reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej kochane dziewczyny.Czytam ten wątek od jakiegoś czasu i chciałbym sie do was przyłączyć.Ja poroniłam dwa razy.Pierwzsy raz w styczniu 2009, kolejny w grudniu 2010.Bardzo pragnęłam tych dziciaczków ,ale niestety nie wyszło:( Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojej społeczności.Czuję tu ciepełko i zrozumienie.Narazie tyle.Napiszę jeszcze.teraz muszę uciekać bo mój M. mnie "wzywa" pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko(pomimo pogody za oknem)

reklama
iza4441 - zapalam światełko

linea - GRATULACJE!!!!!!!!! życzę zdrówka dla Ciebie i dzidzi :-)

a o sobie teraz - widziałam dziś bijące serduszko!!!!!!!!!!!!!! :-)

dzięki dziewczyny:-)jakoś przebrnęłam ten najgorszy okres i teraz znowu zaczęłam staranka,ale boję się jak niewiem:blink:Przytulanka już były,teraz yylko czekać na efekty.Miałam robione wszystkie badania i jest oki.Lekarz przepisał mi Acard,wit.B i kwas foliowy w zwiększonej dawce.cały czas biorę i myślę tylko o dzidzi.Mam 35 lat prawie i dwie nastolatki w domu z pierwszego małżeństwa.I od jakiś 9 lat staram się z moim obecnym mężem o dziecko ale już dwa razy nie wyszło i niewiem dlaczego? Pierwszy raz jak straciłam dzidzi byłam w 12tc. a za drugim razem w 6tc.A teraz się staram i truchleję ze strachu,żeby sytuacja się nie powtórzyła.Ale teraz mam Was kochane dziewczyny i będę na bieżąco pisać.Buziaki dla Was!!!

Ewcia GRATULUJĘ najpiękniejszego widoku na świecie! Dbaj o siebie i fasolinkę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iza - powodzenia, trzymam kciuki za dwie krechy :-)

martusionek - dzięki, to był naprawdę niesamowity widok! Jestem bardzo szczęśliwa, ostatnim razem był pusty pęcherzyk ciążowy, więc nie mogłam zobaczyć bijącego serduszka. Niewiarygodne, że takie maleństwo już ma swoje serduszko i to bijące w takim tempie i z taką siłą!!! :-)

"Residua deciduae et ovi partim in statu necrosis et imbibitionis haemorrhagicae.
Endometrium in statu secretionis vetustioris "
Może ktoś się orientuje co to może znaczyć??
"liściaste lewej stronie jaj i w stanie haemorrhagicae martwicy i imbibitionis.
Endometrium wydzielania w stanie przez długi czas "

Tyle Aniunnia z "mojej" łaciny :/

a o sobie teraz - widziałam dziś bijące serduszko!!!!!!!!!!!!!! :-)
Fiuuuuu &Ewcia nawet nie wiesz jak się wczoraj ucieszyłam gdy krótko przed snem rzuciłam okiem na forum :) Cudowny widok prawda? Łezki radości pewnie poleciały same i dobrze, takich łez potrzebujemy.

Iza44441 - witaj, dla Twoich Aniołków
[*]
[*] i trzymam kciuki za staranka :)

Ostatnia edycja:
Ewcia - super wiadomości!!! Życzę spokojnej ciąży i tylko dobrych wiadomości:tak:

Korollcia - jak po wizycie?????????????

Slodziutka - u mnie po staremu.... starania w toku (3 cykl).... obecnie czekam na @, bo wydaje mi się, że owulki nie było....:-( z niecierpliwością czekam na kolejny cykl starankowy.... obecnie leniu****emy (po półrocznej pracy) z moim synkiem na feriach zimowych... Jestem z Niego taka dumna i cieszę się, że Go mam..... Ucałuj Laurkę od e-ciotki:-)

Iza44441 - światełko dla Twoich Aniołków (*)(*)..... Zostań z nami i pisz jeśli tylko będziesz miała chęć.....

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:-)

reklama
Lilianna,Ewcia-dziękuję Wam:-)
Agamati1- to my jedziemy na tym samym wózku hehe.Ja trzymam kciuki za twoje staranka a Ty za moje.
Dziękuję dziewczyny za tak ciepłe przyjęcie:)
Dzisiaj bolą mnie sutki,jakoś mi niedobrze,@ ma przyjść około 6 lutego-zobaczymy,oby nie przyszła:no:
buziaki dla Was

Do góry