reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

klaczek wiem.zawsze mam cos koło łózka ale dziś musiałam nasikać do kubeczka i iśc na pobranie krwi dlatego tak sie czuje.
Ale zraz ide się rzucic na kanapke to może będzie lepiej
kasia-trzymam kciuki za dobre wyni daj znac od razu jak cos będziesz wiedziala.

reklama
Wiem, karollcia - dzis bylo wyjatkowo. Ratuj sie przed glodem - wcinaj sniadanko.
Kasia, bedzie dobrze, co ma byc inaczej?

Z ciekawostek - wczoraj wyjelam resztke zeba co to byl chirurgicznie... prawda tego... 08. lutego. stwierdzam z zachwytem ze dziursko zarasta powoli, jeszcze ziarninuje ale juz jest zasklepione, tylko ze to cale jest delikatne i miekkie. No, chyba juz ropne ani suche nie grozi. Smieszne, ze tego odlamka dwoch dentystow nie zauwazylo, a calkiem spory byl - teraz dziaslo go odrzucalo i wylazl na wierzch. No i super bo sprawe parszywej siodemki chyba mam niniejszym z glowy.

Kłaczku mój syn uderzył zębami o poręcz schodów. Jeden się wyszczerbił. Po kilku dniach wyciągaliśmy kawałki zęba z wargi! No moje dziecko to jet po prostu pomysłowe.

kłaczek, popatrzeć jak najbardziej możesz i podesłać jakiegoś linka czy coś, chętnie poczytam opinie... A co do tego zorientowania wśród znajomych, to właśnie tak byłam u tego poprzedniego, a poza tym każdy poleca kogoś innego póki co, więc zbieram nadal opinie - może ktoś się przewinie więcej razy :biggrin2:
W sumie, to dla maluszka mogłabym nawet łysa zostać... :-( Zwłaszcza, że teraz takie świetne peruki robią, nie do odróżnienia... ;-)
A tak na marginesie, jakoś mi umknęło, że ty taka matka-polka jesteś. Nie wiedzieć czemu, byłam przekonana, że masz troje latorośli...

Niech żyją "kompetentni" dentyści...i lekarze w ogóle :wściekła/y: Ja właśnie zaczęłam odczuwać tego zęba za prawie 400zł, co go w grudniu miałam robionego...i chyba z "reklamacją" będę musiała się pofatygować...

kasia2011, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Muszę tylko opatentować jakiś sposób na używanie klawiatury komputerowej z tymi kciukami :biggrin2:

A tak w ogóle, zmienił mi się i rozhulał nieco śluz, więc może na dniach doczekam się tej owulki... To by świadczyło, że wszystko wróciło do normy i nadal będę mieć dłuższe cykle...

Janiepierdykam... Dobry jest! Z takich zabawnych rzeczy - mlodszy mlody zaliczyl w glowe - zdarza sie. Dwa szwy zalozone tuz powyzej linii wlosow nad czolem, zalecenie kontroli u lekarza rodzinnego. (Mlody na jezyka strzyzony.) Kontrola, rodzinny poogladal i stwierdzil ze jest ladnie, a szwy za 3 dni MAMUSIA CI WYJMIE.:-D Zeby nie bylo - rodzinny w porzadku, wiedzial ze nie mdleje na widok nitki w skorze, instrukcje obslugi zapodal.:tak: Mlody mial z 5 lat.

Lady MK...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=93148&p=4423453&hilit=+ginekolog#p4423453

Ginekologa onkologa nie podrzucam - nie ta bajka.

Ostatnia edycja:
Mój to non stop sobie coś uszkadzał. Parę lat temu zleciał z roweru i przyjechali z moim M do mnie do pracy. Młody plaster na udzie, jucha się leje, broda w garści a on mówi, że tylko trzeba plasterek przykleić! Skończyło się na pogotowiu szyciem uda i tej nieszczęsnej brody. Chyba ojcu pozazdrościł, bo tamten też brodę miał cerowaną.

reklama
Spokojnie. Forum jest kocie, dla mnie to kopalnie wiedzy w temacie opieki nad kotami, gdzie czesto otrzymuje rade w konkretnym problemie, ale poza typowo kocimi sprawami, sa rowniez (marginalnie ale jednak) sprawy ludzkie. Sa rowniez forumowe wojenki jak to w wiekszym stadzie bywa. Niemniej jednak moze cos Ci sie z tego watku o lekarzach przyda.

Do góry