reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczyny bardzo serdecznie, mam pytanie, chyba dobrze na tym wątku...a mianowicie jestem po wyłyżeczkowaniu /poronienie 14 tc/ mija juz równo 2 tygodnie a nadal mam brunatne plamienia, niewiele ale są. czy któras z was tak miała???

reklama
anii normalne, ja krwawiłam coś około 3 tygodni. Zapalam światełko dla Twojego ANiołka
[*]

silentenigma ja to o INVCIE raczej nieciekawe rzeczy słyszałam, ale to głównie z leczeniem niepodłodności, bo sprzęt to dobry mają.

Anastazja cieszę si, że wsjo ok :)

Aniii u mnie po dwóch dniach jak ręką odjął, ale za to pierwsza @ trwała jeden dzień i nie wiem czy to normalne.

A my z moim M idziemy się jutro zresetować na Sylwestra!
Będziemy jeść bawić się i pić do białego rana! Pieprzyć kaca i całą resztę. Może w końcu przyszły rok okaże się dla nas łaskawszy?
Będziemy się bawić w restauracji ze znajomymi na imprezie zorganizowanej :) Jak będa fotki to może cosik wrzucę :)

Moje kochane, a tak przy okazji, to życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku!!!! Spełnienia marzeń i żeby 2011 okazał się pomyślniejszy od poprzedniego!

Aniii -ja po zabiegu krwawiłam ponad 2 tygodnia a właściwie prawie 3 .
Myślę ,że to norma ,więc się nie denerwuj.:tak:
zjola super wieści.
My jutro zostajemy w domku ,no chyba ,że coś w ostatniej chwili wypali,ale niczego takiego się nie spodziewam.;-)
Moja młoda wyjechała do chłopaka to my mamy całe piętro dla siebie .
Warto to sumiennie wykorzystać.:tak:;-);-):-):-):-)

As no, no, no! Szaleństwo się zapowiada!
Nie żałujcie sobie!
Doczytałam na wieściach, że twój mąż Ci SPA zafundował. Ja też nie przepadam za takimi miejscami, bo nie uczęszczam i nie wiem gdzie mam się podziać :( Jak poszłam raz zrobić paznokcie, to nie wiedziałam którą rękę moczyć i gdzie hi, hi. Taki to już człowiek z buszu wypuszczony. Na jutro paznokietki robię sama, w końcu plastyk jestem, to daję radę, ale fryzurę robię u fryzjera. Trzeba się trochę odchamić no nie?

Strasznie duzo napisalyscie w ciagu tych prawie dwoch dni. Nie bylo mnie wczoraj a dzis wiele do przeczytania...
Witam wszystkie nowe aniolokowe mamy i zapalam swiatelka (*)(*)(*)
kobietka dzieki za info o tych badaniach-ja mialam jakies wymazy z szyjki robione jeszcze zanim zaszlam w ciaze po raz pierwszy (bo czasem infekcja moze przeszkadzac w zajsciu),ale te wyniki mialam prawidlowe.
agamati a moze @ nie przyjdzie i bedziesz miala niespodzianke:-)
kasia Ty jestes moim guru-4 razy strata a teraz jestes znowu w ciazy.Czyli nie poddalas sie i los Ci wynagrodzil.Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze tym razem wszystko sie uda.
anastazja jak czytalam wczesniejsze posty od Ciebie,przerazilam sie ale dalsze posty mnie uspokoily i odetchnelam ufff.... ja kiedys tez tak mialam ze po badaniu dowcipnym mialam brazowe plamienia.ale mnie lekarz powiedzial ze tak moze byc,wazne zeby nie byla "zywa krew". ja takie lekko bezowe plamienia mialam przez jakies 2 tygodnie z przerwami na poczatku ciazy- denerowalam sie bardzo, ale lekarz mi powiedzial ze jak bezowe to znaczy stara krew ,czasem jak sie zarodek rozpycha to moze jakies naczynko peknac i dlatego jest plamienie.poza tym jak robia usg to zawsze sprawdzaja czy jest jakies krwawienie w macicy-zauwazyliby gdyby cos bylo niepokojacego.mnie tez lekarka powiedziala -zero seksu przez dwa tygodnie jak mialam te plamienia,bo to czasem moze byc od tego. i u mnie chyba bylo,bo przeszlo mi. ale dobrze ze pojechalas do szpitala,zawsze lepiej wszystko sprawdzic.
Ewelina bardzo Ci wspolczuje, niezle Cie zycie poszargalo...ale ciesze sie ze trzymasz sie dobrze :-) los sie usmiechnie do Ciebie i do kazdego z nas :tak:pomysla z ta kartka i tym co chcemy zeby sie stalo w danym roku jest super-i mysle ze to sie sprawdza bo to pozwala uwierzyc tak jak klaczek pisala
isza prztulam mocno, kuruj sie i zaraz bedziesz zdrowa jak rybka:-) a co dotego ze nie wiesz czy chcesz czy nie zajsc w ciaze...ja mysle ze trzeba probowac,kazdy sie boi,szczegolnie tacy jak my po przejsciach,ale tylko glupi sie nie boi... czytalam kiedys skad sie wie czy sie jest gotowym na nastepna ciaze-jesli pragniesz dziecka bardziej niz sie boisz- jestes gotowa.
dziewczyny ktore badania robily-trzymam kciuki,mam nadzieje ze beda dobre wyniki.

a u mnie jako tako,sa dni lepsze kiedy mam duzo wiary i nadzieji a sa tez takie kiedy mam zalame... my z mezem mamy troche problemy kiedy jestesmy blisko-nie jest teraz tak latwo tylko sie cieszyc soba, po tym co przeszlismy...trudno jest wylaczyc serce i mozg i tylko byc z soba intymnie i cieszyc sie soba.teraz ciazy serce... ja cos wyschlam- nie wiem cos nie produkuje wiele sluzu ostatnio i nie wiem co sie dzieje.kupilam lubrikant ktory nie szkodzi malym plywakom,co wiecej jest wzbogacony o jedzonko dla nich i mimikuje sluz plodny.uzywaja go lekarze takze przy inseminacji,in vitro...wiec jest to sprawdzona rzecz,kupilam w aptece.zobaczymy co to za produkt.nie licze na to ze to jakis cudowny specyfik ktory magiczne sprawi ze zajde ale przynajmniej bedzie przytulanie bardziej przyjemne...

zjola zaniepokoil mnie troche Twoj suwaczek- rok do ostatniej proby?ale wiesz co -ta ostatnia proba bedzie UDANA!!!bardzo Ci tego zycze! dlaczego przez nastepny rok nic sie nie bedzie dzialo w kwestii dzieci u Ciebie? jesli moge spytac oczywiscie.
Resetuj sie na sylwestra, trzeba zaczac z czysta kartka (ale napisz na niej co chcesz na rok 2011 tak jak radzila Ewelina)

reklama
As no, no, no! Szaleństwo się zapowiada!
Nie żałujcie sobie!
Doczytałam na wieściach, że twój mąż Ci SPA zafundował. Ja też nie przepadam za takimi miejscami, bo nie uczęszczam i nie wiem gdzie mam się podziać :( Jak poszłam raz zrobić paznokcie, to nie wiedziałam którą rękę moczyć i gdzie hi, hi. Taki to już człowiek z buszu wypuszczony. Na jutro paznokietki robię sama, w końcu plastyk jestem, to daję radę, ale fryzurę robię u fryzjera. Trzeba się trochę odchamić no nie?
zjola jasne,że tak .
Ja dostałam coś takiego.
Mam sobie wybrać 1 z rytuałów z takiej oferty.

Day Spa Zen

Do góry