reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dla anioleczkow (*)(*) i przytulam was aniołkowe mamuśki

Reszte dziewczyn sciskam bardzo mocno i wysylam bocianki ktore 200m od mojego domciu gniazdko maja i takie biedne bezrobotne sa.

reklama
winki miki tak jak dziewczyny napisały nauczycie się z tym żyć, dacie radę, jak my wszystkie. dla waszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

Witam,
Zjola- ja tak miałam dwa razy....dwa dni lekkiego plamienia w terminie @.... a test dwie krechy pokazał jak nic.....

trzymam kciuki!!!!!!!

buziaki....

u mnie własnie się zaczęła @....znowu idealnie w terminie.....jeszcze jedna i boom, boom, boom, boom......

Bibiana, to posprzataj jak najszybciej. Z tego co piszesz, wynika ze chcesz patrzec choc boli tym bardziej. Nie, to nie jest metoda. Chcemy zeby przestalo tak bardzo bolec, prawda? Czy chcemy sie katowac bolem, karac za wyimaginowane winy, albo po prostu cwiczyc nasza narodowa martyrologie? To nic nie da, poza tym ze bedzie Ci jeszcze gorzej. Posprzataj, pochowaj, sprobuj "zamknac drzwi" - pamiec jaka zostanie w sercu bedzie az nadto bolesna, nie musisz sobie dokladac. Dzieki za && - czekam na maila od tego goscia, jak nic nie da, pojde do Jobcentre i sprobuje na mijecu cos pocwiczyc. Pewnie idiote, ale byle skutecznie. W zyciu by mo do glowy nie przyszlo ze jazda na szmacie + pucowanie kibla bedzie dla mnie tak pozadanym zajeciem.:-D
Miki, wspolczuje. Posiedz z nami, pogadaj... Pustka sie nie wypelni, poczucie straty zostanie, ale z czasem latwiej bedzie z tym zyc. Nauczysz sie nawet smiac, zauwazysz sloneczny dzien, smiech dzieci przestanie ranic, choc juz nigdy nie zabrzmi w Twoich uszach tak samo. Bedzie lepiej, obiecuje.
Zjola, bym sie usmiala jak norka. Zwazywszy ze ja czekam na koniec cyklu, ktory wyglada jednak na prawidlowy (dzis znow 36,7 i jak poszlo w gore tak sie trzyma), a zrobilismy wczoraj rano jeszcze zapylanie, to jak dobrze poszlo, jest szansa na sezon geriatryczny! Oj, moze byc ciekawie... Nikt Ci nie mowil ze ta guma to nie rekawiczki maja byc?:-D Bylo pucowac brodzik?? Ile masz spoznienia? 2 doby? Rob test.

Powiedzialam dzis Rajmundowi co znalazlam na Jobcentre - widze ze sie ucieszyl. Z czego? Praca jeszcze w lesie. Powiedzial, ze jesli bym zalapala te robote, to moglibysmy znow kombinowac z dzieckiem - praca w zasadzie przeciez lekka, a jesli nie agncyjna to swiadczenia bylyby normalnie. Boszszsz.... On chyba nie mysli ze teraz to tak dla zabawy... Glupi nie jest, wie ze sie nie zabezpieczamy. Z drugiej strony, nawet gdybym teraz zaszla, to niczemu nie przeszkadza - pracowac moge.

Zjola dołaczam do ciebie- ja też czekam na @ , powinnam dostać we wtorek.....
T mi dzis powiedzial , że mnie za uszy powiesi....rewelka normalnie
ale my się zabezpieczalismy , tabsy łykałam.... ale jaja

reklama
Do góry