reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anastazja jestem, podczytuje was, ale nie ma siły pisać. Załapałam mega doła, ja już nigdy nie będę taka jak kiedyś.
Staram się jakoś zająć myśli i chodzę na basen - mam cel na nowy rok: nauczyć się pływać na plecach...
Dobrze, że pojechałaś sprawdzić te plamienia - cieszę się, że wszystko jest w porządku i trzymam kciuki za Twoją kruszynkę!

wszystkim nowo zafasolkowanym składam gratulacje,
nowe aniołkowe mamusie przytulam
wszystkie was pozdrawiam

niech się ten rok już kończy, a nowy niech będzie dla nas wszystkich lepszy!

reklama
Kochane wróciłam do domku ze swoim cudem. Moja córka jest przykładem że nie warto się poddawać i walczyć do końca. 23.12 o 22-34 na świat przyszłą Lenka.
Zobacz załącznik 313327
KOCHANE CHCIAŁAM WAM ŻYCZYĆ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU,ŻEBY KAŻDA Z WAS DOCZEKAŁA SIĘ SWOJEGO CUDU, ZOBCZYLA II KRESECZKI I DOCZEKAŁA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.
WSZYSTKIM KTÓRYM SIĘ UDAŁO GARTULUJE II KRESECZEK.

kaira gratulacje córeczki piekne imie Lenka moj aniolek mial miec tak na imie ....
u mnie jedna kreska okres zbliza sie wielkimi krokami .... tak jak i moja dieta od 2 stycznia :D

KOCHANE WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU DUZO PODWÓJNYCH KRESEK I DUZO FASOLEK W BRZUSZKACH I NO DUZO MALYCH KRUSZYNEK W RACZKACH :D

Dziewczyny pytałam już na wieściach jednych i drugich, na odskoczni, ale chcę zapytać i Was. Chciałabym zgłosić się na moderatora pomocniczego dla Słodziutkiej i moje pytanie brzmi, co o tym sądzicie, czy miałybyście coś przeciwko? :zawstydzona/y: Może wskażecie jeszcze inną osobę i wtedy robi się konkurs, tak robiono na innych forach. Nie wiem pytam się, bo ... bo tak :-p

Kaira - Lenka jest prześliczna!!!!!!!!!!11 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!

Lilijanna - masz mój głos na tak :)))

NA NOWY ROK 2011 ŻYCZĘ WSZYSTKIM, ABY BYŁ O NIEBO LEPSZY OD MIJAJĄCEGO!!!!!!!! WSZYSTKIM CZEKAJACYM NA CUD, ABY SIĘ ZIŚCIŁ I ABYŚMY WSZYSTKIE TULIŁY ZDROWE MALEŃSTWA W RAMIONACH!!!!!!! SZCZĘŚLIWEGO nOWEGO ROKU 2011!!!!!!!!!!!!!

Lilijanno, jeśli słodziutka jest przeciążona i taka funkcja jest potrzebna to oczywiście. Nie siedzę kompletnie w "kuchni" forum, więc pojęcia nie mam jak się co odbywa, ale jak wspomniałam wyżej - jeśli to potrzebne to jestem na tak. (Boszszsz... Zabrzmiało jak Wojewódzki albo Zapendowska.:-D)
Trawa, masz rację - nigdy nie będziesz taka sama, ale też nie zawsze będzie tak nieznośnie. Będzie lepiej. Daj sobie czas, który przyćmi żal. Masz doła? Zima jest, brak słońca, okres gorszego samopoczucia u wszystkich, u tych zdołowanych szczególnie. Pomysł z basenem masz świetny! Ruch pomaga również na dołki, a pływanie jest the best. Niektórzy twierdzą że na plecach łatwiejsze i przyjemniejsze od pływania na brzuchu, mnie się jakoś nie przyjęło. Umiem ale wolę "normalnie".:tak:

Anastazja - cieszę się ,że wszystko jest wporządku :-)

Kaira- gratuluje !!!!!!!!!

Liljanka- no coś ty ja jestem na wielkie TAK!.

