Witajcie dzieczyny
tofika- gratuluję!
Lady MK- w skrócie: wysoka prolaktyna obniża LH, co zaburza owulację.
Ale kliknij na ten likn, ktory ci wysłałam tam jest tez o wszystkich badaniach hormonalnych
Przestudiuj te info, na pewno zrozumiesz. U mnie przede wszystkim był wysoki poziom testosteronu i estrogenu, co podwyzsza prolaktynę, co nie produkuje progesteronu. mam nadzieje ze nie pomyliłam. Przeczytaj info o wszystkich hormonach bo one sa od siebie zalezne i bada je sie w konkretnych dnach cyklu
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/
Kłaczek, gdyby tak łatwo mozna bylo sobie zycie zaplanowac! Dziecko pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie. Szukaj pracy, nie wariuj, jak sie przytrafi ciąża i nie bedziesz mogla pracowac to się zwolnisz i tyle. Wiesz, ze musisz znalezc prace, a zdrugiej strony boisz sie do niej isc, bo co jak bedziesz w ciazy?! Ja tak mialam, zupelnie bez sensu, odmawialam super ofert, bo sie staram o dziecko i w kazdej chwili moge zajsc. A teraz żałuje, bo zdążylabym sie napracować
U mnie dziwna ciąza dziwna. W poprzedniej mialam zawroty głowy i bylam dosc otępiała i głowa mnie strasznie bolała, w tej jak narazie w pełni władz umysłowychi calkiem przytomna, cos mnie gniecie, kłuje, mdłosci nawet przeszły, tylko cycki mam ogromne i caly czas rosną, skora mnie swędzi... chyba musze sie pozegnac z moim B na dłuższy czas. I boje sie jak rozmiar B wróci to zostaną mi psie uszy a nie piersi, przeciez ta skora nie zniknie...
Słowo daję, są wieksze niz ostatnim razem po porodzie z nawałem pokarmu
I opryszczka mi wylazła, trza będzie na nią uwazac.