reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

klaczek wiem.zawsze mam cos koło łózka ale dziś musiałam nasikać do kubeczka i iśc na pobranie krwi dlatego tak sie czuje.
Ale zraz ide się rzucic na kanapke to może będzie lepiej
kasia-trzymam kciuki za dobre wyni daj znac od razu jak cos będziesz wiedziala.

reklama
Wiem, karollcia - dzis bylo wyjatkowo. Ratuj sie przed glodem - wcinaj sniadanko.
Kasia, bedzie dobrze, co ma byc inaczej?

Z ciekawostek - wczoraj wyjelam resztke zeba co to byl chirurgicznie... prawda tego... 08. lutego. stwierdzam z zachwytem ze dziursko zarasta powoli, jeszcze ziarninuje ale juz jest zasklepione, tylko ze to cale jest delikatne i miekkie. No, chyba juz ropne ani suche nie grozi. Smieszne, ze tego odlamka dwoch dentystow nie zauwazylo, a calkiem spory byl - teraz dziaslo go odrzucalo i wylazl na wierzch. No i super bo sprawe parszywej siodemki chyba mam niniejszym z glowy.

Kłaczku mój syn uderzył zębami o poręcz schodów. Jeden się wyszczerbił. Po kilku dniach wyciągaliśmy kawałki zęba z wargi! No moje dziecko to jet po prostu pomysłowe.

kłaczek, popatrzeć jak najbardziej możesz i podesłać jakiegoś linka czy coś, chętnie poczytam opinie... A co do tego zorientowania wśród znajomych, to właśnie tak byłam u tego poprzedniego, a poza tym każdy poleca kogoś innego póki co, więc zbieram nadal opinie - może ktoś się przewinie więcej razy :biggrin2:
W sumie, to dla maluszka mogłabym nawet łysa zostać... :-( Zwłaszcza, że teraz takie świetne peruki robią, nie do odróżnienia... ;-)
A tak na marginesie, jakoś mi umknęło, że ty taka matka-polka jesteś. Nie wiedzieć czemu, byłam przekonana, że masz troje latorośli...

Niech żyją "kompetentni" dentyści...i lekarze w ogóle :wściekła/y: Ja właśnie zaczęłam odczuwać tego zęba za prawie 400zł, co go w grudniu miałam robionego...i chyba z "reklamacją" będę musiała się pofatygować...

kasia2011, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Muszę tylko opatentować jakiś sposób na używanie klawiatury komputerowej z tymi kciukami :biggrin2:

A tak w ogóle, zmienił mi się i rozhulał nieco śluz, więc może na dniach doczekam się tej owulki... To by świadczyło, że wszystko wróciło do normy i nadal będę mieć dłuższe cykle...

Janiepierdykam... Dobry jest! Z takich zabawnych rzeczy - mlodszy mlody zaliczyl w glowe - zdarza sie. Dwa szwy zalozone tuz powyzej linii wlosow nad czolem, zalecenie kontroli u lekarza rodzinnego. (Mlody na jezyka strzyzony.) Kontrola, rodzinny poogladal i stwierdzil ze jest ladnie, a szwy za 3 dni MAMUSIA CI WYJMIE.:-D Zeby nie bylo - rodzinny w porzadku, wiedzial ze nie mdleje na widok nitki w skorze, instrukcje obslugi zapodal.:tak: Mlody mial z 5 lat.

Lady MK...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=93148&p=4423453&hilit=+ginekolog#p4423453

Ginekologa onkologa nie podrzucam - nie ta bajka.

Ostatnia edycja:
Mój to non stop sobie coś uszkadzał. Parę lat temu zleciał z roweru i przyjechali z moim M do mnie do pracy. Młody plaster na udzie, jucha się leje, broda w garści a on mówi, że tylko trzeba plasterek przykleić! Skończyło się na pogotowiu szyciem uda i tej nieszczęsnej brody. Chyba ojcu pozazdrościł, bo tamten też brodę miał cerowaną.

reklama
Spokojnie. Forum jest kocie, dla mnie to kopalnie wiedzy w temacie opieki nad kotami, gdzie czesto otrzymuje rade w konkretnym problemie, ale poza typowo kocimi sprawami, sa rowniez (marginalnie ale jednak) sprawy ludzkie. Sa rowniez forumowe wojenki jak to w wiekszym stadzie bywa. Niemniej jednak moze cos Ci sie z tego watku o lekarzach przyda.

Do góry