reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga2323- GRATULACJE!!!!!Jak się cieszę:-D:-D:-D
Linea-kochana dasz radę, zal mi ciebie ,że sie musisz tak męczyć, to przecież źle wpływa na organizm i jak tu myślec o dzidzi, ale jesteś silna i będzie dobrze!!!
Emy-dzięki za info,ale ciemna jestem:-)
Zjolu-ja pisałam ze jestem z Gliwic, a dlaczego?Ty też?
Lilijanna , anastazja1m ,Karolcia-będe za was trzymac kciuki, owocnych staranek-toście sobie ułozyły plan haha

buziaki dla wszystkich,musze zmykac do pracy

reklama
to już jesteśmy we trzy...JA, Lilijanna i anastazja1m - z czerwcowymi boboseksami....czyli jeszcze 4 @ i działamy kochane...ale się będziemy nakręcać.....

A tak na marginesie Lilijanko ?:szok::eek::confused:?:shocked2::errr::surprised:?:oo2::rolleyes2:?:huh: czy ja dobrze przeczytałam, że Ty w czerwcu zaczynasz starnka razem z Karolcią?

Tak, chcemy rodzeństwo dla Adrianny i nie chcemy czekać. ;-):-p Mamasówka też zaczyna jechać drugą kolejkę właśnie w czerwcu. :tak:

dziewczyny dzisiaj rano zobaczylam dwie kreski, druga jest slaba ale mocniejsza niz wczoraj - chce mi sie plakac ze szczescia!!!wiem ze teraz bedzie wszystko w porzadku - wierze w to!!!

I to jest właściwy tok myślenia! Trzymam mocno kciuki. :-(

Nomem omen – prądu ostatnio nie było czy co taki wysyp, ale się cieszę :tak::tak::tak:

wymiotować nie wymiotuje bo nie chcę zaczynać bo boje się ze zacznę i wtedy juz bedzie cały czas. Macie jakies rady na to?
Bardzo dobra jest Coca-Cola jak mdli 2-3 łyczki przechodzi.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,

nie było mnie dobrych kilka dni. Po pierwsze nie miałam czasu trochę a poza tym jakoś tak chciałam się odciąć chyba od maglowania tego tematu. Taki miałam mały detoks. Oczywiście widzę tyle stron, że pewnie poczytam w weekend, ale teraz muszę szybko spadać, więc nie jestem na bieżąco.

Wczoraj odebrała wyniki histopatologiczne. Nie wiem po co te badania w ogóle. Tylko się pogrążyłam. Myślałam że dowiem się z nich czegoś, jakiejś przyczyny, nie wiem czegokolwiek. To tylko mi napisali wołami że: do laboratorium przysłano materiał w którym wyodrębniono kawałki łożyska i elementy kończyn płodu. Zwaliło mnie to z nóg szczerze mówiąc. Te kończyny.
Nie wiem po co jeszcze fundują nam coś takiego. Miałam wieczór z bańki.

Trzymajcie się. Buziaki.

Marta - to okropnie co napisali, nie powinni aż tak nazywać tego "po imieniu"....mnie też by to rozbiło. Dobrze, że w większości przypadków piszą po łacinie.....i jakoś tak ogólnikowo.
Jej...nie chciałabym zobaczyć takiego zdania, na żadnym wyniku...nigdy!!!
Bardzo mi przykro kochana.....

Czesc dziewcvzyny!!!
Aga gratulacje!!!
Lilijanko ja tez nie wiedzialam ze zaczynasz staranka od czerwca:tak: odwazna z ciebie kobietka ja bym miala duzo obaw. Widze na suwaczku ze dzis twoja Adrianna konczy 6 miesiecy;-) robilas torcik???

Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia!!!

Cześć Kobitki

Widzę że luty zaczoł się wspaniałymi wiadomościami Niech tak zostanie już:)

zjola zazdroszczę tego szaleństwa kowbojskiego super:)
iza to czekam na miłe wiadomości w niedziele testujesz jak @ nie przylezie??? Świece hehehe uśmiałam się:)
nerowercia&&&&&&&
keilla uda sie uda a niby dlaczego nie:p przytulanki i jeszcze raz przytulanki to kuracja i udać się musi:)
Emy kochana fajna stronka rzeczywiście heheh można tam ujrzeć kiedy chłopczyk a kiedy dziewczynka heheh dziękuję Tylko ja mam mały problem mój chłop jest zmęczony na boboseksy pracuje do 16 a potem do 21 na budowie chyba muszę coś z tym zrobić poproszę o podpowiedzi:p
kasia2011 dołączam się do tego co dziewczyny wcześniej napisały jak nie ma przeciwskazań to do roboty kochana do roboty!!:D
aga2323 Z CAŁEGO SERCA GRATULUJĘ SUPER AŻ MI CIARY PRZESZŁY :):):):):) &&&&&&&&&
LILANKO nasza Ty dobra duszyczko zawsze masz rację została pustka i miłość w sercu.... To już nastęnego bobasika chcesz super Adusia będzie miała się z kim bawić:) I ucałuj córcię od e-cioci:)

A mnie od 3 dni strasznie jajnik boli czasami takie kłucia że aż stać nie mogę to może być od tych dni płodnych??? Może coś mi się tam dzieje a mój chłop zmęczony ehhhhh
MIŁEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI MALINKI:)

Sms od Martusionek : Tomaszek urodził się o 10:40 i ma 56 cm dłg i waży 3350g. Na razie Go zabrali, bo troszkę Go wymęczyłam, ja leżę i odpoczywam na porodówce, akcja porodowa ekspres"

Tak Adrianna kończy dziś 6 m-cy, zaraz wstawię na wieści od mamusiek Jej zdjęcia pod tytułem "poranna gimnastyka Adzika" zapraszam. Polecam, bo pękam z dumy :-p

Lila - tortu nie zrobiłam, ale po południu robię tort warzywny, tak żeby Ada mogła też zjeść :)

reklama
Do góry