reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzięki Kobitki za info...poczekam jeszcze tydzień...
a ja dzis mam gości, nie wiem czy tego chcę ale niestety zostałam postawiona pred faktem dokonanym:dry: zamierzam się upić na całego, a co tam, może na chwilę pomoże.
życzę udanych zabaw sylwestrowych, spełnianienia marzen wszyściutkich iiiii wiecie co....?pamiętajcie o bialej kartce:tak:, ja spróbuję;-)

reklama
Jestem Babolki

Ano wczoraj nie było już tak różowo , kilka osób do lekarza - ale przyjmowała każdego w minutę , jakiś express
Wyniki moje takie : cukier 80 /74-106/, cholesterol 175/poniżej 200/ , TSH 1,33 /0,27-4,2/, hemoglobina 11,4/12-16/ czyli lekka anemia jak to stwierdziła pani dr. Dostałam Sorbifer i mam łykać. A tak to zdrowa jak koń. Chociaż na moją potliwośc nic nie wymyśliła. Może ja już jakieś klimakterium mam czy co - popytam gin bo ide 11.01.

Moje dziecięta wróciły , harmider jest ale tak ma być.

As , do jakiego chłopaka?- to w tym wieku juz mają chłopaków? i ten tego z nim? Jezu , jak czytam to już się boje- moje pipki za szybko zdecydowanie rosną , aaaaaa , Majka skończy 10 w lipcu - Matko Święta!!!! Wpadłam w panike:szok:
Zjola , jak mam o Tobie nie pamiętać ? Może się razem będziemy starać? Muszę kogoś mieć do pary , cholera! Buźka i wesołej zabawy.:cool2:

I proszę się nam tu pokazywać dziewczyny! Ewelina , Doveinred / tak ukryć ciążę - żółta kartka/, Ilonka26 , Trawa / doły zakopiemy/ , kasiawd / gratuluje akich dobrych wieści!!!!/
Dobrze ,że wyniki są oki.
Bardzo mnie to cieszy.;-):-):-)
Czarna ,no młoda poszła w mamuśkę.:-D:-D:-D:-D
Ma chłopaka już od kwietnia.
Ja w jej wieku też miałam i teraz jest moim mężem .:-D:-D:-D:-D
O młodą jestem spokojna .To smarkata jeszcze,ale swój rozum ma.:tak:
Ona chce,żeby mamusia jej siostrzyczkę urodziła ,bo tak wygodniej :tak::tak::tak:.
Będzie kogo popilnować jak będzie miała ochotę spełnić swoje obowiązki niańki jak to ona powiedziała. ;-):-):-D:-D:-D
Rodzice Jaśka zadzwonili do nas z oficjalnym zaproszeniem dla młodej na Sylwestra.
Klaudia dostała u nich swój pokój i świetnie się bawi.:tak::-):-)
Obiadek poznawczy u dziadków też obowiązkowo zaliczony :szok::szok::-D:-D:-D
Egzamin przyszłej synowej i wnuczki przyszywanej zdany na 6 z + .
Śmiejemy się z mamą Jaśka jak gadamy przez tel ,bo tylko to nam zostało ,żeby nie zwariować .:sorry2::sorry2::-D:-D:-D
A tak zupełnie szczerze to pojechała przy okazji poznać rodzinkę z Walii ,która przyjeżdża do nich ,bo młoda planuje wyjazd na wakacje w celu szlifowania języka .
Wiem od mamy Jaśka,że mają dla niej zaproszenie na wakacje.:tak::tak:
Jak widać młoda ustawia sobie niezłą przyszłość,a mnie smutno ,że za kilka lat wyjedzie ,bo takie ma plany .:sorry2::sorry2::sorry2:
Ech dzieci rosną ,a zycie toczy się dalej....

