reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-) Witam się

Gratulacje dla Agi2323!!! :tak::happy: Spokojnych 9, a właściwie już tylko 8 miesięcy!!!!:tak::tak:

karolcia33 mnie też mdli, ale nie wymiotuję. Chociaż nawet bym chciała :rofl2: każdy objaw mnie cieszy. Ostatnio miałam na maksa trądzik :-D choć poza buzią skóra strasznie mi się przesusza. A i niestety wyniki moczu wyszły średnie i biorę przez kilka dni urosept i urogin. Mam nadzieję, że nie zaszkodzą:-( czytałam, że nie, ale wolałabym nie brać żadnych tabletek :no:

Marta81 to strasznie, co CI napisali w tych wynikach :no: na co dzień stykają się z takimi nieszczęściami, a w ogóle nic nie rozumieją :-( zero delikatności

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek i powodzenia dla tych, które niedługo zaczynają staranka - jak widzę, sporo Was tutaj :tak::tak::tak:

Witajcie dziewczęta.Parę dni temu byłam u gin. w moim mieście ponieważ niepokoił mnie ten brak bólu piersi ale z dzieciątkiem wszystko w jak najlepszym porządku. CRL:4,64 ;) serduszko bije jak dzwon ;) żadnego rozszczepu kręgosłupa nie widać.odrazu jestem spokojniejsza.
gratulacje :-) ale fajnie słyszeć dobre wieści! :-D

reklama
Witam się z Wami sobotnio - szczególnie ze wszystkimi nowymi aniołkowymi mamusiami. Nadrabiam Wasze wpisy, czytam i czytam i widzę, że przybywa tu coraz więcej staraczek:) Fajnie, w grupie zawsze raźniej:) Mam nadzieję, że jak już mój organizm przestanie szaleć to dołączę do Was. Moja gin powiedziała, że może na wiosnę...

GosiuLew, Martusionku, Ewitko - moje gratulacje! Oby Dzieciaczki rosły Wam zdrowo!
aga2323 - gratuluję i życzę Ci baaaaaaaardzo nudnej ciąży:)
trawa - Dawno nie czytałam co u Ciebie, widzę, że starania w trakcie. Jak tam @? Przyszła, czy może jednak nie?:)
Linnea82 - wiem, że to trudno się nie stresować. Sama nie wyobrażam sobie, jak to będzie, kiedy zajdę w kolejną ciążę. Ale trzeba chyba nastawić się na to, by cieszyć się każdym dniem z małym mieszkańcem w brzuchu i dostarczać mu jak najmniej stresów. Więc trzymaj się!
Emy - cieszę się, że u Ciebie ok i znów masz internet. Wieści od Was docierają nieciekawe, więc mam nadzieję, że jesteście bezpieczni.

U mnie @ w pełni. Uziemiła mnie dziś w domu - przyznam, że już mnie dawno tak brzuch nie bolał jak dziś. Nawet tabletki nie skutkowały. Na szczęście już trochę lepiej. Poza tym powiem Wam, że czuję jak ostatnio wpadam w gigantycznego doła. Za 3 tygodnie miałam zostać mamą. Im bliżej do terminu, w którym miał przyjść na świat mój Synek, tym w gorszej formie jestem...:(

Silentenigma - ogromnie się cieszę kochana,
Skierka - nie bój sie ja czytałam ,że tak około końca pierwszego trymestru już mniej bolą piersi główka do góry ,wiem łatwo pwowiedzieć ,ale postaraj się myśleć pozytywnie:tak:
As- koło nas otworzyli club fitnes i tak sobie myślę ,że mój brzuszek pozostawia wiele do życzenia i chyba się tam przejdę popytać co i jak:tak:

Dziewczynki u mnie wieje strasznie ,ale nie wiem czemu ja lubie jak mi wiatr włosy rozwiewa hahaha.

Patka- doczytałam , przykro mi , ale głowa do góry napewno następny cykl będzie Twój trzymam mocno kciuki.

Isza- a ile Ty już bez tej umowy pracujesz tzn od kiedy jesteś zatrudniona?
Iza44441- oj mnie też bolą zawsze przed @ znam ten ból.
Miśkam- oj to życzę aby szybko Ci dała spokój ta wredna@
Edytko - cieszymy się ,że czytasz i już niemożemy sie doczekać kiedy napiszesz więcej:)

Dziewczynki bardzo ważna wiadomość na wizytowo!!!!!!!!!!!! Potrzebna Wasza pomoc dla Martusionka.

