reklama
EwelinaK26
Fanka BB :)
Jaaaakii śliczny maleństwo kochaneGosiu serdecznie gratuluję ślicznego i najwazniejsze zdrowego KUBUSIA WITAJ
Martusionek kochana Tobie też serdeczne Gratulację przesyłam no dzisiaj u nas jest za co wznosić toasty!!!!
SUPER
A ja ze swoim właśnie sie pokłóciliśmy wyżaliłam mu sie przez sms i się chłop obraził
Martusionek kochana Tobie też serdeczne Gratulację przesyłam no dzisiaj u nas jest za co wznosić toasty!!!!
SUPER
A ja ze swoim właśnie sie pokłóciliśmy wyżaliłam mu sie przez sms i się chłop obraził
Wiem, że w ten sposób łatwiej jest nam powiedzieć co nas dręczy, nie raz ten błąd popełniłam, ale chyba nie ma gorszej metody, no ewentualnie jeszcze osoby trzecieA ja ze swoim właśnie sie pokłóciliśmy wyżaliłam mu sie przez sms i się chłop obraził
Także wieczorem pyszna obiado-kolacja, lampka wina, młody do łóżka i gadać z facetem jak ma pełny brzuch Sama muszę pogadać i zabieram się za to już dobre 3 m-ce i zebrać się nie mogę, może w weekend ;-)
ps. Ada wycałowana, pozdrawiamy Lucyferka.
L
Lila001
Gość
Gosia tobie rowniez gratuluje!!! Przepiekny dzien:-)
K
kaira24
Gość
Witajcie
Aga-GRATULACJE Bardzo się cieszę
W czerwcu wielkie bummmmm bobosexów już Wam zazdroszczę!!! Z powodu moich powikłań muszę poczekać minimum rok
Karolcia ja piłam szklankami cole nie pomogło ale fanta pomogła heheh a na koniec tylko reni. A jak są objawy to życzę jeszcze więcej
Ale się dziewczyny rozpakowały SUPER jeszcze raz Gratulacje
Aga-GRATULACJE Bardzo się cieszę
W czerwcu wielkie bummmmm bobosexów już Wam zazdroszczę!!! Z powodu moich powikłań muszę poczekać minimum rok
Karolcia ja piłam szklankami cole nie pomogło ale fanta pomogła heheh a na koniec tylko reni. A jak są objawy to życzę jeszcze więcej
Ale się dziewczyny rozpakowały SUPER jeszcze raz Gratulacje
czarna76
Hejka
Ale fajne chłopaki sie porodziły!!!! GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek
Karolcia81 - no , kochana u mnie sexy jak najbardziej - ale bez BOBO , stary taki niezdecydowany ....ja bym chciała tak może od czerwca do września staranka - dla mnie i mojej pracy to byłby najlepszy czas
Lilijanna , popieram czerwiec u Ciebie , dzieci w podobnym wieku naprawde się fajnie chowaja , wiele rzeczy mają jedno po drugim no i nie wypadasz z gry ! Co do spotkania - wyślę ci mój nr tel na priv , ty mi też przyślij jak możesz to się zgadamy
Aga2323 - Gratki serdeczne!!!
Kasia2011 - jak lekarz pozwala do do roboty ! I się nie bać tylko działać!
Iza - to twoje rzeczywiście pannice , moje młodsze
I jeszcze buźki dla Kasi0201 i Werci , jak tam dojrzewanie?
Ale fajne chłopaki sie porodziły!!!! GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek
Karolcia81 - no , kochana u mnie sexy jak najbardziej - ale bez BOBO , stary taki niezdecydowany ....ja bym chciała tak może od czerwca do września staranka - dla mnie i mojej pracy to byłby najlepszy czas
Lilijanna , popieram czerwiec u Ciebie , dzieci w podobnym wieku naprawde się fajnie chowaja , wiele rzeczy mają jedno po drugim no i nie wypadasz z gry ! Co do spotkania - wyślę ci mój nr tel na priv , ty mi też przyślij jak możesz to się zgadamy
Aga2323 - Gratki serdeczne!!!
Kasia2011 - jak lekarz pozwala do do roboty ! I się nie bać tylko działać!
Iza - to twoje rzeczywiście pannice , moje młodsze
I jeszcze buźki dla Kasi0201 i Werci , jak tam dojrzewanie?
Ostatnia edycja:
karollcia33
kaira-no zobaczymy jak to ze mna będzie.No jak leże to jest w miare ok.
Zaraz idę po małego do przedszkola i ide do sklepu cos kupic (cola, fanta)koleżanka mi mówila o jabłkach a mi sie jeszcze chce kapusty kiszonej.
Dzieki dziewczyny za rady
Zaraz idę po małego do przedszkola i ide do sklepu cos kupic (cola, fanta)koleżanka mi mówila o jabłkach a mi sie jeszcze chce kapusty kiszonej.
Dzieki dziewczyny za rady
agamati1
Ale super wieści
GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek Witamy Chłopców po tej stronie brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga - Gratki II kreseczek!!!!!!!!!!!! Spokojnych i nudnych ciążowych miesięcy życzę
GRATULACJE dla Mamusiek - Gosilew i Martusionek Witamy Chłopców po tej stronie brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga - Gratki II kreseczek!!!!!!!!!!!! Spokojnych i nudnych ciążowych miesięcy życzę
reklama
wow Karollciu33 gratuluję!!!!!!! ostatnio rzadko tu zaglądam i przegapilam.ale się cieszę!!!
u wróżki bylas?bo chyba na tym skonczylam bywanie tu,ze wybierasz się.albo cos mi sie pokręciło
aga2323 kreseczki ale cudownie az mi się humorek poprawil jak tu tak fasolkowo znowu.gratuluję!
mart rany ale opis kochana tule bardzo mocno
u wróżki bylas?bo chyba na tym skonczylam bywanie tu,ze wybierasz się.albo cos mi sie pokręciło
aga2323 kreseczki ale cudownie az mi się humorek poprawil jak tu tak fasolkowo znowu.gratuluję!
mart rany ale opis kochana tule bardzo mocno
Ostatnia edycja: