reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was dziewczyny :-) widze ze bociany pracuja :-) Dziewczyny zaciskam mocno kciukasy &&&&& nie ma co teraz wasza kolej :-D
no i oczywiscie u mnie pogoda jak pod psem :oo2: rano padalo teraz zas mzawka jakas ehhh i pewnie tak bedzie caly dzien nic tylko wygrzewac sie w lozeczku :-D
Milego dnia dziewczyny :-)

reklama
Ale się mnożycie :szok: Nie nadążam. Wybaczcie, że nie kultywuję tutejszych tradycji odpowiadania każdej z osobna, ale jakoś nie potrafię się w to wdrożyć, nie ogarniam :zawstydzona/y:
Z tego co zaobserwowałam większość z was (poza tymi z obczyzny) jest z południa Polski- jak ja wam zazdroszczę! U was już wakacje... U nas na północy jeszcze wiosna się nie zdążyła nawet rozkręcić.
Rzuciałam hasło w odpowiednim wątku, ale poza jankesową nie było odzewu. Czekam na pierwszą @ po zabiegu i nie wiem czy mam już panikować i jechać na jakieś "udrożnainie" do gina czy dalej czekać. 45 dzień po i nadal cisza... Jaki jest forumowy rekord?

Powinna sie pojawic do 6 tygodni po zabiegu. Twoja chyba ze 3 dni przegiela - ja bym sie skonsultowala. "Udroznianie" brzmi niezle - wyobrazilam sobie jakas przetykaczke do rur, typu "zmijka" albo chociaz ten gumowy lejek na patyku - chyba mam glupawke. Mozesz miec male zamieszanie w hormonach i organizm musi sie polapac w sytuacji. Mnie sie za kazdym razem miescil w 40 dniach, ale to na styk.

Witam piatkowo

Poroniona
ja dostatam po 33 dniach od porodu wiec lepiej skonsultuj to najpier telefonicznie ze swoim gin i zobaczysz co ci powie mnie polozna gadala ze jak przez okres pologu nie dostane to biegusiem do gin a trwa on od 6-8 tyg
Miki swiatelko dla aniolka(*)
Bibiana sliczny ten twoj synus:-) a co do sprzatania pokoiku to moze nie zagnebiaj sie tym bolem i posprzataj go moze
Winki trzymam kciuki uda ci sie zobaczysz a dla aniolka swiatelko(*)
Zjola Czarna teraz kolej na was &&&&&&&
a tu cos na poprawe samopoczucia
YouTube - [Napisy]Poważna Dyskusja

Ostatnia edycja:
Kłaczku ja się nie chcę nakręcać ale od początku roku zauważyliśmy z M, że tak jak żeśmy sobie powiedzieli, że ten rok jest super, to tak jest! Wykopaliśmy się z ogromnego dołka finansowego. Kupno motocykla stało pod znakiem zapytania, ale przyszłą nam z pomocą dobra dusza i złożyła nam taką propozycję, że oboje osłupieliśmy. Skorzystaliśmy i motór jest :) Młody wychodzi z choroby i ma się coraz lepiej a mój M w ciągu ostatniego tygodnia dostał propozycję nowej, lepiej płatnej pracy :szok:. Żeby tego było mało dzisiaj zadzwonił, że w obecnej pracy dostał podwyżkę, tylko jeszcze nie wie ile, bo czeka na oficjalną informację od bosa (znaczy się szefa). Po chwili napisał, ze ostatnio wysłał totka ale boi się sprawdzać hahaha. Jeżeli jeszcze okaże się na dokładkę, że zaciążyłam, to padnę trupem z wrażenia!
Notabene wyobrażam sobie, że ta mała dziewczynka przy moich suwaczkach, to moja córeczka, która za moment do mnie przybiegnie i wezmę ją na ręce. Mam nadzieję, że tak się stanie prędzej, czy później.
Pozytywne myślenie jednak ma moc!
Mam nadzieję, że tak jak mówisz, geriatria w tym roku jeszcze pokaże co potrafi. Trzymam kciuki za twoją robotę, w końcu żadna praca nie hańbi!

Czarna może będą jaja! W końcu Wielkanoc idzie, nie? Jak by co, to trzymam kciuki &&&.

Jankesowa dawaj tego bociana!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Aha, jeszcze jedno Kasiu jesteś może czarownicą? Bo Lilijanka rzuca uroki i fasolki się sypią, że hej.

reklama
Dziekuje kochane za mile powitanie i za kciukasy. Jeszcze tylko 2 godzinki i moze trochę odetchnęli bo mam dzis taki stres ze już nie mogę.
Czytam wasze posty ale nie mam siły odpowiadać. Mam nadzieje ze po 16 wrócę do normalności.
Sciskam

Do góry