reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

klaczek ale mogłabyś nam sprzedawać!! przesyłka z uk nie jest taka droga a mozesz tez kilka wysłać a my sobie powysyłamy i jedna zbierze kase w funtach i Ci przeleje na konto!! pomyśl o tym tym bardziej ze chętnych nie brakuje. buzka
as gratulacje!!

reklama
A tak sie tym angielskim martwilas, As... Jak zwykle. Ej, Ty kujonku...:-)
Asiu, to jak najbardziej wchodzi w gre, tylko jak pisalam, meldowac ktora jakie chce i gdzie wyslac. Rozliczenia spoko w lokalnej walucie - mam normalne konto w kraju. Juz wiem ze rozowe mam robic, to jak dorwe wloczke to zrobie.

Shehzadi, teoretycznie racja, bo plemniki XX maja ponoc wieksze glowki i dluzej przezywaja, za to XY sa mniejsze i szybsze. Coz... Nie sprawdzalam tego w praktyce, ale wlasnie przyszlo mi do glowy ze jesli tak, to jak sie zachodzi z parka blizniat?

No to mnie zagięłaś. :-D Ale ja z biologii zawsze byłam kiepska.

anulka rok szybko minie, wiem że byłoby ciężko, ale może warto spróbować?

Dziewczyny ja sobie uswiadomilam jak oprzytomniałam co mysmy za gadki prawili zaraz po moim przebudzeniu. jedno wiem, z nacpana baba lepiej nie gadac.
nie dosc ze maz sie nabija ze głaskałam anestezjologa po ręce i powtarzalam dzieki dzieki dzieki :zawstydzona/y:to jeszcze od niego pepsi wyżebrałam i sie wyżaliłam, ze mi maz nie pozwala, a ze chipsy tez musze jesc po kryjomu
Moj ginek cos o miodzie zaczal, choc nie pamietam dlaczego, ze jego córka bardzo lubi egipski miód i pokazał mi karton ze słoiczkami miodu ktore do Kanady zabierze jego żona.:szok: a ja już ze ginek do Kanady ucieka, a on mi że zostanie dopóki ja nie urodzę, słodki nie? Potem maz zazartował, ze pewnie doktorek sie cieszy ze zona wyjezdza a ja odpaliłam, że to fajnie bo jak się widzą raz kiedys to ciągle mają miesiąc miodowy. Oj było wesoło, choc musialam sie meża zapytac czy to prawda z tym miodem w szpitalu bo myslalam że to moje halucynacje

:rofl2: Rozwaliłaś mnie. Twój mąż zniósł głaskanie anestezjologa bez protestu? ;-)

zdałam angielski i już mam wakacje !!!! :-D:-D:-D:-D

Gratulacje! A co z tymi wakacjami? Jakieś plany?

U mnie właśnie skończyła się impreza imieninowa mojej mamy :-). Był grill i alkohol, którego nie piłam chyba z pół roku :szok:.

anulka nowy rok szkolny zaczyna się we wrześniu, więc masz czas na zastanowienie się. A chcielibyście wyjechać tylko na rok czy na dłużej?

kłaczku ja też chcę paputki, bo się w nich zakochałam. Teraz będę myśleć nad kolorami.

Buziaki dla wszystkich (podwójne dla ciężarówek) i kolorowych snów

klaczek jak mnie usypiali to byłam jeszcze trzezwa to jak mnie wybudzili sie zaczela gadka! wiesz nawet bym zamowila u ciebie jakies fajne paputki tylko zeby to do mnie doszło to juz inna sprawa. moze się kogos obczai do transportu z uk albo pl. narazie poczekam az dzidz ujawni co mu tam rosnie pomiedzy nogami
shehzadi maz jakos na to przymknął oko, przeciez widział w jakim byłam stanie, niepotrzebnie go do tej sali zawołali ;-)a moze go zawołali bo sie gosciu odpędzic ode mnie nie mógł???:-):-)
tak naprawde to w głowie mi sie kreciło, widzialam jak przez mgłe a chcialam facetowi reke podac w podziece, a ze nie trafiałam bo mi sie wszystko bujało to wyszlo głaskanie
alkohol powiadasz? napiłabym się jakiegos winka.... wogole moglabym sie jakos rozerwac a tu perspektywa lezenia do gory brzuchem......

anulka
nie martw sie na zapas, a najlepiej zrobic tak jak mowi kłaczek.
As GRATULUJĘ!!!!!!!

