reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam czwartkowo!

Anulka- bardzo mi przykro z powodu twojej straty

Dziewczyny, mam pytanie. czy ktoras z was moze wie co lekarz ma na mysli zabraniając seksu w ciąży?
Moj powiedzial: "no sex" no to ja ok no sex. tylko ze seks to dosc ogolne pojecie w moim mniemaniu. Nie wiem czy chodzi o sperme, o sam kontakt czy moze ze mam sie nie meczyc?
Szczerze czuje sie ok, moje libido jeszcze nie ucierpiało i chcialabym sie jakos zabawic, meza trzeba by pocieszyc, ale nie mam sprecyzowanego co mi wolno a czego nie, nawet sie zaczelam zastanawiac,ze moze nawet orgazm mi zaszkodzi:-D

reklama
Ano, wlasnie tak - orgazm Ci zaszkodzi, Emy. Chodzi o to, ze masaz i skurcze i te sprawy. Meza mozesz pocieszac, ale Ty masz szlaban na pikantne zabawy. Stosunek to masaz i mocniejsze ukrwienie drog rodnych, wiec jest be. Podczas orgazmu dochodza skurcze. Nawet jesli jest wszystko ok, lekarz woli dmuchac na zimne niz potem plakac, wiec traktuje ciaze jak zagrozona i ma racje - wie ile Was ta ciaza kosztowala.

o cholercia, myslalam, ze chodzi o kontakt ze spermą, bo gdzies mi sie obilo o uszy ze moze powodowac poronienia. no nic. zacisnę posladki i poczekam cierpliwie. odbije sobie z nawiazka jak przyjdzie czas
dzieki klaczek

Niezamaco... A o kontakcie ze sperma to ja z kolei pierwsze slysze... Jak dobrze pomysle, to:
- szyjka macicy sie zamyka, tak?
- sperma nie ma wiec wstepu do macicy - dobrze kombinuje?
To jaki kontakt? Czego? Bo mnie wychodzi ze pochwy...

O, kurde! Ze dzis jest czwartek tez pierwsze slysze.:szok: Az se policzylam skrupulatnie - no, jest jak w morde dal! Zginela mi sroda - ktos nie widzial?

Ostatnia edycja:
Moje Dzieciątko odeszło 29.03.11 . Kocham Cię .ni edaje juz rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przykro mi...
Zapalam światełko (*)

Cześć kochane....

już mówię co po wczorajszej wizycie u neurologa....
w sumie dalej nie wiem co mi jest ponadto, że boli...napisane mam dyskopatia - ale to chyba przegieła...bo bym nie wstała z łózka przy tym...

i dostałam tabletki, zastrzyki....i 30 zabiegów.

musze sie z tym sprężać, żeby się podleczyć....przed boboseksami.

jedno mnie tylko niepokoi....że te tabletki TOLPERIS VP powodują niepłodność - tak pisze w ulotce....i choć mówiłam lekarce, że się zaraz zaczynamy strać to i tak je przepisała....i sama nie wiem czy je brać....? jak myslicie.....macie w tym temacie jakieś doświadczenie?

buziaki....
Możesz mieć dyskopatię jak najbardziej.
Lekarz wcale nie żartowała ,ani nie przesadziła.
Dyskopatia to ucisk i zależy od stopnia zaawansowania jej leczenie.
U nas dyskopatia występuje rodzinnie.
Mój tata ma ,brat też i nie chodzą do lekarza jak ich mocno boli tylko jeżdżą do sprawdzonego i wykwalifikowanego kręgarza,który ich nastawia.
praktycznie trochę xchwilowego bólu,potem dzień oszczędzania i ulga dla kręgosłupa.:tak::-):-)

witam czwartkowo!

Anulka- bardzo mi przykro z powodu twojej straty

Dziewczyny, mam pytanie. czy ktoras z was moze wie co lekarz ma na mysli zabraniając seksu w ciąży?
Moj powiedzial: "no sex" no to ja ok no sex. tylko ze seks to dosc ogolne pojecie w moim mniemaniu. Nie wiem czy chodzi o sperme, o sam kontakt czy moze ze mam sie nie meczyc?
Szczerze czuje sie ok, moje libido jeszcze nie ucierpiało i chcialabym sie jakos zabawic, meza trzeba by pocieszyc, ale nie mam sprecyzowanego co mi wolno a czego nie, nawet sie zaczelam zastanawiac,ze moze nawet orgazm mi zaszkodzi:-D
Jak najbardziej sex w ciąży szkodzi.
Zaczynając od penetracji,która powoduje większe ukrwienie poprzez orgazm,który z kolei wywołuje skurcze ,skończywszy wreszcie na spermie,która powoduje rozluźnienie szyjki .Po prostu w kontakcie ze spermą szyjka potrafi się otworzyć.:baffled::baffled:

Witam wieczornie.
Nadal siedzę przy książkach,wypracowaniach,testach...
bleeee.... mam już tego dość.
Normalnie zero przyjemności w tym tygodniu przez tą szkołę.:crazy::crazy::crazy:
Zaczyna mnie to dość mocno wkurzać.:baffled::baffled::baffled:

karollcia ja też czuję się oki :-) brzusio już nie kłuje, czasem mnie zemdli, ale baaardzo rzadko :-) piersi nadal czuję no :-)
Linnea - gratki, miło słyszeć takie wspaniałe wieści!!

Anulka
bardzo mi przykro, bądź silna :-( niestety będzie bolało... to w końcu było Twoje dziecko... ale główka do góry, ono już nie cierpi :-( powodzenia

Oj kłaczku srode ci wcieło....:-D:-D:-D a ostatni jakoś tak czas leci......ta sroda przy tym pędzie życia to pikuś....
Emy z tym sexem to kłaczek ma racje----jak lekarz mówi no sex to no sex ---- mój lekarz sie smiał ze meza mam do sąsiadki wysłać jak bedzie miał potrzebe:-p pozdrawiam

Wiesz co... Jakos tak mi przelecialo dziwnie. Dopiero jak zobaczylam Emy powitanko czwartkowe to tak zaczelam liczyc... Rajmund dzis odsypia nocna zmiane... Noce ma w tym tygodniu sroda-czwartek, to jak poszedl na noc to byla sroda wieczor... No, to - kurdebalans - czwartek jest! Musze przemyslec czy wcielo mi srode czy wtorek, bo poniedzialek to na pewno kojarze, u Jenny bylam. Uroki siedzenia na d... w domu. Obiadek, odkurzacz, pralka, komp - a kalendarz swoja droga.

Boże dziewczyny jak ja sie ciesze ze zajrzałam na te forum , nie dlatego ze mnie pocieszacie teraz i to pomaga bo nie pomaga ale dlatego ze po prostu jestescie.

reklama
andrzelika1987 prosze nie smuc sie teraz przeciez wiesz ze to niedobrze dla malenstwa.Kurcze ja tez na tej sali jak przychodzily sprawdzac tetno dzieciatek odwracalam glowe wiem jak to boli.Mimo ze moj ból jest świeży potrafie sie cieszyć szczęściem innych wiec ciesze sie z Tobą.

Do góry