Aniii- ja krwawiłam 3 tygodnie z tego co pamiętam i to było tak ,że niby ustawalo i od nowa ,ale ja miałam źle wykonany zabieg , jeśli tylko plamisz na brunatno to może poprostu tak Twój organizm sie pomalutku oczyszcza.

As- to ja wiem ,że miałaś bardzo młodą ciąże, tylko potem chyba pisałaś ,że została torbiel i ,że nie wiadomo czy to nie ciąża pozamamciczna jednak chyba ,że coś pokręciłam:zawstydzona/y:.

Kłaczek- chyba jak był poprzedni wilk to teść go zaprowadził ,a tego teraz nie wiem , tamten to nawet na właścicieli skakał jak mu coś odbiło ,a ten obecny niby jak go puszczą nic złego nie robi tylko sie łasi ,ale wiesz lisy sie widuje bo teściowie pod samym lasem mieszkają .

Dziewczynki z okazji tego Nowego Roku 2011

Samych szczęśliwych chwil , zielonych światełek , owocnych sataranek i różowych bobasków ,szczęścia rodzinnego i mnóstwa miłości Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będe o Was myślała o północy:)

Jestem Babolki

Ano wczoraj nie było już tak różowo , kilka osób do lekarza - ale przyjmowała każdego w minutę , jakiś express
Wyniki moje takie : cukier 80 /74-106/, cholesterol 175/poniżej 200/ , TSH 1,33 /0,27-4,2/, hemoglobina 11,4/12-16/ czyli lekka anemia jak to stwierdziła pani dr. Dostałam Sorbifer i mam łykać. A tak to zdrowa jak koń. Chociaż na moją potliwośc nic nie wymyśliła. Może ja już jakieś klimakterium mam czy co - popytam gin bo ide 11.01.

Moje dziecięta wróciły , harmider jest ale tak ma być.
Kaira , Lenka śliczna , nacieszć się pewnie nie możecie :):-)
Lilijanna , jak najbardziej jestem za , Słodziutka zajęta a pomoc potrzebna:tak:
Anastazja , mogłaś wogóle się nie godzić na takie badanie , włosy mi się zjeżyły jak przeczytałam - chwała Bogu że lepiej już
ja się nie dam tknąć na początku ciąży , nikt mi tam nie zajrzy , niektórzy lekarze to naprawde bezmózgi:no:
As , do jakiego chłopaka?- to w tym wieku juz mają chłopaków? i ten tego z nim? Jezu , jak czytam to już się boje- moje pipki za szybko zdecydowanie rosną , aaaaaa , Majka skończy 10 w lipcu - Matko Święta!!!! Wpadłam w panike:szok:
Zjola , jak mam o Tobie nie pamiętać ? Może się razem będziemy starać? Muszę kogoś mieć do pary , cholera! Buźka i wesołej zabawy.:cool2:

I proszę się nam tu pokazywać dziewczyny! Ewelina , Doveinred / tak ukryć ciążę - żółta kartka/, Ilonka26 , Trawa / doły zakopiemy/ , kasiawd / gratuluje akich dobrych wieści!!!!/

reklama
Kobietka to ta torbiel okazała się być torbielą surowiczą rosnącą w zastraszającym tempie .
Monitorowałam ją już ją jakiś czas i na ostatnim scanie była ok.6 cm ,a potem straszny ból brzucha i pękła.
Lekarz mówił,że z jego wyliczeń rosła 2-3 cm tyg. :szok::szok::szok:
Ja bóle nie ustawały to pojechałam do kliniki i na USG wyszło,co to za kwiatki.
Miałam do wyboru operację i leżenie w klinice 1-2 dni lub chemię i pokilku godzinach obserwacji powrót do domu.
Wybrałam tę drugą opcję i brałam chemię ,by nie doszło do posocznicy.
Udało się ,ale strasznie schudłam (8 kg) i ogólnie poleciałam w dół na zdrowiu.
Teraz już lepiej ,wracam do świata żywych. :tak::-):-)

Lili ja też jestem na TAK ;-):-):-)

Kaira niezłe przejścia miałaś tuż przed porodem.
Czasami tak właśnie jest.
Ja całą ciąże z małym miałam łożysko przodujące ,które się odklejało na dodatek ,a po porodzie okazało się ,że jest przyrośnięte jedną stroną. :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry