reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny czytałyście "proszę o poradę - pilnie".....koszmar, ze tez sa jeszcze takie "mamuśki- babcie"

Linea-podałam Gliwice:-)A ty?
Trawko-wiec tez Ci życzę jak najszybszego zafasolkowania:-)
Boox2- co z Tobą?Byłas u lekarza?

Ostatnia edycja:
onaxxx, czytalam, jesli to prawda to wielka tragedia
zastanowilo mnie tylko jedno, skoro jest w 4m-cu to chyba jeszcze nie powinna czuc jak dziecko kopie tak jak mowi. nie wiem co o tym myslec.

tak czy owak mam nadzieje ze ktos jej pomoze

a ja sie chyba juz za kłaczkiem stęskniłam....

najprosciej, w lewym górnym rogu tej strony znajdziesz legendę:

forum-kącik zadumy-poronienia- ciąza po poronieniu

wcisnij na poronienia i wyprowadzi cie na wszystkie wątki w poronieniach m.in. "prosze o porade-pilne"

Pozdrawiam

Emy ona jest w 6 miesiacu....mam nadzieje ze to biedne dzieciatko przezyje, a tej matce to nie wiem co bym zrobila

Nie było mnie tylko 1dzień a tu tyle do nadrobienia:-)
Nowe aniołkowe mamusie witam, zapalam światełko
[*], i przytulam gorąco.
aniunnia - no jak mam nie pamiętać o Tobie, jak dowiedziałam się że nic z mojej ciąży nie wyjdzie pomyślałam sobie że chyba ktoś bardziej ode mnie potrzebował małego bobaska i od razu pomyślałam o Tobie. Zobaczysz - zrobisz wszystkie badania i znajdzie się przyczyna twoich strat.
Emy - świetnie że się odezwałaś, macie tam teraz spokój od turystów? W PL biura do końca lutego odwołali wyjazdy a niektórzy to i do końca marca, będziesz miała więcej czasu na gimnastykę z mężusiem;-)O ile taka jest jeszcze potrzebna, bo Ja z całych sił trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie przyszła.
karolcia81- Ja się do Ciebie przyłączam na czerwiec jeśli nie masz nic przeciwko:tak:
onaxxx - często o Tobie myślę, jak Ci idzie terapia?
kasia2011 - zapalam światełko
[*]. Mi lekarz powiedział że po 3 mies. już możemy się starać, podstawa to zrobienie badań, ale skoro już masz zrobione i wszystko jest w porządku to nie powinno być przeciw wskazań.
trawa - siedzisz cichutko a tu @ nie przychodzi,może za wcześnie test zrobiłaś? Trzymam kciuki żeby już II kreseczki się pojawiły jak najszybciej.

U mnie dzień jak codzień, dom - praca , praca - dom, no może jeszcze czasami trzeba powalczyć o swoje, jakiegoś pecha mamy, zamówiliśmy meble po tygodniu dzwonie kobieta że proszę przyjechać po zaliczkę państwa mebli nie dostaną bo zostały one sprzedane komuś innemu - dopiero groźby zgłoszenia do rzecznika praw konsumenta i na prokuraturę podziałały, no bo tylko przeprosić mogą a tę zaliczkę mogłam na przysłowiową lokatę włożyć i jeszcze % bym dostała.
W sprawach damsko-męskich teraz :blink: We wtorek idę do gin, poproszę o listę badań przed starankami, @ już się kończy, ale to tak jak karolcia81 - jeszcze conajmniej 4@ są przede mną.

reklama
Postanowiliśmy z mężem, że najpierw zobaczymy co wyjdzie z naszego pomysłu na życie, założyliśmy firmę, no i padło na czerwiec, bo później jest znowu zima, a od 2 lat zima mi się kojarzy nie tylko z mrozami i śniegiem ale i z chodzeniem do gin i nie po to żeby się dowiedzieć że wszystko jest w porządku.

Do góry