AS , no taka kolej rzeczy . Ze nas zostawią .
Ja swoje jak kwoka troche niańcze i też mi ciężko będzie jak pójdą w świat.
Też mam cyste na jajniku i za diabła nie chce zejść , ani tabsy nie poskutkowały nie wiem co jeszcze zrobić żeby się tego pozbyć
Lekarka mówi że jak nie rośnie to żeby jej nie ruszać , ale mnie to wkurza że wogóle jest.
Może mi coś doradzisz?

Pamiętam tamte chwile,
śpiew ptaków i radosne melodie.
Pamiętam tą radość,
której wokół było tyle...
Teraz Cię zabrakło,
to jak zgasić wszystkie gwiazdy na niebie.
Zostały tylko wspomnienia,
jak bardzo jestem daleko od Ciebie.
Pamiętam życie które snem było,
jakże było krótkie,
i tak szybko się skończyło.Pamiętam smutek i łzy,
kiedy skończyły się sny,
to wszystko pamiętać będę,
dopóki moje serce bić nie przestanie,
i kiedy słońce już więcej nie wstanie.....:-((((((((((((

Zosiu , przytulam Cie kochana....
jak się trzymasz?

No uciekam już do zajęć , mam sylwka u siebie w domu , musze co nieco przygotować

Życzę Wam kochane spełnienia marzeń i aby ten 2011 rok był dla nas wszystkich łaskawszy!
To do napisania za rok :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, to już ostatni dzień tego co dla niektórych złego roku, jutro będzie lepszy dzień, jutro będzie lepsze jutro.
Dziękuję za troskę.
Kaira - takie wieści cieszą i nastawiają pozytywnie, gratuluję kochana!!!!
trawa - nie łam się, dobrze że stawiasz sobie cele, tez bym chciała pochodzić na basen, ja to w ogóle nie umiem pływać :-)
owieczka - nasunęłaś mi jeden pomysł, mam od zawsze problem z pękającymi naczynkami, a ok. miesiąca temu odstawiłam ( po prostu zapomniałam kupić ) rutinoscorbin, który brałam ok 1,5 roku, ale już kupiony i mam nadzieję pomoże. Grzecznie biorę leki i staram się nie panikować, ale dzisiaj trochę więcej tego mam ale brzuch nie boli, lekarz powiedział że może znowu jakiś polip się zrobił i złuszcza, jutro idę na Beta HCG , ciekawe czy mi zrobią, lekarz kazał powiedzieć że on prosił
czarna76 - człowiek jednak cały czas ma nadzieję że Ci lekarze wiedzą co robią.

Życzę w Nowym 20II roku spokoju i cierpliwości, II kreseczek i zdrowych bobasów!!
Dla tych co mogą szampańskiej zabawy, dla pozostałych smacznych soczków ;-)

Witam was dziewczyny :-) Wpadam tylo zlozyc wam zyczonka Noworoczne :tak: jest to ostatni dzien tego roku i mam nadzieje ze Nowy Rok przyniesie nam wszystkim tylko dobre dni :-)
Nie zagladalam bo w swieta chora bylam :-( juz dawno taka chora nie bylam no i nadal poza domem,sylwester spedzamy ze szwagrem a powrot to nie wiem kiedy hmm pewnie w niedziele :tak:

Jeszcze raz dziewczyny Szczesliwego Nowego Roku 2011 :-D

Owieczko mój suwaczek jest taki, bo miałam zaśniad groniasty częściowy, po którym trzeba rok odczekać. Tak w ogóle, po dwóch nieudanych próbach lekarz powiedział, ze nie powinniśmy się już starać o dziecko, bo pewnie z powodu mojego wieku coś nie wychodzi. My jednak podjęliśmy decyzję, ze za rok spróbujemy ostatni raz. Do trzech razy sztuka :)

Kairko buziole. Lenka jest słitaśna, jak mawia mój pierworodny :)

Lilijanka na moderatora tak, tak, tak !!!

Czarna
no ja myślę, ze razem coś w końcu nam się uda! Hę?

Zosiu przytulam.

A ja już w sylwestrowej fryzurze i makijażu :-)

Ściskam Was jeszcze raz wszystkie bez wyjątku i Do Siego Roku!

reklama
Do góry