reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a-gala- no ja mam 2dc. no pewnie tak bedzie jak nic to nioc a jak sie zabobasujemy to wszytskie na raz.ale przynajmniej raznie bedzie.szkoda ze bedziemy na róznych porodówkach.
No niedługo święta kiedyś to cieszyłam się jak głupia a teraz nie bo miało byc inaczej....
Teraz jeszcze 22 jedziemy do bydgoszczy do malutkiej na cmentarz ubrać jej choinkę i tymek kupił jej kucyka pony za swoje pieniązki i powiedzial ze to prezent dla Melki
serce mi sie kroi jak patrze jak on on niej mówi.nie raz płyna mi łzy a wtedy on mówi mamo nie płacz przeciez Melka jest z naimi cały czas.jaki on jest silny.

olapm -wlaśnie doczytałam moje serdeczne gratulacje:)

Ostatnia edycja:
hej kochane
no do mnie też wczoraj ta małpa przylazła a miałam nadzieje.Chociaż wam powiem że to nie oznacza że nic tam nie ma.
I tak i tak miiędzy świętami a sylwestrm ide do gina więc się dokładnie dowiem co i jak.
Ale nie powiem bo się rozczarowałam.
No cóż tak jak piszecie za dwa tygodnie kolejne starcia.
kiedyś w koncu się uda.
Pozdrawiam
Oj ,żeby nie było jak zMelką .:-D:-D:-D
Ja nadal trzymam kciuki.:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny :) U mnie jakos dziwnie nie wiem dlaczego ale mogla bym non stop ryczec;/ Co mnie tylko troche zdenerwuje ja w ryk;/ Jem sobie grzecznie leki i w duszy sie modle zeby tym razem bylo wszystko wporządku. 22 do ginka zobaczymy co powie... Mam wielka nadzieje ze usłysze juz serduszko,,,
Pewnie,że usłyszysz. :tak::-):-)

Cześć babeczki!

Przez tą pogodę dopadło mnie chyba zapalenie gardła. Boli ale gorączki jeszcze nie mam. Idę po południu do lekarza, bo jak się rozhula, to święty Boże nie pomoże!
Nie ma to jak choróbsko przed świętami eh ... Dobrze chociaż, że już dla wszystkich prezenty pokupowałam.

Pozdrowionka
Zdrówka kochana. :-):-)

hej kobitki
chyba jeszcze nie wiecie wiec napisze
zresztą lubie przynosić dobre wiadomośći

OLAPM w nocy urodziła BASIENKĘ
Super wieści.
BASIEŃKO witamy Cię po tej stronie brzuszka .
Dla mamy ogromne gratulacje.

Kasiu a co u Ciebie? Będziecie się jeszcze starać? Widzisz u mnie też pod górkę i nie wiem czy jeszcze kiedyś uda nam się zostać rodzicami. Pozdrowionka

Moje drogie trzymam za was caly czas kciuki ;) bedziecie mialy swoje upragnione fasolki tylko w takim momencie kiedy najmniej bedziecie sie tego spodziewac , kiedy bedzie kiepsko z wiara a tu bach takie zaskoczenie. A starania sa przyjemne a idzie je zrobic jeszcze przyjemniejszymi, po swietach, sylwestrze znowu bedzie wysyp fasolek

Jakoś leci.
Zaraz jadę po teściową do ośrodka zdrowia,bo do lekarza się wybrała.
A niech jej tam ,za ten obiad to ją do domu przywiozę... :-D:-D:-D:-D
Potem na 13 do fundacji zawieść ozdoby choinkowe te,które zrobiłam na kiermasz.
Na 18 mam jechać po małego do kolegi i tak jakoś czas leci.
Po południu będzie mój brat i dziś podmieniamy wodę w akwa tzn: on podmienia ,a ja tylko chemią wodę doprawię ,co by się parametry w zbiorniku zgadzały. ;-);-)
Potem planujemy skończyć sprzątanie kuchni.

Jak widzisz chyba powoli wracam do normalności.;-):-):-)
Nadal jestem na przeciwbólowych,bo bez tego nie daję rady,ale jest lepiej.
I tak ma być. :tak::-):-)

reklama
Do góry