Wybaczcie, ale co u Was doczytam później :)

EDIT: Już doczytałam, nie za wiele tego dzisiaj :)

Miśkam - tule, trzymaj się cieplutko, te daty mimochodem na zawsze wryte w naszej pamięci i tak już będzie zawsze i zawsze jest to smutniejszy dzień :(

Skierka188 - spróbuj się rozgościć również na wieściach od ciężarówek, tam na bieżąco są informacje kiedy co i jak się dzieje z organizmem w ciąży, myślę, że będzie Ci łatwiej.

Ostatnia edycja:
skierka mnie piersi w ciąży jakoś nie bolały, nie martw się
miśkam przyszła mega spóźniona i się rozkręciła, ale powiem Ci że miałam niezły mętlik w głowie, bo mdliło mnie cały czas a brzuch nie bolał, wiec już sama nie wiedziałam co jest grane czy pękła nam gumka czy nie. A staranka to ja zaczynam za około 2 miesiące, bo teraz jeszcze smaruje często ten kręgosłup i łykam tabletki na kolana, a nie chcialbym dzidzi zaszkodzić, wiec od kwietnia/maja ruszamy do dzieła.
Rozumiem twój dołek oj i to bardzo, wiem przez co przechodzisz. Dziś widziałam taką maleńką kruszynkę i razem z mężem stwierdziliśmy, że nasza córcia właśnie by tak wyglądała...
Ale wiesz co, musisz znaleźć w sobie coś co podniesie Cię na duchu. Znajdź sobie jakieś zajęcie, idź na zakupy- kup coś tylko dla siebie, idź do fryzjera czy zaplanuj z mężem jakiś wyjazd, kolację - cokolwiek... nie zapomnisz- tego nawet nie oczekuj, ale będzie lepiej. Ja Ciebie kochana mocno przytulam, bo my to w tym samym czasie nasze dzieci straciłyśmy i wiem co przechodzisz!
My na 17/02 zamówiliśmy mszę za nasza rodzinę - MUSI BYĆ DOBRZE!

miłego wieczorka wszystkim życzę!

Cześć kochane....

zaglądam do Was co jakiś czas....
staram się podczywtywać w miarę na bierząco...

kibicuje Wam wszystkim bardzo mocno.....

u mie nadal nic sie nie zmienia....
biorę sobie moje leki...i spokojnie oczekuje....
jest dobrze....

w pracy wszystko się fajnie poukładało...i nie musze od niej uciekać w macierzyństwo...i na szybkie l-4....tak jak miała w planie....żeby zaraz zafasolkować i szybko się urwać....
ale daje radę...

Buziaki dla Was kochane moje....
trzymajcie się cieplutko....

Karolcia33 - ja tam....objawy są?

Kaśka, Agatka, Czarna, Just, She, Anetha, Aniołki, Anna, Ola81, Motyl, Słodziutka, Pati, Kobietka22, V_jolka, Lilijanna- i inne kochane "stare" forumowiczki....chyba tylko ja się tu ostałam....:-(....brakuje mi tych naszych pogaduszek....i tego niesamowitego wsparcia....:tak:
Przepraszam aktualne forumowiczki, ale teraz to juz nie to samo foum.....:zawstydzona/y:

Oj Marutś...jesteś?
...i doczytałam u Ciebie, że Aniołki się doczekały cudu po tej stronie brzuszka.....
wielkie gratulacje!

jestem jeszcze ja:) tzn z tych "starych" forumowiczek"

reklama
Witam drogie Panie w ten niedzielny poranek:-)Zrobiłam test, no i oczywiście jedna wielka krecha:-(A miałam nadzieję, ze tym razem wyjdzie.@ jeszcze nie przyszła, wszystko mnie drazni, ale wiem że przyjdzie.Zawsze rano przed @budzę się cala spocona no i własnie dzisiaj się taka obudziłam.A tak liczyłam ze tym razem. Ja już niewiem jak obliczać te dni płodne przy moich tak nieregularnych cyklach. Może ktoraś mi doradzi??
Trawko-ja uważam, że jest sens jak najbardziej tu być.Wy mnie wspieracie,ja was i na tym to polega, no nie?Wczoraj tu nie zaglądałam i już tęskniłam.Trawko buziaki dla Ciebie!!!!!
A jeżeli chodzi o forum, to ja uważam ze jest super!!!Miłego dzionka dziewczyny buziaki dla was wszystkich:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry