reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga moje gratulacje, życzę nuudnej ciąży hehe:tak:

Martusionek i Gosia Lew - jestem mega szczęśliwa i poryczana aaaaa super!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Iza 44441-witaj kochana :)
Kasia2011- e tam zaraz wszystko naprawimy będzie kontakt , tylko trzeba sie zaklimatyzować , fakt dużo sie dzieje i nie zawsze wszystko można nadrobić bo poprostu nie ma czasu czasem.
Karolcia , nie wiem czy ja nie wróce do pierwotnej wersji z czerwcem , bo coś sie tak zanosi ,że M chyba będzie musiał najpierw zmienić prace.

No nie dałam rady nadrobić wszystkiego
co do gynofemidazolu i uczulenia to moja mamuśka miała dokładnie to samo po odstawieniu przeszło.

Ja dziś musiałam wypić kawke bo padałam ,a teraz jestem Wasza;-)

reklama
Martusionek,Gosia-gratulacje!!!
EwelinaK26- tak w niedziele testuje,test dziś zakupiony:)A te swiece to niezły odjazd, jedyna moja gimnadtyka hehe
Kobietka22-witaj kochana!!!!
Cudowny dzień dobrych wieści!!!!

aga2323 - ogromne gratulację!!!!
martusionek , gosialew - witam chłopaków po tej stronie brzuszka, GRATULACJE!!!!!!
mart81 - współczuję Ci , nie rozumiem jak takie coś w ogóle mogli napisać, mi się w głowie to nie mieści!!!! Trzymaj się kochana, pisz częściej.
kobietka - to przybywa nas na staranka czerwcowe, razem raźniej :-D
Coś dziwnego w mojej głowie się dzieję, dzisiaj jak jechałam do pracy i patrzyłam przez okno to zadałam sobie pytanie , po co Ja tak chcę mieć dzieci? Teraz mogę spokojnie wyjść wieczorem, w dzień i rano , robić co chcę........ ale jak przyszłam do pracy i wpadł akurat znajomy z rocznym synkiem, już wiedziałam że nie potrzebuję tej wolności. Chcę mieć dziecko!!!!
Ot takie moje przemyślenia poranno-popołudniowe:crazy:

oj tak ja mam banana caly czas na twarzy , poprostu super , kurcze ,ale boli mnie nadal ,że ciągle nas przybywa chciałabym tak jak kiedyś Agatka 13X13 napisała doczekać takiego dnia kiedy już nigdy więcej nie będzie bólu i smutku tylko dobre wieści o fasolkach i narodzonych maleństwach :tak:, ale cóż trzeba sobie radzić i żyć jak jestem zdania ,że jeśli życie nas doświadcza to po to ,żebyśmy mogły wstać podnieść się i potem pomagać innym sobie poradzić.

Anastazja- hej , każdy chyba czasem ma takie myśli ,ja jak pojadę do siostry gdzie jest pięcioro szkrabów każdy w innym wieku to bym ich poprostu pozjadała , serce mi sie rozpływa zaraz wszystkich całuje i tule ,a oni przybiegają (no poza najmłodszym) i pokazują jakie zabawaki dostali , czego sie nauczyli itd ,a ja mam łzy w oczach i już wiem ,że po to jestem stworzona kocham wszystkie dzieci, za to mój M jak widzi więcej niż jedno dziecko to wydaje sie chory , zamyka sie w pokoju i tam siedzi i czasem to sie zastanawiam czy my chcemy czy tylko ja ...ehhh.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anastazja i kobietka- będziecie bardzo dobrymi mamusiami, czuć tą waszą miłośc i ogromny instynkt macierzyński.Życzę wam tego z całego serca!!!!
Kobietka faceci tak czasami reaguja dopóki nie maja swojego maleńkiego człowieczka, bedzie dobrze kochana nic się nie martw:)

Iza44441-Wiem wiem , mam nadzieję ,że tak właśnie będzie , my w każdym razie narazie dopuki sie sprawy z pracą M nie wyjaśnią , postanowiliśmy sie wyszumieć i za tydzień jedziemy na imprezke gdziekolwiek potańczymy poskaczemy , bo potem to już nie będzie możliwości jak sie mały człowieczek na świecie pojawi:tak:

mój M jak widzi więcej niż jedno dziecko to wydaje sie chory , zamyka sie w pokoju i tam siedzi i czasem to sie zastanawiam czy my chcemy czy tylko ja ...ehhh.
Kochana A. też się nie garnie do dzieci, a Adriannę uwielbia, choć ma dni kiedy muszę mu przypomnieć, że jest ojcem, za to jak jesteśmy gdzieś to kochany tatuś, że hej :-p

Anastazja i kobietka- będziecie bardzo dobrymi mamusiami, czuć tą waszą miłośc i ogromny instynkt macierzyński.Życzę wam tego z całego serca!!!!
Kobietka faceci tak czasami reaguja dopóki nie maja swojego maleńkiego człowieczka, bedzie dobrze kochana nic się nie martw:)

Obawiam się że Ja akurat nie będę taką dobrą do końca, bo już wiem że będę rozpieszczała dziecko, wystarczy popatrzeć na jedną porażkę wychowawczą która ma 4 łapy i ogon :-) Ale jest przekochana i taka słodka, a jak byłam w szpitalu ponoć płakała, normalnie jak czlowiekowi łzy jej leciały.

kobietka - na pewno chcę mieć dzieci, tylko pewnie na razie jedno, wyobrażam sobie w jakim strachu jest jak 5 dzieciaków na niego leci :-D

reklama
Anastazja- mój piesek też płakał prawdzimy łzami :tak:
Najbardziej się bał burz jak grzmiało to momentalnie na mnie siedział i sie cały trząsł ,a łzy jego widziałam jak go prowadziłam do gabinetu na uśpienie bo biedaczek nie mógł sie załatwiać piszczał i skamlał całe dnie i noce czekało go pęknięcie jelita albo uśpienie wybrałam to pierwsze, ale mam dużo fotek jego i wspomnień bo powiem Ci ,że on mnie zawsze słuchał mogłam do niego mówić ,a on nie marudził tylko słuchał jak prawdziwy przyjaciel :tak: teraz jakoś nie mam odwagi wziąść pieska bo kiedyś zawsze trzeba sie rozstać ze zwierzakiem.

Do góry