reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak jedne te niebiesko-czerwone drugie rozowe z biala podeszwa trzecie niebieskie z biala podeszwa a czwarte biale moze byc ta podeszwa innego kolory daje wolna reke i oczywiscie paputki to podstawa z gory dziekuje:-)

reklama
Ok, notuje i jutro sprawdze dostepnosc kolorow w sklepie. Wczoraj kupilam tylko to, co bylo potrzebne do tych granatowych... Ale fajnie, bede paputy robic!:-D

hej dziewuszki niedzielnie!!!
emy lez i odpoczywaj, ksiazka, film.........marzenie
weszlam sobie wczoraj na czata z nudow ....i zostalam prawie do 3 rano:szok:.....usmialam sie jak chyba dawno sie nie smialam....sama do siebie:-p

Emy tolerancyjny ten Twój mąż ;-). A co do imprezowania, to lepiej się wysypiaj, bo to ponoć ostatnia szansa :-D.

As super prezent na urodzinki. :-) I pielgrzymka na Jasną Górę, nieźle, nieźle. Ja się raz wybrałam, ale po 3 dniach spasowałam. Jestem chyba stworzona do życia w luksusie :-D. Ale moi rodzice chodzą. Natomiast co do biologii, to moja siostra twierdzi, że coś jest na rzeczy w tej teorii, bo ona jest w ciąży z dziewczynką i moja siostra cioteczna urodziła dziewczynkę a obie miały opóźnioną owulację i sprytne plemniczki musiały czekać. Więc kto wie :)

kasia2011 trzymam kciuki za wizytę

onaxxx no no no, ładne rzeczy. Ja mojego męża poznałam właśnie na czacie, więc kto wie co tam u Ciebie będzie :-D.

Widzę, że Kasia zrobiła duże zamówienie paputków, to ja może się wstrzymam do czerwca, co by Kłaczek nadążył :-)

Witam niedzielnie
emy teraz musi być już lepiej, trzymam kciuki, a swoją drogę niezła aparatka z Ciebie:)

kłaczku tylko pozazdrościć talentu, buciki prześliczne:)

a ja dzisiaj wyleguje się w ogródku na słoneczku, łapie opaleniznę:) poszukuje jakiegoś fajnego miejsca na weekend w sierpniu z moim J., macie jakieś pomysły? najlepiej morze,:):)

igusiad ja wlasnie w tym roku też jade nad morze do gdańska konkretnie , bo mam tam ciotke(noclegi gratis):tak:. Lubi Trójmiasto ogólnie choć tych tłumów już nie koniecznie.
onaxxx znaczy sie że cie wciągło na dobre:tak:e piszesz optymistycznie:tak:
As gratuluje!!!
klaczku
jeszcze Twoje butki będa znane na świecie ha, i zrobić coś i widzieć że komuś sie to podoba- fajna rzecz. Jak najbardziej możesz być dumna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
igusiad wszędzie nad morzem będzie pięknie!

kłaczek proponuję narobić kika sztuk papuci wedle własnego uznania i dostępnosci włóczek, a potem niech dziewczyny wybierają ktore im się podobają, jak w sklepie (internetowym zresztą)

Kochane ciotki dziękujemy jeszcze raz za ciepłe słowa. Wiem, ze w nas wierzycie, to dużo daje, baaaaaaaardzo dużo.
Dzis już mnie nic nie boli, bo wczoraj to masakra, nawet sie odsikac nie mogłam, tak mnie cos w srodku bolał, jakbym sie nabawiła zapalenia dróg moczowych. Brzusio też dzis spokojny, myslę że nie będzie tak zle, musimy tylko odleżeć swoje, a potem pomalutku wrócimy do normy

Łeba , imprezowe miasteczko.Ja już bym chciała jechać i odpoczywać.Jakiś fajny drink, słoneczko , spokoj od pracy, jeszcze troszeczke trzeba poczekać , ja wyjeżdżam pod koniec lipca.
Emy leż kochana , odpoczywaj i niczym sie nie martw, będzie ok. A chipsa to Ty by zjadła???:-D

reklama
Kocham Chalupy. Znalazlam sie tam kiedys przypadkowo - pociag na Hel zatrzymal sie w dziwnym miejscu, przy torach stala wiata jak PKS na wsi, to wysiadlam. Najwezsze miejsce Polwyspu - Zatoka, pole namiotowe, droga, tory i zaraz wydmy i juz Baltyk. I nic nie bylo tam wiecej i bylo absolutnie bosko. No, gdyby jeszcze o stan kibla na tym polu namiotowym dbali... Nie wiem jak tam teraz bo to bylo lat temu... 14? Ale miejsce ciche i spokojne, do Helu, Juraty, Jastarni - gdyby sie cisza znudzila - blisko.
Shehzadi, spokojnie - klaczek nadazy. Kwestia dorwania wloczki i bedzie sie dlubac z radoscia.
Igusiad, dziekuje. Lubie takie zabawy.
Anulka, mnie cholernie cieszy jak sie komus podoba. To chyba akurat normalne, zwlaszcza ze wkladam cokolwiek serca w to co robie, a nigdy nie jestem pewna czy to naprawde fajne. Mnie sie moze podobac, ale... To rodzaj pasji.
Emy, to tez jest pomysl. Na pewno musze polookac za kolorami, a reszte sie zobaczy. Na razie wiem co by chciala kasia - sugestie sa jak najbardziej mile widziane. A Ty lez grzecznie i dopoczywaj. Masz sie oszczedzac. Moze coli?

Ostatnia edycja:
Do góry