reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy i macie racje juz za miesiac zaczynamy sie starac mam nadzieje ze na pierwsza rocznice smierci mojego tescia czyli w kwietniu juz bede zafasolkowana
mily prezent by to byl dla mnie z nieba od moich wspanialych chlopakow(synus,tato i tesc):-)
tym ktore juz maja dwie kreseczki szczerze gratuluje a tym co czekaj zycze szybkiego bum dwoch kresek:happy2:

reklama
Witam! Babeczki porozsyłałam do niektórych z Was wiadomość na PW. Nie weźcie mnie za wariata, ale skoro wiele z nas lubi biegać do wróżek, to spróbować można i tego. Poza tym według mnie, to bardzo mądry i życiowy tekst. Te babeczki, które nie wiedzą o czym piszę mają dużą szansę dowiedzieć się od pozostałych koleżanek o czym mówię. Nie wysłałam do wszystkich, bo straciłam rachubę komu już wysłałam a komu nie.
ziola - ja tez poproszę!

aga2323 - gratulacje! Życzę Ci, żebyś urodziła ślicznego dzidziusia!

Mart81- rozumiem Cię, to straszne, ale medycyna nigdy nie miała uczuć -trzymaj sę

karolcia - i jak ta cola? działa?

martusionek, gosiaLew - gratulatki!

a ja czekam nadal... dziś idę na spotkanie ze znajomymi ze studiów, więc z piwa nici narazie...

pozdrawiam wszystkie!

aga2323 - gratulacje nuuuuuudnej ciąży, jak Bóg i matka natura pozwoli to obie w październiku będziemy trzymać w ramionach nasze skarby
kasiu2011 - ja też początkowo myślałam że poronienia się zdażają ale żadko. Dopiero po czasie dużo znajomych mi kobiet które wiedziały o mojej stracie ujawniło że też poroniło.Dużo kobiet o tym nie mówi.U mnie w pracy jest wszystkich około 50 osób i z tych z którymi pracuję to parę mi wyjawiło że też straciły maleństwa.
Martusionek i Gosia Lew - wielkie gratulacje

A u mnie no cóż paranoiczny lęk mnie nie opuszcza ale pewnie tak będzie albo do końca ciąży albo do momentu aż uwieżę że tym razem się uda. Zaczynam mieć piersze objawy
spać to mogę co 3 godz, piersi zaczynają boleć szczególnie popołudniu, i o dziwo często jestem głodna, jadłabym mniej ale częściej

Witam,
Nie pisałam , bo mam doła, wiem, że nie ja pierwsza i nie ostatnia... za bardzo się nakręciłam..., to, że nie jestem w c to jeszcze jakoś przeboleję, ciężko, ale niektóre muszą czekać o wiele dużej więc trochę pokory iuzbrajam się w cierpliwość, ale nie wiem co się ze mną dzieję, niewiedza jest najgorsza, może któraś z was się orientuje?
beta 0,12 więc brak ciąży, norma dla ciąży to powyżej 3,
progesteron 1,3 nmol/l, wychodzi na faze folikularną, a ja jestem w 38 dniu cyklu, dziwne ( z tego co wiem to ta faza jest zaraz po miesiączce, a przed owulacjąwięc zgupiałam)

p.s Wczoraj siedziajam długo na necie i znalazłam nawet przypadki dziewczyn u których beta wskazywała na brak ciązy, po pewnym czasie okazywało się, że jednak ciąża jest, a ja myślałam,że beta to pewniak. U mnie progesteron wskazuje na brak więc nie mam złudzeń
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry