wiem, z nacpana baba lepiej nie gadac.
nie dosc ze maz sie nabija ze głaskałam anestezjologa po ręce i powtarzalam dzieki dzieki dzieki to jeszcze od niego pepsi wyżebrałam i sie wyżaliłam, ze mi maz nie pozwala, a ze chipsy tez musze jesc po kryjomu
Moj ginek cos o miodzie zaczal, choc nie pamietam dlaczego, ze jego córka bardzo lubi egipski miód i pokazał mi karton ze słoiczkami miodu ktore do Kanady zabierze jego żona. a ja już ze ginek do Kanady ucieka, a on mi że zostanie dopóki ja nie urodzę, słodki nie? Potem maz zazartował, ze pewnie doktorek sie cieszy ze zona wyjezdza a ja odpaliłam, że to fajnie bo jak się widzą raz kiedys to ciągle mają miesiąc miodowy. Oj było wesoło, choc musialam sie meża zapytac czy to prawda z tym miodem w szpitalu bo myslalam że to moje halucynacje
Dziewczyny ja sobie uswiadomilam jak oprzytomniałam co mysmy za gadki prawili zaraz po moim przebudzeniu. jedno wiem, z nacpana baba lepiej nie gadac.
nie dosc ze maz sie nabija ze głaskałam anestezjologa po ręce i powtarzalam dzieki dzieki dzieki to jeszcze od niego pepsi wyżebrałam i sie wyżaliłam, ze mi maz nie pozwala, a ze chipsy tez musze jesc po kryjomu
Moj ginek cos o miodzie zaczal, choc nie pamietam dlaczego, ze jego córka bardzo lubi egipski miód i pokazał mi karton ze słoiczkami miodu ktore do Kanady zabierze jego żona. a ja już ze ginek do Kanady ucieka, a on mi że zostanie dopóki ja nie urodzę, słodki nie? Potem maz zazartował, ze pewnie doktorek sie cieszy ze zona wyjezdza a ja odpaliłam, że to fajnie bo jak się widzą raz kiedys to ciągle mają miesiąc miodowy. Oj było wesoło, choc musialam sie meża zapytac czy to prawda z tym miodem w szpitalu bo myslalam że to moje halucynacje
Oj Emy no to sie uśmaili z Ciebie co?Bidulka chipsy je po kryjomu
wracając do wyjazdu , wiem że rok szybk minie tylko nie bardzo wiem co mamy zrobić, jechać czy nie . W sumie co ja tu mam?jedno wielkie nic.:-(prześpie sie z tym , zobaczymy.Mój ma tutaj państwową robote , ciężko z takiej zrezygnować.
wracając do wyjazdu , wiem że rok szybk minie tylko nie bardzo wiem co mamy zrobić, jechać czy nie . W sumie co ja tu mam?jedno wielkie nic.:-(prześpie sie z tym , zobaczymy.Mój ma tutaj państwową robote , ciężko z takiej zrezygnować.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Emy
Fanka BB :)
a może wziąć roczny urlop? jak tak to super
wtedy pojedzie, rozejży się i wspólnie zdecydujecie gdzie lepiej
wtedy pojedzie, rozejży się i wspólnie zdecydujecie gdzie lepiej
Anulka, to sie robi tak: Mlodego zapisuje sie na jakis porzadny kurs jezykowy zeby ulatwic mu start (niektorzy przyjezdzaja tu z dziecmi nie znajacymi jezyka i tez sobie radza), pakuje sie lary i penaty, malz rozglada sie w realiach i zaklepuje chate, po czym rodzina dolacza i wsio w temacie. Prace mozna znalezc i za granica. Wazne zeby byc razem. Z paputami pokombinuje w kolorach. Zobaczymy co sie wymlodzi.
Emy, a bylo przy mezu sie usypiac?? I sprawa sie rypla.
Emy, a bylo przy mezu sie usypiac?? I sprawa sie rypla.
asia1987
Zaangażowana w BB
klaczek Papucie sa śliczne!! pomysl o zarabianiu na tym.
codziennie Was czytam ale narazie nie mam co pisać. odpoczywam po pracy albo przed dzisiaj mojego M. nie bylo wiec od 13 do 17 spałam a jak wrócił poszlismy na grilla na działke a teraz juz jestem zmeczona i zaraz uciekać spac.
Pozdrawiam i zycze miłlego weekendu.
codziennie Was czytam ale narazie nie mam co pisać. odpoczywam po pracy albo przed dzisiaj mojego M. nie bylo wiec od 13 do 17 spałam a jak wrócił poszlismy na grilla na działke a teraz juz jestem zmeczona i zaraz uciekać spac.
Pozdrawiam i zycze miłlego weekendu.
Wiesz co, asia? Dowcip polega na tym, ze ja lubie i potrafie robic rozne rzeczy, ale zarabiac na tym to juz nie bardzo. Po prostu nie potrafie za bardzo sprzedac. W te klocki jestem blada. No, tak... W kraju po 10:00... Ja ostatnio popoludniami jestem spiaca, ale dzis musialam te paputy skonczyc, potem ziemniaki na jutro ugotowac zeby Rajmundowi obiad do pracy spakowac i tak jakos do tej pory zeszlo, ale juz lece na pyszcz.
reklama