reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Wam Kobitki

Przepraszam Was że "uciekłam" na chwilę ale sercem jestem codziennie przy was i Czytam i wiem co tam u was:) Karolciu kurcze bardzo mi przykro z powodu choroby taty:( trzymam za niego kciuki i dużo zdrówka mu zyczę a tobie mniej nerwów kochana:) Emy intuicja kobieca to jest to czego faceci nam zazdroszczą czasem powinnyśmy się bardziej siebie słuchać;) Wszystkim nowozasasolkowanym gratuluję serdecznie cieszcie się kochane z tego cudu który mam nadzieję będzie nam wszystkim dany. A mi 2 dni sie spóźnia @ nie robię testu jak zwykle zaraz biegłam do apteki poprostu poczekam cierpliwie i zobaczymy uczucia moje hmmm mam wszystkie bóle tak jak na @ więc się nie nakręcam;/

Pozdrawiam Was wszystkie
Buziaki

reklama
cześć dziewczyny,

Codziennie was czytam, swego czasu bardzo mi pomogły wasze myśli i słowa...
Gratuluje tym którym się udało a za cała resztę trzymam kciuki
w końcu wiosna idzie musi się nam udać... a takie pozytywne posty mam z dzidziusiami dają mi wiarę i nadzieje

Taka ciekawostka
Sfora.pl - Każda matka podejrzy w domu dziecko przed narodzinami - Świat

pozdrawiam

Hello ,
Jujka , gratuluje serdecznie !! Widać jak nic!
Madzia , witam i współczuje tych wszystkich przykrych wspomnień , ale córeczka pewnie wynagrodziła wszystkie trudy
Emy , Karolcia81 fajnie że jesteście.

Wiosne dzisiaj juz czuć , ale fajnie...

hej....dzis byl pogrzeb mojej kolezanki z podstawowki, zmarla nagle...:-((*)
ulamal mi sie zab, ktorego wczesniej dentysta zle mi zaleczyl i na dodatek zaplacilam wtedy kupe kasy, na szczescie 6, a do dentysty dopiero w poniedzxialek no chyba ze sie cos zwolni to wczesniej....koszmar
mam jakies koszmary senne, snia mi sie dzieci i budze sie z placzem:-(i przeswiadczeniem ze wszystko juz przeminelo i ze juz nigdy nie bede miec dziecka i to chyba prawda, dzieci moich kolezanek maja po 14 lat....ehhh przegralam swoje zycie:-(

Dzięki kobietki!
Jestem szczęśliwa, ale też pełna obaw, do lekarza mam zamiar pójść dopiero za jakieś 3 tyg. i jak zobaczę serducho jak dzwon to będę najszczęśliwszą osobą na świecie:D Już nie mogę się doczekać!
Wam jako pierwszym się pochwaliłam!
A tak w ogóle to jakoś tu się cicho zrobiło, wszyscy pouciekali czy jak? Ja zwykle mało się udzielam, ale czytam Was na bieżąco i zawsze o Was myślę i kciuki za Was mocno ściskam!!! I jak nie mam co czytać to mi tak jakoś nie tak...
Ale postaram się odzywać częściej:)

Jujka gratulacje super coraz nas wiecej:-)trzymam kciuku.
Ja dzis nawet nie mialam czasu wejsc i was poczytac dopiero teraz juz spokojniej.
To rano zakupy pozniej obiad troszke sie polozylam i dzionek minal.Dobranoc spokojnej nocy zycze wszystkim:-)

JUJKA ja także przyłączam się do gratulacji, jeśli chodzi o mnie ja także pochwaliłam się tylko Wam,nikt z rodziny, znajomych nic nie wie. Mam nadzieje, że długo uda nam się utrzymać mój stan w tajemnicy, nie chcę głupiego gadania,tak naprawde ktoś kto nie przeżył tego co my nie zrozumie, a moja miejscowość jest paskunda, wylęgarnia plot bleeeeeeee

Karollciu33 przykro mi z powodu Twojego taty, mam nadzieję, że jednak wszystko dobrze się zakończy, ja jestem w podobnej sytuacji, mój tata nagle z dnia na dzień został sparaliżowany, okazało się, że ma guza na rdzeniu kręgowym:-( A jeśli chodzi o nerwy, wiesz nie warto pomyśl, że Twoje maleństwo jest najważniejsze, ja bardzo żałuję, że słuchałam wszystkiego w poprzedniej ciąży co mówiła moja teściowa, po każdej jej wizycie moje krwawienia się nasilały, do tego kłótnie po jej odejściu z M. to pewnie się przyczyniło:-:)-(Teraz mam nadzieję, że ona dowie się o tym na samym końcu, zeby nie mogła rzucić żadnego czaru, a może dom wyświęcić przed jej wizytą?
Kłaczku moja szwagierka też jest zakręconą kociarą ostatnio dawałam jej dobre rady, które wyczytałam u Ciebie m.in. z podawaniem tranu;-)
Ostatnio w nocy w ogóle nie mogę spać, spróbuję się położyć, bo jutro zamawiamy dla Córeczki w końcu pomniczek, po wielomiesięcznych burzliwych naradach w końcu się zdecydowaliśmy, chociaż tyle możemy Jej dać :( Wczoraj zawiozłam Jej bratki...

Jujka - gratulacje :)
Tymira - na pewno bratki się Jej spodobały i jak nie będziesz patrzeć to skubnie tam jakiegoś płatka co by mamie figla spłatać :)
Kasiawd - a niech rośnie zdrowo :)
Onaxxx - przykro mi z powodu koleżanki, co do przegranego życia - masz kochaną Córeczkę, wiem, że nie możesz Jej utulić, ale Ona jest! Trzymam kciuki by KTOŚ wywrócił Twoje życie do góry nogami.

Ostatnia edycja:
reklama
tymira-kochana wiesz ze ci kibicuje z clego serca.Uda się zobaczysz.Również mi przykro z powodu Twojego taty ale mam nadzieje ze i to co się dzieje dobrze się zokonczy.Ja stalam sie taka optymistka ze wszytskim bo naprawde bym w glowe dostala.
przytulam cie mocno i wiesz ze jestem z tobą calym sercem.a bratki napewno sa piekne i malutkiej sie podobają.
onaxx- przykro mi z powodu koleznaki:(
i przyłaczam się do zycen Lilijanny co to przewrotu w Twoim zyciu:)
oj dzis super pogoda.Słoneczko świeci.az zyc sie chce.
pozdrawiam

Do góry