As gratulacje zdolniacho Ty nasza :-)

Emy ale się usmiałam...chipsy jem po kryjomu hehehe, no ale musza Ci wybaczyc przecież nie byłaś trzeźwa ;-)

Kłaczek to jak tylko zajdę w ciążę to zamawiam paputki :-)

Anulka trudna sprawa z tym wyjazdem, ja to taka boi dupa jestem i bym się bała wyjechac...a puscić męża...sama nie wiem co bym zrobiła....

Emy - odpoczywaj, chłopaki przypilnują urwisa bobasa w brzuszku by urodził się w terminie. Ważne, że szyjka wychwycona.
As - gratulacje.

Pozdrawiam towarzystwo.

Shehzadi, ja biologie lubilam ale tez masy rzeczy nie wiem. Zapomnialo sie albo nie wiedzialo sie, albo po prostu sie nie nauczylo... Spoko. Na pewno co do pierwszego dziecka, to mialabym zgodne z teoria bo byl stral na syna. Wymyslaj kolor, ja w poniedzialek zobacze jakie kolory sa z tej wloczki i bedziemy kombinowac.
Emy, paczki do Egiptu jeszcze nie wysylalam. Co ma nie dojsc? Poczta Krolewska i wio!:-D
Bibiana, nie ma sprawy - sie poczeka.

Wstalam skoro swit i.. spac mi sie chce, ale mam w planie car boot na stadionie. Blisko - ze 2 M w jedna strone - okazja do porzadnego spacerku.

No to mnie zagięłaś. :-D Ale ja z biologii zawsze byłam kiepska.

:rofl2: Rozwaliłaś mnie. Twój mąż zniósł głaskanie anestezjologa bez protestu? ;-)

Gratulacje! A co z tymi wakacjami? Jakieś plany?

U mnie właśnie skończyła się impreza imieninowa mojej mamy :-). Był grill i alkohol, którego nie piłam chyba z pół roku :szok:.

anulka nowy rok szkolny zaczyna się we wrześniu, więc masz czas na zastanowienie się. A chcielibyście wyjechać tylko na rok czy na dłużej?

kłaczku ja też chcę paputki, bo się w nich zakochałam. Teraz będę myśleć nad kolorami.

Buziaki dla wszystkich (podwójne dla ciężarówek) i kolorowych snów
Z tą biologią to święta racja.
Wszyscy wokół mówili mi,że na pewno będzie syn ,a rodziła się dziewczynka i tak wyszło z moich wyliczeń ;-):-):-)
Kuba mój kochany był zaplanowany co do 12 godzin :-D:-D:-D:-D

Co do wakacji.
Na pewno pielgrzymka na Jasną górę jak co roku :tak::-D:-D
A w międzyczasie coś może jeszcze wyskoczy :-D:-D:-D:-D
W tym roku dostałam od męża na 35 urodziny działkę ,to może tam coś zaczniemy robić?
Sama nie wiem ,co będzie to będzie -jeszcze sporo czasu.;-):-):-)

klaczek jak mnie usypiali to byłam jeszcze trzezwa to jak mnie wybudzili sie zaczela gadka! wiesz nawet bym zamowila u ciebie jakies fajne paputki tylko zeby to do mnie doszło to juz inna sprawa. moze się kogos obczai do transportu z uk albo pl. narazie poczekam az dzidz ujawni co mu tam rosnie pomiedzy nogami
shehzadi maz jakos na to przymknął oko, przeciez widział w jakim byłam stanie, niepotrzebnie go do tej sali zawołali ;-)a moze go zawołali bo sie gosciu odpędzic ode mnie nie mógł???:-):-)
tak naprawde to w głowie mi sie kreciło, widzialam jak przez mgłe a chcialam facetowi reke podac w podziece, a ze nie trafiałam bo mi sie wszystko bujało to wyszlo głaskanie
alkohol powiadasz? napiłabym się jakiegos winka.... wogole moglabym sie jakos rozerwac a tu perspektywa lezenia do gory brzuchem......

