reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Maggie, stwierdził świeżą infekcję? Bo dodatni to można mieć na zasadzie że się kiedyś przechodziło i zostały przeciwciała - wówczas się z tym nic nie robi bo to nie ma żadnego wpływu na ciążę. Podał Ci wartość obu mian?

oj dużo się dzieje na forum :-)
Witam cieplutko nowe Mamy Aniołków i zapalam
[*]
czarna, ewelina dziękuje wam dziewczyny,
mam nadzieję, że jeżeli teraz jestem w c.... (nawet niemogę tego napisać, tak bardzo się boję) , to żeby wszystko będzie oki.

U mnie ostatnio zła passa
Mój M "wielki piłkarz" (raz w tygodniu odstresowywuje się z kumplami) i tym razem za bardzo go gra pochłonęła. Skręcił nogę i ma ją aktualnie w szynie, Zeby tego było mało moja malutka Perełka, ma temperaturę, godzinę temu miała 39,5. Martwię się bardzo, mam nadzieję, że nic nie złapie, a że jej szybko przejdzie, że nic się większgo nie wykluje.
W takiej sytuacji wolałabym być pewna na 100% czy jestem , czy nie.

Mam jeszcze pytanko do dziewczyn już zafasolkowanych , czy brałyście od razu l-4 w pracy? oraz czy lekarz zalecił duphaston?

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

patka, tak to jest z tymi naszymi sportowcami, moj tez co jakis czas przywleka do domu kontuzję :) tacy wyrosnieci chłopcy z tych naszych facetow.

Mam nadzieje, ze perełeczce goraczka przeszła i ze jezeli jestes w c..... :) to musi byc dobrze

smutna, jak nam teraz nie wyjdzie to prawdziwe ciapy jestesmy z moim m i dzieci na pewno z nas nie bedzie ;) boje sie tylko, ze wyjda jakies osmioraczki i bede nastepna "octomom". wyglada na to ze tylko jeden pecherzyk jest w miare duzy, drugi ciut mniejszy, z nich moze cos bedzie, nie wiem czy cala reszta tez sie wykluje, nie mam pojecia jak to jest. czy jak jeden pecherzyk peknie to reszta juz nie, czy one tak sobie wszystkie po kolei pekaja

dobrej nocy!

masakra z mezem.:-:)-:)-(
Dopiero wrocil z pracy caly poobijany :szok::szok::szok:
Jak wychodzil z firmy to poslizgnal sie na schodach i przewrocil.:sorry::sorry::sorry:
Ma poscierane kolana i chyba nawet jedno wybite,do tego palec od lewej dloni tez chyba wybity,ale do szpitala nie chce jechac zaraza jedna.:eek::eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

właśnie ten kaszel był przypadkowy,bo tak na co dzień to nie mam.Ale bardzo się cieszę ,że mam taką gin.nawet w sobotę mnie przyjmie.bo w malborku w szpitalu to strach iść,żadnych badań nie robią, nawet USG i więcej złego zrobią niż dobrego

patka82 - lekarz może Ci zapisać dupka albo luteinę, zależy jaki masz progesteron, może zrób sobie na własną rękę badanie, pokaż wyniki lekarzowi i obgadajcie to. Na pewno nie zaszkodzą, a pomóc mogą. Gdyby nie luteina nie miałabym Adrianny przy sobie. Wiele dziewczyn brało L4 od razu, taka sama część brała od 20tc, a są i takie co pracowały do końca. Wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz i nie chodzi tu tylko o czucie fizyczne, ale też psychiczne. :sorry2:
maggie81 - co do suwaczka czytaj dokładnie instrukcję przy nim, tam jest wszystko opisane. Co do toxo to tak jak pisze Kłaczek, może oznaczać, że już przechodziłaś, ja tak mam, ale może oznaczać, że w Tobie siedzi - leczy się doustnie tabletkami i tyle. Myj warzywa, owoce przed spożyciem, bo to najczęstszy winowajca. :tak:

Witam dziewczyny:-) nie zaduzo pisze ale jestem na bierzaco;-)
As fajne okreslenie masz dla swojego meza:-D jak sie sprawa przedstawia??? Bedzie potrzebna interwencja lekarza???

Cześć Kochane moje

jak ja kocham sobotę, sobotni poranek to najpiękniejsze chwile tygodnia. Wprawdzie K wybył o 8 rano na swoje szkolenia lotnicze i wróci o 18, ale to też ma swoje dobre strony. Cały dzień mam dla siebie. Leżę więc sobie na kanapie pod kocykiem z pyszną kawką.

Wczoraj byłam w teatrze na zajebistym spektaklu. Jeśli któraś z Was ma możliwość to polecam "Tuwima dla dorosłych" w teatrze Roma/W-wa. Oczywiście jestem w takim stanie psychicznym że kilkakrotnie się popłakałam w czasie spektaklu, a po spektaklu jak wracałam do domu to wyłam całą drogę, że ledwo co widziałam i bałam się że gdzieś przywalę samochodem. Już nie wiedziałam czy płaczę ze spektaklu, czy z tego że straciłam ciążę. Wyłam jak głupia. Za to dzisiaj super humor, jak na ostatnie dni.
Chyba czasem takie oderwanie od codzienności i tej naszej szarej rzeczywistości pomaga oczyścić trochę psychikę z tych naszych smutków.

Mam do was pytanie, czy sądzicie że mogę się od lutego zapisać na fitness? zabieg miałam tydzień temu, jeszcze mam lekkie plamienie, ale poza tym czuję się fizycznie bardzo dobrze. Chodzi mi o siłownię i jakieś takie ćwiczenia typu TBC, jakieś brzuszki itd. Czy to nie za wcześnie? dodam że ze 2 lata nie ćwiczyłam.

Życzę miłej soboty

reklama
Mam doła,:-( pokłóciłam sie z moim M i poszedł do pracy, trzaskajac drzwiami. dziewczyny czy to mozliwe ze moje poronienie mialo jakis zwiazek z branymi przez mojego M. jakis odzywek na silowni?? prosze o opinie. ja juz nie mam siły dzisiaj mam mega dół. pozdrawiam milego weekendu

Do góry