reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Keka27 , współczuje ci bardzo ...
tu jest dobre miejsce żeby przejśc przez to
nie będziesz sama
trzymaj się

-----------------
Karolcia 81 , już się cieszę razem z Tobą :)

U mnie też @ , ale jakaś taka dziwna - tylko plamienia minimalne , no zobaczymy

Pozdrawiam , aha - moje gwiazdy wróciły wreszcie:)

Anulka, zjola, tez mam dysgrafa na rozkladzie. Chodzil normalnie, rozwijal sie ok, mowil mniej wiecej w normalnym czasie, tak jak zwykle dzieci. No, mialam wrazenie ze trafilo mi sie przyglupie dziecie, ale to dlatego ze starszy zaczal mowic majac 6 miesiecy, (roczny nie umial chodzic, ale z obcymi sie dogadywal pelnymi zdaniami i wyraznie) czytac majac 2 lata. Przez pierwsze 3 lata moj osiolek, w szkole robil za klasowego glupka - nikomu do glowy nie przyszlo ze trudnosci z nauka czytania wynikaja z dysleksji. Ja nie mialam doswiadczenia, a nauczycielka... chyba jej sie nie chcialo. W efekcie mlody zrazil sie do czytania. W 4-ej klasie nowa wychowawczyni, polonistka - zauwazyla, zasugerowala badanie (i to bardzo niesmialo bo okazuje sie ze rodzica potrafia zareagowac agresja na wysylanie do poradni PSYCHOLOGICZNO pedagogicznej, ze im sie "z dziecka wariata robi"), zrobilismy badania i wyszlo. Ale nauczycielka byla tak dobra, ze na koniec roku, dla niej, mlody obkul na pamiec pogrzeb Wolodyjowskiego na konkurs recytatorski - bo ona zaproponowala mu udzial. Genialna nauczycielka. Z tym ze poki ona z nimi byla, mlodemu sie chcialo, a potem stracil motywacje.
Oczywiscie! Oddam te @ i kilka kolejnych!
As, a co tam Wyspa? Po nas to chocby i trzesienie ziemi, byle Brzydal bis nam sie udal! Co do @ na razie jestem tuz po polowie cyklu wiec jeszcze chwile poczekamy na efekt "dziania". Paskudztwo moje kochane dzis i jutro pracuje na nocnej zmianie, wiec nic szczegolnego dzialo sie nie bedzie.:-)
Witaj, keka. Dobrze trafilas - my tu wszystkie po takich akcjach, tyle ze na roznym etapie powstawania. Z czasem bedzie lepiej, a nawet calkiem dobrze.

piszecie o @ po zabiegu a kiedy są dni płodne ???? podobno póxniej czyli najlepiej by było mierzyć tempkę???

w sumie u mnie też był żywioł już 3 razy a jestem 2,5 tygodnia po zabiegu i będzie jak będzie wiem że mówili żeby odczekać no ale może znowu się uda a tak co o kolejną ciążę będę się starała aż 5 lat następnych i właściwie byłam :-)"wyposzczona" bo od testu pozytywnego nie współżyliśmy bo się bałam że będzie coś nie tak i na co mi to było:-( trzeba był sobie nie odmawiać i cieszyć się życiem

Ostatnia edycja:
Kochana, zwykle owulacja (czyli dni plodne) poprzedza @, czyli po zabiegu najpierw bedzie owulka a po niej nadciagnie @. Czyli nie znasz dnia ani godziny i raczej sie zabezpieczaj - mierzenie nic nie da bo plemniki przezywaja w pochwie "mala chwilke" a dni plodne mozesz ustalic kiedy juz beda. Czyli jesli sie zabawisz wieczorem, a rano tempka pojdzie w gore co jest oznaka dni plodnych, to mozesz miec pozamiatane.

anulka beta jest robiona z krwi i tydzien po zaplodnieniu moze wykryc ciaze po wykryciu mozna ja robic i sprawdzac czy ladnie przyrasta bo jak tak to oznacza ze z zarodkiem jest wszystko ok potem tez mozna tak sprawdzac czy jest wszystko dobrze z dzidzia

reklama
Do góry