reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aniunnia, bardzo mi przykro... Byla mloda, ledwie startowala w doroslm zyciu. Wspolczuje.
Anulka, przelecz to dranstwo, spacyfukuj, bo Ci zyc nie da.

U nas... Tempka poszla o kolejne 2 krechy, narywaja mnie z lekka krzyze - jak to zwykle na te okazje - @ dzis w porywach do jutra, stawiam na dzis.
Mam robote na 2 tygodnie. U Stefana w barze, robienie kanapek. Dobre i 2 tygodnie. Na chwile doslownie bo co to 100 kilkadziesiat kanapek zroboc, ale zawsze cos wpadnie.

reklama
Witam dziewczynki.
Egzaminy w zasadzie pozaliczane to do Was wracam .

Zapalam światełka dla nowych aniołków (*) (*) (*) (*)
Mamom aniołków mogę tylko powiedzieć
Tak bardzo mi przykro....
W tej sytuacji każde słowa będą zwykłym banałem...

Gratuluję nowo zafasolkowanym ,bo pewnie takie mamuśki też są i życzę im spokojnych miesięcy w ciąży ,a potem ślicznych zdrowych bobasków.

Kochane nie mam szans na nadrobienie,ale postaram się być na bieżąco.;-):-):-)

aniunnia, żadne słowa nie są odpowiednie, żeby wyrazić moje współczucie, smutek i żal z powodu waszej tragedii...przyjmij zatem ode mnie proszę chwilę...milczenia i
[*] dla twojej ciotecznej siostry... Tak strasznie mi przykro! :-(

As76, gratuluję zaliczonych egzaminów!

kłaczek, lepszy rydz niż nic... Powoli a do przodu. Ważne, że w ogóle coś się pojawiło na horyzoncie, trzymam &&& za ciąg dalszy... :-)

No ba! Najwazniejsze to wyjsc z domu miedzy ludzi, cos zaczac. Maly minus - to Slowacy, czyli ja po polsku, oni po slowacku, czyli w kwestii kontaktu z jezykiem dalej lipa, ale zawsze to kilka funtow, a o to chodzi.

Witam poniedziałkowo
Hopee
- bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.światełko dla Aniołka (*)
Magnusik
-mi mój gin mierzył przeziernośc dopochwowo i tak samo miała jak byłam w poprzedniej ciązy. Ale nie martw się zobaczysz wszystko będzie ok.
Aniunia
-strasznie mi przykro.Wyrazy współczucia.
Ola81
- sliczna ta Twoja córcia.Sto lat.
As
- gratuluje zdanych egazminów.
Klaczek
- a tobie pracy zawsze to coś zawsze cos dorobisz.Od czegoś trzeba zacząć.
A teścik kiedy planujesz robić?
A u mnie no cóż weekend minol tak sobie.w sobote byłam z małym na castingu i było ok.
Chociaż jak weszlismy do budynku to troche miał doła ale poźniej już było ok. teraz czekamy na telefon.zobaczymy jak się uda to się uda jak nie to nie.
W sobote troche mnie gardło bolało ale Wyleczyłam herbatka z cytryna i Herbitusin i już jest ok.Co do mojej umowy to niby mam mieć i mialam jechac dzis ale mi powiedziala ze w srode no jestem ciekawa bo cały czas jest przeciaganie.
[FONT=&quot]Buziaki i milego dnia
Ach i widzice bym zapomniala o najważnijszym wczoraj pierwszy raz poczułam moje malenstwo:)
A wczoraj dokladnie mineło 8 miesiacy od smierci mojej kochanej córeczki,może to znak MAMO JA JESTEM TU?

[/FONT]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...

jestem załamana... dzis w nocy o 2 zmarła moja siostra cioteczna.. Miała zaledwie 26 lat, po ślubie 9 m-cy.. Dopiero co bawiliśmy się na weselu.. Tak o ... poprostu odeszła w szpitalu, tam gdzie powinni jej pomóc.. Zostawili ją zamiast operować.. Tętniak aorty.. Ciocia (jej mama) jest we Włoszech i nie wiem jak sobie z tym popradzi.. Dopiero co ją infrmowaliśmy o śmierci babci a teraz taka tragedia..

Bardzo mi przykro.

aniunnia brak slow,na takie tragedie nie ma odpowiednich slow ktore moglyby podniesc czlowieka na duchu ,tak bardzo jest mi przykro :-(,
[*] dla twojej ciotecznej siostry.........
klaczek nadal 3mam kciuki &&&&&&& :-D
Emy ja to w poprzedniej ciazy pilam duzo bialej herbaty a teraz sie jej wystrzegam a i nawet po niej jest mi tym razem niedobrze,ja jak pije teraz to zwykla herbatke z cytryna i miodem albo herbatke z sokiem malinowo-zurawinowym :tak: tak 2-3 szklanki :-)
Karollcia super,to musi byc niesamowite uczucie i przezycie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poniedzialkowo :-)
aniunnia przykro mi (*) dla siostry ciotecznej
klaczku ja tez 3mam kciuki &&&&&&
Emy z ta herbata to ja nie bede sie wypowiadala bo co lekarz to inna opinia ja w ciazy pilam normalna z malinami
Karollcia super ze poczulas juz ruchy to jest takie mile przezycie:tak:
reszte pozdrawiam i przepraszam ze sie nie wypowiem na wasze posty ale zmykam do pracy i nie mam juz czasu nadrobie obiecuje:tak:
a u mnie 13dc tesciki owulki poszly w ruch zaczelam juz od piatku i pokazuja sie dwie sliczne intesywne krechy czyli ze owulka zbliza sie wielkimi krokami dzisiaj to az bordowa jest a przytulanska takie na powaznie z wkladem zolnierzykowym to od wczoraj zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Do góry