reklama
emy moje gratulacje!!!! oj trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy!!!
kłaczku ale się uśmiałam z tej pietruszki
aga23232 cieszę się, że wsio ok!!! tylko teraz leż plackim mi to gin zakazał seksu do 12 tygodnia, więc u mnie smutno w łóżku, biedny ten mój mężuś
karolcia33 ja też czekam z niecierpliwością na zdjęcia brzuszka
as kuruj się babo!!! że też musiało ci się tak przyplątać, eh....
kłaczku ale się uśmiałam z tej pietruszki
aga23232 cieszę się, że wsio ok!!! tylko teraz leż plackim mi to gin zakazał seksu do 12 tygodnia, więc u mnie smutno w łóżku, biedny ten mój mężuś
karolcia33 ja też czekam z niecierpliwością na zdjęcia brzuszka
as kuruj się babo!!! że też musiało ci się tak przyplątać, eh....
Csss... Zjola, spokojnie. Mnie tez szuflada opadla. Stary numer... Emy zaczela ze juz pewnie nic z tego, ze za jakas metoda bardziej medyczna by sie trzeba rozejrzec... Rezygnacja, poddanie sie? Odpuszczenie presji bo i tak nic z tego? Normalnie teraz to w wate opakowac i ostroznie polozyc na ziemi - z lozka jeszcze mozna spasc.
K
kaira24
Gość
EMY GRATULACJE ale się cieszę kochana ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
geriatyki teraz na Was kolej:*:*
a_gala
Fanka BB :)
Emy...moje GRATULACJE Kochana!!!!!!!!!! nie martw się tą drugą bladą kreską, u mnie też taka bladzieńka była, ważne, ze jest i koniec kropka
No przecie robimy w tym kierunku co trzeba! Ja za pomoca glebokiej eksploracji dokonuje obserwacji objawow wskazujacych na gotowosc do prokreacji, zjola sie zabawia w gumowych rekawiczkach... Sie robi! Tylko zrobic sie nie moze, no...EMY GRATULACJE ale się cieszę kochana ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
reklama
Emy
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, kochane jestescie!
Potwierdza się teoria, ze dziecko przychodzi wtedy kiedy jest na to czas a nie wtedy kiedy medycyna mówi
kłaczek, ostatnie przytulanko mielismy ok 11.03, potem m wyjechal na pogrzeb tescia. Liczę tak jak na moim suwaku owulacyjnym, ze wychodziloby pi razy drzwi 16 dni od owulki, czyli teoretycznie dopiero teraz powinnam dostac @. dodalam do terminu ostatniej @ 40 tyg. + 2 tyg. i wychodzi 30 listopad
Powiem wam cos jeszcze smieszniejszego, m odebrał wyniki posiewu, zadnej bakterii, wszystko cacy, a wyniki kilka dni temu mial tragiczne, nie wiem co o tym myslec
Potwierdza się teoria, ze dziecko przychodzi wtedy kiedy jest na to czas a nie wtedy kiedy medycyna mówi
kłaczek, ostatnie przytulanko mielismy ok 11.03, potem m wyjechal na pogrzeb tescia. Liczę tak jak na moim suwaku owulacyjnym, ze wychodziloby pi razy drzwi 16 dni od owulki, czyli teoretycznie dopiero teraz powinnam dostac @. dodalam do terminu ostatniej @ 40 tyg. + 2 tyg. i wychodzi 30 listopad
Powiem wam cos jeszcze smieszniejszego, m odebrał wyniki posiewu, zadnej bakterii, wszystko cacy, a wyniki kilka dni temu mial tragiczne, nie wiem co o tym myslec