reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
nie było mnie dawno u was
Karolcia wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń:cool:

Pozdrawiam was wszystkie i życze miłego dnia

reklama
Witajcie ,
O Anetha , co u ciebie ? pisz nam tu szybciutko!
Karolcia , Najlepsze życzenia , ędzie w pierwszym cyklu - nie ma bata! Nic się nie martw , będzie tym razem z rozwiązaniem! Buziaki!
AS , nie obstawiam niżej niż 5 ! powodzenia!
Kłaczek , ja kiedys robiłam szalik na drutach ... i robilam , robiłam , robiłam - długi był , bo nie umiałam zakończyć :)
Igusia , nie mówimy sobie żegnaj - tylko na razie...
Aga2323 , matko i córko ?! już 20 tydz? kiedy to zlecialo, i co tam chodujesz ? wiesz już?
Anulka , masz się trzymac i nie palić!!!!
IZW , IZW , IZW - hooop , hooop - gdzieś ty???? Bibiana ?
Kobietka , to współczuje @powych bóli :(
Patka , kłaczek ma racje poczekaj ze 2 dni i sikaj, oby były II
Lilijanna , dziewczyny mnie do pionu doprowadziły , Blanka codzień jak ją odbieram ze szkoły , patrzy na mnie i mówi : mama , uśmiechnij się! A i z T w tym tygodniu się widze ok 30min dziennie bo ma 2 zmianę . Jak wraca to juz śpię. Więc odpoczywamy trochę od siebie. Zero sexu. Nadrobimy w sobote:) Wpadka nie wchodzi w grę , nie mogłabym tak zrobić.

Za miesiąc mam szkolenie nad morzem /3 dni/ - muszę schudnąć trochę , HELP!!!

czarna ja od dzis juz dieta a wlasciwie od wczoraj .....sniadanie jadlam wczoraj o 17 bo w pracy nie bylo czasu, wiec obiadu juz nie bylo i kolacji tez tylko herbata....dzis jogurt naturalny z otrebami, 2 kawy i jajko:-) zamowilam slim fast i agrafke do cwiczen nog, a i wczoraj 80 brzuszkow zrobilam:-p, kupilam jeszcze aqua slim co sie do wody dodaje, przydaloby sie jeszcze troche naturalnej gimnastyki;-)to by czlowiek szybciej kaloroie spalil.....no ale coz

Witam wszystkie bez wyjątku:)
karolcia wszystkiego najlepsiejszego, wymarzonego bobaska i czego tylko sobie zapragniesz!!
As trzymam kciukasy, bedzie 5!
anulka za Twoje dalsze niepalenie tez &&&&&&&&& mocno zaciśnięte
kłaczku podziwiam ludzi, którzy mogą tak dłubać na drutach czy na szydełku, dla mnie to teraz czarna magia...choć nie powiem, kiedyś skarpety na 5 drutach zrobiłam he
magnusik ależ Tobie uciekają te tygodnie...ale zawsze u kogoś to czas szybciej mija...
ilona (*)(*)(*) dla Twoich Aniołków...kurczę, że też los tak nas musi doświadczać...Rawa Mazowiecka to blisko mojego miasteczka, z którego pochodzę:)
zjola paluszek się goi mam nadzieję?

Dziewuszki, właśnie szykuję się do gina, poproszę o kciukasy, bo im bliżej godziny zero tym serducho bardziej walić zaczyna, choć staram się być spokojna, to jednak... mam nadzieję ujrzeć dziś machające łapki:)
pozdrawiam cieplutko tymczasem;)

Witam
Mam pytanie do Was dziewczyny nie wiem czy na dobry wątek napisze ale 3 kwietnia poroniłam lekarz kazał mi dwa miesiące odczekać teraz leci 2 miesiąc i moje pytanie w 27dc czyli 30 kwietnia dostałm @ teraz jestem w 21 dc i dostałam plamień, pamiętam ze przed pierwszą ciążą też miałam plamienie ale wtedy nie wiedziałm jeszcze że jestem w ciązy od 16 dc biore luteine wiec nie wiem co mam o tym mysleć nie nakrecam się ale chce wiedziec czy wyjdze mi test bhcg w tak wczesnym stadium:eek: bo nie chciałabym aby znowu tak się to skończyło... jeżeli moge zareagować wcześniej to chciałabym zrobić wszystko aby nie pluć sobie w brode że coś zaniedbałam:zawstydzona/y:
Dziękuje z góry za pomoc :-)

Hej laski!
Ale dziś produkcja

karolcia81- Wszystkiego czego zapragniesz, żeby ta trójeczka była dla ciebie szczęśliwa. Gromadki dzieci oczywiście! Coś czuję w kościach, ze już niedługo... Buziam i koniecznie musisz odpowiednio uczcić okrągłe urodziny!

kłaczek obowiązkowo fotki efektów koncowych się nam należą

Jujka trzymam kciuki
As za twoją prezentację też &&&&&&&&&&&&&&&

Lady MK- ja tez mam wielką ochotę zaszaleć u fryzjera tylko jakos się wybrac nie mogę.

Milego dnia!

Onaxxx, Czarna jakbyście chciały trochę rad w sprawie odchudzania to służę pomocą.. Od lutego zrzuciłam prawie 15 kg, a u dietetyka byłam zaledwie 2 razy... jak zaczynałam i jak straciłąm pierwsze 3,5 kg.. Wszyscy nie mogą się nadziwić jak mi się to udało.. Zero głodzenia ...regularne i odpowiednie posiłki...

Byłam dziś u mojej gin w szpitalu... Powiedziała, że wyniki mam idealne do zaciążenia i że mamy działać.. coż wiecej mozna.. Może taka moja natura.. A noż się uda.. Ale ja powiedziałam, że narazie czekamy... To ona na to, że i może samo się przytrafi i się uda.. No i co do mojej kuleczki w piersi to podejrzewa włókniaka czy coś w tym stylu, ale mam zrobić usg... umowiona jestem na wtorek... Boże/.. oby to nie było nic złego..

Karolcia wsyztskiego najlepszego... spełnienia tego najważniejszego marzenia:)

Ostatnia edycja:
Paputki dla Jajka:

Ide kombinowac sweterek. Kurcze, troche mi brakuje innych kolorkow, ale ta angorka jest calkiem fajna.

reklama
klaczek sliczne te paputki tez takie chce
anulka zrob usg i sie nie denerwuj, to napewno nic groznego....mialam tak kiedys, ale na szczescie to nie bylo nic takiego....zajmij sie lepiej sex cwiczeniami a nie mysl o chorobie....jesli mozesz podziel sie wiadomosciami odchudzajacymi....15 kg matko to ty chyba jak patyczek jestes....no ja to tak 5-6 kg, bo wiecej to juz jak szkieletor wygladam:szok:

Do góry