reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zjola jakbym o sobie czytała...zawsze powtarzam - niech żyją optymiści! I generalnie też staram się nie przejmować pierdołami, przyjmuję życie takie jakie jest, ale o swoje i zawalczyć jak lwica umiem.
A wymyślać już nie będę...mam przecież największe szczęście.

Linnea GRATULACJĘ! Nudnej i spokojnej ciąży życzę i cudnego bobaska za 8 miesięcy.

reklama
linnea - gratki wielkie, teraz tylko nogę wyleczyć , ściągnąć gips i do gina leć, ale fajnie:-D
karollcia - nawet nie myśl że będzie inaczej!!!!ten rok jest wspaniały i będzie lepiej niż najlepiej;-)
zjola - tak trzymać, też mam takie podejście, że cieszę się tym co mam, bo inni mają szczęścia jeszcze mniej niż Ja.
mysza - masz racje , masz największe szczęście i cud, teraz to pewnie będziesz jak lwica o jego szczęście:tak:

anastazaj1m-wiem że ten rok jest wspaniały i tej wersji sie trzymam.Staram się nie mysleć inaczej ale wiesz jak to jest strach jest ogromny ale dam rade.A jak tylko będe miala doła to napisze i dacie mi kopa w d......:)

No a ja kochane dziś godzina 13 wróżka
18.30 gin
ciekawa jestem
jeszcze dziś wieczorkiem postaram się zdac relacje a jak nie to jutro rano
Będzie dobrze.
Trzymam kciuki.:tak::-):-)

As super, że próbna zdana :) Z tym dołem i górą super sprawa! Ja znowu tak się zaparłam, że ten rok będzie dobry, że nie przyjmuję do wiadomości niczego innego! Jak coś zaczyna się dziać nie tak, to sobie mówię: nie to nie może tak się skończyć, bo ten rok jest przecież fantastyczny. To działa, naprawdę. Jak na razie wszystko układa się pomyślnie :) I tak zamierzam trzymać.
Wiesz co ,bo autosugestia bardzo dużo daje.
Tak jak napisałam w poprzednim poście ,że to my przeżywamy ten czas ...;-):-):-)

Witam w ten mroźny słoneczny poranek;-)

As - gratuluję , a tak się bałaś że nie zdasz, to teraz chyba właściwa matura dobrze kojarzę? Ale to już z górki będzie:tak:
Dzięki dziewczynki za gratulacje.
U nas w szkole jest zwyczaj ,że w ostatniej klasie matura próbna jest co 2 miesiące ,więc jeszcze z marcu czeka mnie taki maraton i potem już normalnie w maju.
:tak::-):-)

robiłam są dwie krechy nie umiem wstawic zdj
Super !!!!
Takie dobre wieści ,a Ty tak cicho siedzisz ?;-):-):-)
Nudnej i bez żadnych niespodzianek ciąży Ci życzę.:tak::-):-)

AS-no kochana gratuluje próbnej maturki.a tak się bałaś że ją położyłaś.teraz tylko normalna to będzie już pestka.
Karola ja byłam przekonana ,że położyłam ,a w zczególności polski ,bo praktycznie poszłam bez żadnego przygotowania. :-D:-D:-D:-D

Witam się kochane wtorkowo.
Zapomniałam się Wam pochwalić moim nowym postanowieniem.
Od wczoraj należę do klubu Your fitness i zapisałam się na początek na jogę i pilates:-D:-D:-D:-D
Od dziś mój mały nie ma opłacanej asystentki przez fundację ,a ja nie pracuję .:-:)-:)-(Skończyły się projekty i zostaliśmy do połowy marca bez pracy.
Jeśli wygramy projekty z PFRONem to wszystko wróci do normalności od 20 marca,a jeśli nie to asystentka mnie będzie kosztowała majątek bo 20 zł za godz bierze ,a mały ma 23 godz w tyg z nią zajęć .Do tego nie wrócę do pracy...:sorry2::sorry2::sorry2:
To tyle co u mnie na ten czas.:-D:-D:-D:-D

Linnea ale się ucieszyłam aż się poryczałam. Gratuluję!!! Teraz Kochana proszę dotrwajcie do końca - bądźcie naszą nadzieją. Zdrówka Wam życzę z całego serca!!

Karolciu33 trzymam kciuki za dobre wieści i wróżby&&&&&

Linnea82 gratuluje II i życzę spokojnej i nudnej ciąży!!!

A ja miałam być mamą styczniowa a będę lutową chyba w końcu mój uparciuch wyjdzie z brzucha.

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Linnea - gratuluję II kreseczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzę nudnych ciążowych miesięcy!!!

Karollcia - 3mam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!

Slodziutka - nareszcie sie odezwałaś Kochana..., Laura jest prześliczna...:tak: także przeczytałam całą Waszą historię.....

Martusionek - widzę, że mały uparciuszk Ci się trafił.... widać dobrze Tomusiowi w Twoim brzuszku :)

pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
karollcia33 czekamy na dobre wieści!! i może numer od wróżki-moze i do niej my napiszemy lub zadzwonimy:-)
Powodzonka!! Będzie Dobrze!!

Do góry