reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iza ja też :)

Martusionek, Gosialew wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jaaaakii śliczny maleństwo kochane:):)Gosiu serdecznie gratuluję ślicznego i najwazniejsze zdrowego KUBUSIA WITAJ:):):)
Martusionek kochana Tobie też serdeczne Gratulację przesyłam no dzisiaj u nas jest za co wznosić toasty!!!!:):)
SUPER

A ja ze swoim właśnie sie pokłóciliśmy wyżaliłam mu sie przez sms i się chłop obraził:zawstydzona/y:

A ja ze swoim właśnie sie pokłóciliśmy wyżaliłam mu sie przez sms i się chłop obraził:zawstydzona/y:
Wiem, że w ten sposób łatwiej jest nam powiedzieć co nas dręczy, nie raz ten błąd popełniłam, ale chyba nie ma gorszej metody, no ewentualnie jeszcze osoby trzecie :sorry2:

Także wieczorem pyszna obiado-kolacja, lampka wina, młody do łóżka i gadać z facetem jak ma pełny brzuch :-p Sama muszę pogadać i zabieram się za to już dobre 3 m-ce i zebrać się nie mogę, może w weekend ;-)

ps. Ada wycałowana, pozdrawiamy Lucyferka.

Witajcie:)
Aga-GRATULACJE Bardzo się cieszę
W czerwcu wielkie bummmmm bobosexów już Wam zazdroszczę!!! Z powodu moich powikłań muszę poczekać minimum rok:(
Karolcia ja piłam szklankami cole nie pomogło ale fanta pomogła heheh a na koniec tylko reni. A jak są objawy to życzę jeszcze więcej:p
Ale się dziewczyny rozpakowały SUPER jeszcze raz Gratulacje:)

Hejka
Ale fajne chłopaki sie porodziły!!!! GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek
Karolcia81 - no , kochana u mnie sexy jak najbardziej - ale bez BOBO , stary taki niezdecydowany ....ja bym chciała tak może od czerwca do września staranka - dla mnie i mojej pracy to byłby najlepszy czas
Lilijanna , popieram czerwiec u Ciebie , dzieci w podobnym wieku naprawde się fajnie chowaja , wiele rzeczy mają jedno po drugim no i nie wypadasz z gry ! Co do spotkania - wyślę ci mój nr tel na priv , ty mi też przyślij jak możesz to się zgadamy :)

Aga2323 - Gratki serdeczne!!!
Kasia2011 - jak lekarz pozwala do do roboty ! I się nie bać tylko działać! :)
Iza - to twoje rzeczywiście pannice , moje młodsze

I jeszcze buźki dla Kasi0201 i Werci , jak tam dojrzewanie?

Ostatnia edycja:
kaira-no zobaczymy jak to ze mna będzie.No jak leże to jest w miare ok.
Zaraz idę po małego do przedszkola i ide do sklepu cos kupic (cola, fanta)koleżanka mi mówila o jabłkach a mi sie jeszcze chce kapusty kiszonej.
Dzieki dziewczyny za rady:)

Ale super wieści :-D

GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek:tak::-D Witamy Chłopców po tej stronie brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga - Gratki II kreseczek!!!!!!!!!!!! Spokojnych i nudnych ciążowych miesięcy życzę:tak::-D

reklama
wow Karollciu33 gratuluję!!!!!!! ostatnio rzadko tu zaglądam i przegapilam.ale się cieszę!!!
u wróżki bylas?bo chyba na tym skonczylam bywanie tu,ze wybierasz się.albo cos mi sie pokręciło

aga2323 kreseczki ale cudownie:) az mi się humorek poprawil jak tu tak fasolkowo znowu.gratuluję!

mart rany ale opis:( kochana tule bardzo mocno:(

Ostatnia edycja:
Do góry