kłaczek, popatrzeć jak najbardziej możesz i podesłać jakiegoś linka czy coś, chętnie poczytam opinie... A co do tego zorientowania wśród znajomych, to właśnie tak byłam u tego poprzedniego, a poza tym każdy poleca kogoś innego póki co, więc zbieram nadal opinie - może ktoś się przewinie więcej razy
W sumie, to dla maluszka mogłabym nawet łysa zostać... :-( Zwłaszcza, że teraz takie świetne peruki robią, nie do odróżnienia... ;-)
A tak na marginesie, jakoś mi umknęło, że ty taka matka-polka jesteś. Nie wiedzieć czemu, byłam przekonana, że masz troje latorośli...
Niech żyją "kompetentni" dentyści...i lekarze w ogóle
Ja właśnie zaczęłam odczuwać tego zęba za prawie 400zł, co go w grudniu miałam robionego...i chyba z "reklamacją" będę musiała się pofatygować...
kasia2011, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Muszę tylko opatentować jakiś sposób na używanie klawiatury komputerowej z tymi kciukami
A tak w ogóle, zmienił mi się i rozhulał nieco śluz, więc może na dniach doczekam się tej owulki... To by świadczyło, że wszystko wróciło do normy i nadal będę mieć dłuższe cykle...