anulka
nie martw sie na zapas, a najlepiej zrobic tak jak mowi kłaczek.
As GRATULUJĘ!!!!!!!

Emy ,ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D
Ja z Kubą leżałam 25 tygodni i dałam radę ,to ty też dasz radę trochę poleniuchować;-):-):-)

Witam się niedzielnie.
Dziękuję wszystkim gratulacje :rofl2::rofl2::rofl2:
Jak to miło obudzić się w niedzielę i nie spieszyć się do szkoły :-D:-D:-D
Miłego dnia babeczki

witam niedzielnie :-)
jutro wizyta u gina zlecialo jak nic i juz szaleje z niecierpliwosci
Emus super ze wszystko jest ok ale dalej trzymam kciuki za was
klaczek ja chce ja chce moj oszalal jak je zobaczyl moga byc takie jak teraz zrobilas te czerwono-niebieskie i prosilabym jak da rade o rozowe i same niebieskie i same biale czyli ja bym zamowila 4 pary takich trampoli i biale paputki na pw prosze o numer konta i ile sobie zyczysz szmalu i ja juz moge zaplacic bedziesz pewna ze zakupie z gory dziekuje
As gratuluje zdania egzanimow

reklama
Kasia, bo ja lekko zglupialam... Jedne takie jak zrobilam, jedne rozowe, niebieskie jak? Bez bialych podeszew? Biale po prostu cale biale tylko paseczek puscic wokol podeszwy jak w trampkach czy nie? Biale paputki no problem - biala wloczka bedzie na pewno, co do rozu i blekitu nie jestem pewna, ale jutro sprawdze. Szafir widzialam z tej wloczki... Kombinuje w obrebie jednego rodzaju bo chodzi o grubosc. Poszukam, zobacze.
Z carbootu przywloklam sliczny, niebieski kombinezonik na zime rozm. 3-6miesiecy. Mniejszy mamy. Ten jest gruby, bardzo cieply - tu przewaznie ubranka sa lekkie jednak, wiec jest wyjatkowy. Do niego biala polarkowa czapeczka na bawelnianej podszewce i biale rekawiczki-lapki. Sliczne. I spodenki-ogrodniczki z pikowanej bawelny, ktore doskonale ogrzeja mala dupcie, i... szafirowy pajacyk z emblematem supermana. No, wiem, moze byc dziewczynka, ale ten pajacyk mnie powalil. Nerwa lapie, bo tu nie uswiadczy zwyklych koszulek dla niemowlat. Myslelam o czyms takim:http://allegro.pl/koszulka-zapinana-kopertowo-62-kolor-i1607629055.html lub takim: http://allegro.pl/kaftaniki-62-68-74-i1616305462.html Wszystko bazuje na bodziakach i to wkladanych przez glowe. Kurcze, to niewygodne przy malenkim dziecku. Widzialam na Alle bodziaki zapinane kopertowo, ale to tu chyba nie dotarlo. No, chyba jestem naprawde przeterminowana i nie lykam trendu. Pamietam jednak jak sie ubieralo malenkie dziecko w ciuszki przez glowe, ajk sie przewlekalo lapinki przez rekawy... Wygodniej bylo jak ubranki bylo rozpinane i dzieciak mniej sie wkurzal.

Rajmund dzwonil z pracy - tramki zrobily wczoraj furore na "pepkowym". Chyba faktycznie nie sa do kitu. Normalnie dumna jestem. Prawie.

Ostatnia edycja:
Do góry