reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

przez to że miałam już za sobą trzy poronienia, ale jest dobry znak , bo nigdy jeszcze nie biło serduszo a teraz jest :) oby moja radość trwała
Andrzelika1989 - trzymam kciuki by trwała do 40tc :)

Z kolei ten ginekolog, do którego poszłam będąc już w ciąży (podobno bardzo dobry specjalista, ale człowiek już zdecydowanie gorszy), również nie zasugerował, żeby sprawdzić progesteron, a na moje obawy o słabo rosnące HCG i sugestie, żeby dał mi coś na podtrzymanie stwierdził, że "nie ma takiej potrzeby, bo jeśli ciąża będzie silna, to się sama utrzyma"
Lady MK - Ady bez luteiny prawdopodobnie by nie było, a potem okazała się bardzo silną dziewczynką :) I tak jest do dzisiaj.

Powiedział mi, ze tym razem nie będzie juz tak się cieszył, ja zresztą tez tak mówiłam, ale to uczucie jest silniejsze od rozumu i juz powoli układam jakies dziwne plany w głowie i cieszę sie jak wariat. Postanowiłam, ze będę sie cieszyc kazdym dniem spędzonym z tą kruszynką, cokolwiek ma się stać
Emy - moje gratulacje!!!! Co do nie cieszenia się - troszkę by było trudno skoro tak bardzo pragnęliście bobasa. A co do suwaka – cudowny!

reklama
Dzięki dziewczyny, naprawde kochane jestescie! Oczywiscie czekam na was! Byłoby raźniej dzielić się ciążowymi wrazeniami.

Trzebaby jakies grudniowki załozyc :)))))

kłaczek- dwóch synów juz mamy, tradycji stało się zadosc. zresztą co za róznica, wazne zeby bylo zdrowe, a moj m to z tradycją ma niewiele wspólnego, a tesciowa to chce jakiegokolwiek wnuka doczekac od synów, bo obaj bezdzietni jak do tej pory, tylko szwagier ma jakies powazniejsze problemy, ma żylaki na jądrach czy cos w tym stylu

Czekam na ciebie słońce! Zebys jeszcze w tym roku urodziła! I nie obijać mi się tylko isc na całego. Coś czuję że szybko zaskoczysz, bo przeciez z zaskoczeniem nie masz problemu. tylko następnym razem dobry gin to podstawa

Zebys racje miala... Nie obijamy sie poki co. Dobry gin? Na NHS?? Jaki gin?? Midwife i po krzyku - tu nie ma opcji. Ale kombinujemy, kombinujemy...

O Boziu Emy moje najszczersze gratulacje tak mocno trzymalam kciuki i jednak jest ten stan blogoslawiony zycze ci dotrwania do konca i dalej bede trzymac kciuki zeby ten stan 2w1 szybko i radosnie ci minol, te 8 miesiecy zeby byly zajefajnie cudowne chlopaki beda dbac o ciebie i twoja kruszynke wieze w to i wieze w ciebie :-)
buziolki dla ciebie i twojej kruszynki i dla was tez moje drogie mamuski:-):-):-)
zycze milej nocy dobranoc i papatki:-)

Witam sie niedzielnie :-)
klaczek to jest wlasnie tutaj blad,chocbysmy nie wiem jak bardzo chcialy i staraly sie o jakas dobra opieke w ciazy to dla nas nie ma szans,pozostaje nam jedynie czekac i myslec pozytywnie ze wszystko sie ulozy i juz :tak::-)
Emy tez tak mowilam i obiecywalam sobie ze jak zafasolkujemy to bedziemy do tego podchodzic na dystans i nie angazowac sie zbytnio :tak: ale z dniem kiedy zobaczylam swoje kreseczki,uczucia wziely gora i nie potrafie sie nie cieszyc,bo to sa najpiekniejsze chwile teraz :-)A masz jakies objawy ciazowe?? Ja to nie mialam zadnych:eek:
Milej i spokojnej niedzieli wam zycze :-D

Ssabrinaa, ciesz się, u mnie masakra.
Od piątku nie mogę nic jesc, wszystko mi staje w gardle. Wczoraj przezylam na szklance zmiksowanych bananów z mlekiem i jednej kanapce. Dzis wcale nie lepiej
Juz druga noc z rzędu nieprzespana, mdłosci budzą mnie o 2.00 i do 8.00 nie spię, nawet jak zasypiam, to lekkim snem i budzę sie co godzinę.
Wyglądam jak zombie, dobrze ze w tym tygodniu mam wolne, ale od piątku zaczynam prace, muszę się jakos wziąć w garsc, bo narazie jest do kitu
Poza tym 26C za oknem, a mi zmno i kicham co chwilę, jeszcze by tego brakowało, zebym się przeziębiła
Powiem ci, ze poprzedni zestaw tzn. bliźniaki+zaśniad był baaaaaaaardzo łagodny dla mnie, w porównaniu do teraz.
A mialam głupia nadzieję, wręcz przekonanie, ze z jednym będzie dużo łatwiej....

Dziewczynki, zyczę wam miłej niedzieli!
Domyślam się, ze dzisiaj będzie pusto, wkoncu wiosna za oknem
Pozdrawiam!

Emy, a kto Ci powiedzial ze jest jedno?:-D Jestes pewna?
dziewczyny, potrzebuje pogadac z kims madrzejszym. Ktora sie orientuje w nietypowej temperaturze i moze podrzucic co sie do cholery dzieje? W dodatku pobolewa mnie brzuch, ale nie na @ tylko tak dziwnie. Nie caly czas. Seks spoko, bezbolesny. Wykres nadal przypomina nalesnik - 36,2-36,3 i to po 2-3 dni, wczoraj sie dzwignal do 36,4, dzis siadl z powrotem na 36,2. To 13 d.c., powinien sie juz piac w gore. Co jest grane? Charakterystycznego dolka oczywiscie brak. Cykl bezowulacyjny? To jedyne co przychodzi mi do glowy.

reklama
Tak sobie po cichutku podglądam co u WAS.....
a tu widzę test EMY
i nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem............

Kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak się cieszę.....życzę nudnych 8 miesięcy......

jej....wzruszyłam się....:laugh2:

Do góry